SZTÁRVILÁG

„Előfordult, hogy a bugyimat szárítottam a tűzhelyen” – Jázmin Viktória a dzsungelélet viszontagságairól vallott

Elmesélte azt is, milyen volt Curtisszel a főzés és mit gondol a Fecóhoz fűződő kapcsolatáról.

Link másolása

Kiesett a versenyből, így hazatérhet a dzsungelből Jázmin. A volt szépségkirálynő elismerte, hogy érték kellemetlen meglepetések a táborban, az étkezések azonban nem viselték meg - írja az RTL.hu. A portálnak mesélt a Fecóval való kapcsolatáról és arról is, hogy mi viselte meg a legjobban.

Elárulta, hogy lehet, hogy első időben "nem fogok tudni az ágyban aludni, de biztos, hogy jó érzés lesz. Épp most ettem meg az első kinti ételt, és olyan jó érzés ízeket érezni a sok bab és rizs után, valami hihetetlen volt".

Az étkezéssel nem volt gondja, de az ízek hiányoztak neki - árulta el. A Curtisszel közös főzésről is mesélt, szerinte "maga a kaja nem volt kifejezetten undorító vagy rossz. Inkább csak a tudat, hogy mit eszünk, de én belapátoltam és nem hánytam ki" - mondta el a herét és nyelőcsövet is tartalmazó ételről.

A játék szerint változtatott rajta:

"Sokkal kitartóbb vagyok, mint gondoltam. Feszegettem a határaimat, például a bogaras játékban, vagy amikor nem volt szabad elengedni az oszlopot.

Nem mindennapi dolog, hogy 20 percen keresztül kapaszkodom egy oszlopba, miközben húznak hátulról. Ott fejben dőlt el, hogy hiába fájt nagyon a hátam, azt tudtam mondani, hogy akkor is ott maradok és fogom azt az oszlopot. Sokat gondolkodtam rajta, hogy feladhattam volna, ki is mondhattam volna, hogy “celeb vagyok, ments ki innen!”, de mégis azt az utat választottam, hogy kitartok. Lecsúszott a kezem, ami miatt mérges voltam magamra, de nem adtam fel. Ez a játék nagyon meghatározó volt számomra, mert bebizonyítottam magamnak, hogy ha úgy döntök, akkor meg tudom csinálni.

A dzsungellét szerinte:

"Nagyon jó volt, nekem szinte kikapcsolódás volt. Persze egy-két dolog kellemetlen volt, például az eső. Ha a szabad ég alatt alszol, és esik az eső, az sosem jelent jót. Semmi sem száradt meg akkorra, amikorra kellett volna, így előfordult, hogy a bugyimat szárítottam a tűzhelyen, és a cipőm is folyton vizes volt. De a dzsungelben nagyon jók az energiák. Amikor reggel felkeltem, még egy kicsit szemerkélt, láttam a haciendát, miközben kelt fel a nap, ezek a képek örökre megmaradnak a fejemben".

Fecóról annyit árult el, hogy:

"Szerintem leginkább csak arról volt szó, hogy hosszabb időre be voltunk zárva a dzsungelbe, és hiányzott a férfi energia. De ugyanúgy mehettem volna Gergőhöz is egy ölelésért... Teljesen más, ha össze vagy zárva valakivel, érzed a férfi energiák hiányát, és úgy szeretnél valakihez kapcsolódni. Kint ez csak rajtunk múlt volna. Nem is szeretnék így előre találgatni, hogy lesz-e valami, vagy sem. Sose lehet tudni" - tette hozzá.

VIDEÓ: Jázmin a kiesés után


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Ők lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői – kitalálod, kiket ábrázolnak a szobrok?
A kommentelők szerint néhány kép alapján egyértelmű, kik fognak biztosan szerepelni a műsorban, de egy-két kép esetében nem egyértelmű, kiről mintázták a szobrot.

Link másolása

Február 19-én startol a Sztárban sztár című vetélkedő kilencedik évada. A TV2 nagysikerű műsorában ismét sztárok bújnak más hazai és külföldi előadók bőrébe egy-egy produkció erejéig hétről-hétre, a végén pedig az nyer, aki a legsokoldalúbb énekesnek bizonyul a zsűri és a nézők döntése alapján.

A show-t ezúttal is Till Attila "Tilla" vezeti majd, és azt már tudjuk, hogy kik lesznek a zsűritagok. A legutóbbi évad négyeséből Makranczi Zalánt már nem láthatjuk idén a műsorban,

a helyére viszont ketten is érkeznek, ráadásul egy pár: Tóth Andi és Marics Peti, akik versenyzőként már megmérettették magukat a vetélkedőben.

Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi továbbra is zsűriznek, így idén öten pontozzák majd a produkciókat.

Az idei évad versenyzőit még nem jelentették be, de a héten már csepegtettek némi információt erről is, méghozzá képekben. A TV2 közösségi oldalaira olyan fotók kerültek ki, amelyek a hírességekről készült mellszobrokat ábrázolják. A vonások alapján meg lehet tippelni, hogy kiket ábrázolnak a szobrok.

Az alábbi kép alapján a kommentelők már biztosra veszik, hogy a ValMar másik tagja, Valkusz Milán is képviselteti magát a műsorban (zenésztársa Marics Peti, aki a zsűriben fog ülni).

Ennél a fotónál már nem olyan egyértelmű, hogy ki lehet a versenyző. A legtöbben Gubik Petrára és Nagy Adrira tippelnek.

Nagy a találgatás, hogy ez a szobor kit ábrázolhat. Vajon Sugár Berci, esetleg Trap kapitány, vagyis Molnár Tibor Attila (Tha Shudras) lehet az?

Az alábbi mellszobor a kommentelők szerint egy énekesnőről készült, a többség a Blahalouisianából ismert Schoblocher Barbara vonásait vélte felfedezni.

Ennél a fotónál sem egyértelmű, hogy kiről lehet szó, de a kommentelők szerint Zdroba Patrik vagy Molnár Tamás lehet az.

Itt viszont úgy tűnik, nincs kérdés: Judy is versenyző lehet, bár a kép alapján van, aki Demjén Ferencre tippel inkább.

Hasonlóan egyöntetű a hozzászólók véleménye erről a fotóról: Sipos Tamást sejtik.

És ő sem kérdés a kommentek alapján: Halastyák Fannit, vagyis Nemazalányt ábrázolhatja a szobor.

Itt sem kérdés a versenyző kiléte a kommentelők szerint: Kamarás Ivánra gondolnak.

Ahogy az alábbi vonások tulajdonosát is biztosra vélik: a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi lehet az.

Őt sem volt nehéz kitalálni a nézőknek. Vajon tényleg Kiss Ernő Zsoltról mintázták ezt a szobrot?

Ti mit gondoltok, kik lehetnek a versenyzők a mellszobrok alapján?

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina tündéri fotót posztolt a gyerekeiről
Az influenszer gyerekmoziban járt előző kapcsolatából született gyerekeivel.

Link másolása

Úgy tűnik, Kulcsár Edina és G.w.M is arra gondolt, hogy jó lenne moziba vinni a saját gyerekeiket. A rapper ugyanis néhány napja erről a közös programról posztolt Instagram-oldalán, a minap pedig várandós párja is mozizni vitte előző kapcsolatából született kisfiát és kislányát.

Kulcsár Edináék egy gyerekmoziban jártak, ráadásul a kisebbik gyereknek, Ninának ez volt az első moziélménye. Ezt egy követője kérdésére árulta el az influenszer:

„Most volt először moziban, de magához képest elég jól viselte. Jó volt, tetszett neki.

Olyan a mozi, hogy a gyerekek mászkálhatnak ha úgy van és mindenki toleráns hiszen direkt kisgyerekek számára lett kialakítva a terem”.

A harmadik gyermekével várandós édesanya egy aranyos képet is megosztott két csemetéjéről, amit ide kattintva nézhetsz meg. Ehhez elég volt annyit hozzáfűznie, hogy „testvéri szeretet”.

Az egykori szépségkirálynő nemrég a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában járt kisfiával, Medox-szal:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Meghalt a színésznő, aki először játszotta Wednesday Addams szerepét
Lisa Loring 64 éves volt.

Link másolása

64 éves korában váratlanul elhunyt Lisa Loring, aki 1964 és 1966 között játszotta a fiatal Wednesday Addams-t az Addams Family első feldolgozásában – írja a Variety.

„Békésen ment, mindkét lánya fogta a kezét” – írta a közösségi médiában lánya, Vanessa Foumberg Loringról, aki szombaton, agyvérzésben halt meg.

Egy közeli barátnője, Laurie Jacobson a Facebookon azt írta, a színésznő erős dohányos volt, és régóta magas vérnyomással küzdött.

„3 napig mesterségesen tartották életben. Tegnap a családja meghozta azt a nehéz döntést, hogy lekapcsolják a gépről, így tegnap este elhunyt”

– írta Jacobson.

Lisa Loring, az eredeti Wednesday Charles Addams a New Yorker rajzfilmjeinek első élőszereplős adaptációjában 64 epizódon át játszotta a legendás szerepet. Az egyik részben ő is táncra perdült, de ennek persze semmi köze az utóbbi hónapokban legendássá vált Wednesday-tánchoz:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Érzékeny helyre tetováltatott Kállay-Saunders András
Munkájára és családjára is utal vele.

Link másolása

A rajongók szerint nagyon menő helyre helyeztette el újabb tetoválását Kállay-Saunders András, aki erről posztolt is Instagramra.

Az énekes kézfejét ezentúl egy gitár díszíti mellette pedig egy felirat:

„Mama was a model and my daddy was a rockstar”.

Ezzel a sztár nem csak utal egy korábbi dalának szövegére, hanem valós életrajzi adatokat közöl. Édesanyja, Kállay Katalin a '70-es, '80-as években valóban híres modellként dolgozott. Így ismerkedett meg Fernando Saunders amerikai énekes, basszusgitáros, producer és dalszerzővel, akitől később András fia született.


Link másolása
KÖVESS MINKET: