SZTÁRVILÁG

Elbűvölő közös fotón Katalin hercegné és három gyermeke

Ezzel a képpel kíván boldog anyák napját Vilmos herceg családja.

Link másolása

Az Egyesült Királyságban a nagyböjt negyedik vasárnapján ünneplik az anyát napját, ami idén március 19-re esik. Ebből az alkalomból posztolt két aranyos képet Vilmos herceg és Katalin hercegné a hivatalos Instagram-oldalukra.

Az első fotón Katalin látható egy fán három gyermekükkel, a 9 éves Györggyel, a 7 éves Saroltával és a 4 éves Lajossal. A másodikon pedig a legkisebb csemetéjét tartja a karjában Vilmos herceg felesége.

„Boldog anyák napját a családunktól a ti családjaitoknak!” - üzenték a bejegyzésben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel, a Blahán csövezik, nincs mit ennie” – így él most Beat egy ismerőse szerint
A Fekete Vonat rappere mindenkitől kölcsönkér, de a tartozást nem adja vissza. A családját is elhagyta, miközben egy állítólagos nagy pénzre vár.

Link másolása

Egyre mélyebbre csúszik Fehér Tibor, vagyis Beat, a Fekete Vonat rappere, írja a Blikk. A zenész egyik ismerőse mondta el a lapnak, hogyan él manapság Beat:

„...a Blahán csövezik, nincs mit ennie, villamosozik és buszozik, hogy ne fagyjon meg éjszaka, és ötezreket kéreget kölcsön. Azt mondja, majd tízet ad vissza. Várja a nagy pénzt, amit állítólag azért nem kap meg, mert nincs számlaszáma, mert hajléktalan, de aztán azt kérte, utaljak neki. Mondom, mire, tesó? Az előbb azt mondtad, nincs bankszámlád...”

– árulta el Zsebeházi Zoltán.

A Zsebe művésznevű rapper szerint Beat a kaszinókban kis tétekkel játszik, nyolcadik kerületi kapualjakban ácsorog és a kabátját sem lopták el tőle, ahogy a médiában állította, hanem nem adja vissza neki a felesége.

„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel. Még mindig elhiszi magáról, hogy sztár, pedig sosem volt, maximum a mellette álló emberek”

– tette hozzá Zsebe.

A lap kereste a Blaha Lujza téren a Fekete Vonat zenészét, de nem találta. A környéken dolgozók azonban megerősítették, hogy a rapper „hol jobb, hol rosszabb állapotban” felbukkan a téren. Beat csütörtök este élőben jelentkezett be közösségi oldalán, és papírokat lóbálva kiabált a járókelők között:

„Megkattantam. 300 forintom van két napja, és hajléktalan vagyok. Persze, igyekszem nem elkövetni bűncselekményeket, meg ilyenek. Hiába voltam fent 10 ezer ember előtt, hiába mondták, hogy enyém a pénz, itt járkálok 300 forinttal, de a Juniornak több száz milliója van... Állj elém, öcsém! (...) Feljelenthetsz, tesó. Én bent is Beat leszek. Ha van pénz a zsebemben, akkor is az vagyok, ha egy forintom nincs, akkor is”

– üzent egykori zenésztársának, L.L. Juniornak.

Beat állítása szerint nem jut hozzá a neki járó jogdíjhoz az Artisjustól, ráadásul a Fekete Vonat januári nagykoncertje is balul sült el, miközben egyre több ismerőse fordul el tőle.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Fotó: Rúzsa Magdi az ikrekkel ment piacra
Az énekesnő vicces képet posztolt a családi bevásárlásról.

Link másolása

Rúzsa Magdi szombaton piacra ment a gyerekeivel. A három csöppség érdeklődve nézte a sok színes finomságot.

Az énekesnő csak annyit írt a cuki családi képhez:

"Piacozás a zsűrivel".


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Hosszú Katinka: „Óriási hírem van! Úgy döntöttem, sportágat váltok!”
A babát váró úszónő fotókat is mutatott az edzésről.

Link másolása

Hosszú Katinka New Yorkban jár, de a sportolásról itt sem mond le. Sőt, úgy tűnik a humorról sem... Legalábbis vélhetően nem véletlen, hogy pont április 1-én tette ki ezt a posztot:

"Óriási hírem van! Úgy döntöttem, sportágat váltok! Imádott sportomat az úszást asztaliteniszre váltom! Meg is kezdtem az első edzőtáborát a felkészülésnek, itt New Yorkban!"

Fotón is megmutatta, milyen az edzés:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nekiestek a kommentelők Nacsa Olivérnek: „Ezek szerint Nacsa titokban nő kell, hogy legyen, mert a munkássága színvonala arra utal, hogy a humorista pálya nem neki való”
Rengeteg komment érkezett ahhoz a rádiós beszélgetéséhez, melyben a humorista arról beszélt, hogy a humor nem egy női műfaj.

Link másolása

Ahogy arról mi is írtunk, Nacsa Olivért egy beszélgetős műsorban többek között Pottyondy Edináról is megkérdezték. A humorista pedig úgy vélekedett:

„Szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük, nem voltak sokan (nők) ebben a szakmában. A nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják. Nem tudom miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma”.

A Karc FM csatornáján megjelent Bezzeg című műsor videójához pedig rengeteg komment érkezett.

Volt, akinek tetszett a humorista véleménye:

"Nagyon tetszett! Kíváncsi voltam mennyire tudatos a világnézete, értékrendje a Művész Úrnak. A hitelesség tökéletesen átjött. Gratulálok a műsorhoz is és minden tiszteletem és köszönet Nacsa Olivérnek!"

"Jajj szegény mit fog kapni ezért, pedig igaza van. Különösen az említett személy esetében."

Vannak viszont, akik másképp vélekedtek:

"Édes kis Olikám, neked még annyira sem való. Hogy a művelése sem ment, egy dolog. Hogy nem is érted, az már intelligencia kérdése."

"Milyen lehet egy ilyen emberrel együttélni. Mond a baratnője valamii vicceset: jajj Marika, ezt hagyd meg nekem: »nécsak, milyen jól utánzom Gyurcsányt«. A szánalmas mellett áll az értelmezőben a képmása."

"Akkor ezek szerint Nacsa titokban nő kell, hogy legyen, mert a munkássága színvonala arra utal, hogy a humorista pálya nem neki való."

"Eddig csak a címet olvastam el, de ez csúszós terület, mert Pottyondy Edina jó, még így fideszes szavazóként is."

"Ennek a figurának egyáltalán volt valaha is humora???"

"Te beszélsz a gagyi műsoraiddal??!! Szerencsétlen, hallgass Kiss Ádámot vagy Dombit stb. Nekik van humoruk és mondanivalójuk!"

Nacsa kijelentésére Lilu is reagált.


Link másolása
KÖVESS MINKET: