News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Dollármilliókat keresnek a videóikkal: ők a világ legnépszerűbb arcai a TikTokon

A táncos videóival ismertté vált Charli D'Amelio két évig volt a videómegosztó koronázatlan királynője, a már mémmé is vált Khaby Lame azonban megelőzte a követőszám tekintetében. De hiába a trónfosztás, mégis sokkal kevesebbet keres a lánynál.

Link másolása

hirdetés

A TikTok az egyik legnépszerűbb közösségi oldallá nőtte ki magát, ráadásul nagyon gyorsan. Míg eleinte inkább a kamaszok használták, mára már az egészen fiataloktól a legidősebbekig minden korosztály kedvelt videómegosztója lett. Számos sztár is aktívan használja, de jó néhány hírességet maga az applikáció nevelt ki. A TikTokot két fiatal uralja, akik nemcsak iszonyú népszerűek és az egész világon ismertek lettek a videóiknak köszönhetően, hanem rengeteg pénzt is keresnek ezzel.

A videómegosztó koronázatlan királynője eddig egy 18 éves amerikai lány, Charli D'Amelio volt, aki 2019-ben kezdett el feltölteni táncos videókat az oldalára. 2020 márciusában már ő volt a TikTok legtöbb követővel rendelkező felhasználója, az év novemberében pedig az első, aki elérte a 100 millió követőt. A korábban versenyszerűen táncoló lány már influenszerként tevékenykedik. A Forbes szerint

Charli csak a TikTokkal 17,5 millió dollárt kaszált tavaly, de jelentős bevételt kap más érdekeltségeiből is.

Szerződést kötött a Hulu streamingszolgáltatóval egy reality show forgatására róla és a családjáról, amelynek első évada még tavaly jelent meg, de már biztos, hogy lesz második évada is. De van egy igen jól jövedelmező közös cége a nővérével, Dixie D'Amelióval, aki szintén a TikTokon lett influenszer. Ketten együtt összesen 27,5 millió dollárt kerestek 2021-ben, míg egy évvel korábban közös bevételük "csak" 7 millió dollár volt.

@charlidamelio dc @claire ♬ why are famous people using this LMAO - quix ;)

Bár az anyagi jólét és a népszerűség miatt továbbra sem kell aggódnia Charli D'Ameliónak, nemrég letaszították a TikTok trónjáról.

A hasznos(nak mutatott, de a megszokottnál bonyolultabb) mindennapi praktikákat kifigurázó Khaby Lame ugyanis múlt héten megelőzte a lányt a követőszám tekintetében: a 22 éves szenegáli fiút 144,6 millióan követik, míg Charlinak 142,9 milliós követőtábora van.

Az Olaszországban élő, korábban gyári munkásként dolgozó Lame a koronavírus-járvány első hulláma idején kezdett el aktívan videókat gyártani, miután elbocsátották az állásából. Ahogy a TikTok népszerűsége is megugrott a karanténidőszak alatt, úgy a fiú humoros videói is egyre több emberhez jutott el. Pedig nem is beszélt a felvételeken, csupán arckifejezései és a mutogatásai tették viccessé. Már egy év alatt több millió követőt gyűjtött, ezzel máris ő lett a legnépszerűbb olaszországi felhasználó a TikTokon.

hirdetés
@khaby.lame I think,for me the main thing is feeling comfortable, what about you guys? ???❤️ @Daniel LaBelle #learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ suono originale - Khabane lame

Bár Khaby is kapott számos ajánlatot szponzorcégektől – például többéves együttműködést írt alá a Hugo Bossal – mégis jóval kevesebbet keres, mint a trónfosztott Charli D'Amelio.

A fiatal srác tevékenysége ugyanis a sikerei ellenére 2021-ben "csak" 5 millió dollárt hozott a konyhára, ami viszont így is elképesztő összeg.

D'Ameliót egyébként megkérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy már nem neki van a legtöbb követője a TiKTokon, és azt mondta, egyáltalán nem bánja, hogy Khaby megelőzte.

„Két évig én voltam az első, szerintem itt volt már az ideje, hogy más vegye át ezt a helyet. Büszke vagyok rá, és nincs semmi harag felé. Nagyszerű, hogy egy olyan valaki került ebbe a pozícióba, aki egy nagyon aranyos, jó ember, és szereti, amit csinál. Ez a legjobb, és nem is adhatnám át nála jobb embernek a helyemet.”

Forrás: LadBiblehirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kitett egy csomó képet Justin Bieber a pénteki Sziget-koncertjéről
Az Instagramjára valószínűleg a saját fotósa által készített képeket posztolta ki.

Link másolása

hirdetés

A Sziget Fesztiválon Justin Bieber volt a sztárfellépő, és akkora tömeg volt a koncertjén, hogy többen elájultak, és úgy kellett kivinni őket a tömegből.

A rajongók önfeledten buliztak a koncertjét félmeztelenül lenyomó énekes láttán, aki tíz perccel hamarabb érkezett a színpadra.

Bieber ki is posztolt ma egy pár képet a budapesti bulijáról, amit valószínűleg a saját fotósa készített az Instagram-oldalára.

Egyébként nem írt semmit a posztok mellé, meg sem említette, hogy Budapest, Sziget fesztivál, egyedül a némelyik képen látható felirat árulkodik arról, hol készültek a képek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Akkora tömeg volt Justin Bieber Sziget-koncertjén, hogy többen el is ájultak
Meleg lehetett a színpadon is, mert a sztár pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.

Link másolása

hirdetés

Justin Bieber volt a Sziget legnagyobb sztárja pénteken, és bár a produkciójáról megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy több tízezren voltak rá kíváncsiak a Nagyszínpadnál.

Ennek megfelelően elég nagy tombolás volt, főleg a színpadhoz közeli részeken, és a rengeteg fesztiválozó lényegében összenyomta egymást, a rendezőknek volt dolgok bőven, több embert ájultan kellett kiemelni a tömegből.

A 28 éves világsztár nem várakoztatta meg a rajongóit, sőt, 10 perccel hamarabb érkezett a színpadra, és kb. ennyivel hamarabb le is vonult a végén.

Meleg lehetett a színpadon is, mert pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizhatott szigetes fellépése után
Legalábbis erről árulkodnak Instagramra feltöltött képei.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású koncertet adott a Szigeten a kanadai tinibálvány, Justin Bieber, és úgy tűnik, levezetésképp

a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóban bulizott.

A Telex szúra ki, hogy az Instagramra feltöltött képeken a Pókembernek öltözött Bieber egy olyan bárpult mellett áll, ami megtévesztésig hasonlít a BOTANIQ Kastélyban találhatóra.

De nem csak a pult, hanem az ablakok és a padló mintázata is mind a turai szálló bárjára utalnak.

A sztárral tartott egyébként az after partyra zenekara is, a képeket pedig az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette.

A portál összegzése szerint a turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Mosollyal az arcán aludt” – a férje talált rá a magyar énekesnő holttestére
Tóth Éva csütörtökön halt meg 61 évesen.

Link másolása

hirdetés

A férje, Leblanc Győző talált rá csütörtök reggel Tóth Éva operett-énekesnő holttestére - írja a Bors. A lapnak Tilinger Attila, a pár barátja azt mondta, hogy

az operaénekes teljesen összetört felesége váratlan halála miatt.

Szerinte Győző „nem csupán a szerelmét, de a társát, barátját és cinkosát” veszítette el szerda éjjel.

"Győző annyit mondott, hogy csütörtök reggel felébredt, és mivel évek óta külön szobában alszanak, mert Éva tévé mellett, ő viszont teljes sötétben szeretett aludni, benézett hozzá. Azt látta, hogy az oldalán fekve, mosollyal az arcán aludt. Ezért kiment a kertbe, hogy ne zavarja. Másfél óra múlva ment be újra, és akkor már benyitott hozzá. Megérintette és érezte, hogy a teste már kihűlt” - osztotta meg a lappal Leblanc Győző engedélyével Tilinger Attila.

Tóth Éva 61 évesen halt meg csütörtökön. Az énekesnő elsősorban operettszerepeivel szerzett hírnevet, de dolgozott műsorvezetőként is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: