SZTÁRVILÁG

Diana tragikus karácsonyi kívánsága: válása után remélte, hogy 1997 „mindannyiunk számára könnyebb év lesz”

Előkerültek Diana egykori levelei, melyből az is kiderül, nem otthon töltötte utolsó karácsonyát.

Link másolása

Összesen 32 levél került nyilvánosságra, miután Susie és Tarek Kassem, Diana egykori jó barátai úgy döntöttek, árverésre bocsátják Diana személyes üzeneteit, amit nekik küldött az idők során. A bevétel egy részét jótékony célra fordítják.

A számos levél között található egy, ami igazán tragikus Diana sorsának ismeretében: a hercegnő 1996. december 17-én, azaz 8 hónappal a párizsi autóbaleset okozta halála előtt azt írta:

“Remélem, hogy ‘97 könnyebb év lesz mindannyiunk számára."

Diana és az akkori Károly herceg 1996-ban - azaz a levél megírásának évében - váltak el, így igazán nehéz és lelkileg megterhelő hónapokat tudhatott maga mögött a hercegnő.

Sokan úgy tudták, hogy Diana egyedül töltötte utolsó karácsonyát a Kensington-palotában, de az iromány alapján nem így történt, mivel a levélből az is kiderül, úgy érzi, hogy az ünnepek ideje alatt képtelen otthon maradni, helyette egy hétre elutazik és naposabb helyen tölti az ünnepeket.

A királyi család hagyományosan Sandringhamben karácsonyozik, így Diana fiai, Vilmos és Harry is itt, apjukkal és a nagyszülőkkel töltötték az ünnepeket.

Egy másik, 1996 szeptemberében küldött, derűs hangvételű levélben Diana arról is írt, hogy a szabadságát megtalálva várta a jövőjét.

Úgy fogalmaz:

Több mint boldog vagyok, hogy megvan a szabadságom, és úgy gondolom, nagyon szerencsés vagyok, amiért kaptam egy második esélyt! 'Sok szép dolog jött az utamba, és ez jó móka... ki gondolta volna!"

Kassemék 25 év után azért döntöttek úgy, hogy eladják a hercegnő leveleit, mert nagy felelősségnek érezték, amit nem akartak gyermekeikre vagy unokáikra áthárítani, írja a Daily Mail.

A leveleket február 16-án árverezik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Meglepte Majkát, mikor a Zsákbamacska játékosa közölte, hogy annak idején az anyja „hazavitte” a rappert
Pápai Joci azon viccelődött, lehet, hogy a fiatal lány Majka gyereke, akiről eddig nem tudott.

Link másolása

Egy 21 éves Anna nevű lány volt az egyik játékos a Zsákbamacska legutóbbi adásában. Az adás közben szóba került, hogy Majkához hasonlóan ő is ózdi kötődésű. A rapper ekkor visszakérdezett, most is ott élnek-e, mire a lány elmondta, hogy már nem, az édesanyja élt Ózdon, és hozzátette:

„vele jártál bulizni”.

Ezután Majka és Pápai Joci azon kezdtek poénkodni, lehet, hogy a versenyző valóban Majka lánya, akiről eddig nem tudott.

„Hogy örülnék neki. Vinnélek haza a Hajninak, hogy ő a nagyobbik lányom, itt alszik most velünk” - mondta viccesen a műsorvezető. Pápai Joci ezután sem tudta elengedni a témát, és próbált puhatolózni Annánál, hogy mit mesélt az anyukája a Majkával való kapcsolatáról.

„Annyit elárulok, hogy kapós fiú volt. Ő haza is vitte”

- mondta sejtelmesen a fiatal lány.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi
Mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket - írta az énekesnő.

Link másolása

Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi - a hírt az énekesnő jelentette az Instagram-oldalán kedden.

„Ezúton szeretném Veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb”

- írta a bejegyzésben Zsuzsi.

Az énekesnő egyúttal arra kérte a média képviselőit, hogy „hagyják békén” ezzel kapcsolatban, mert nem szeretne erről a továbbiakban nyilatkozni. Ahogy fogalmazott: felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnék elrendezni a maguk és a gyermekeik életét.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni.

Szintén kedden jelentette be Peller Anna és Lukács Miklós, hogy ők is elválnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Hosszú Katinka megmutatta a gömbölyödő pocakját
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő megköszönte a rengeteg gratulációt, amit kaptak.

Link másolása

Hosszú Katinka múlt héten véget vetett a szóbeszédnek, és ő maga jelentette be egy Instagram-videójában, hogy gyereket vár.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő

kedden egy Facebook-posztban megköszönte a „rengeteg gratulációt”.

Katinka a bejegyzésben több közös képet is megosztott a párjával, Gelencsér Mátéval is. Az egyik fotón pedig már szépen látszik az úszónő gömbölyödő pocakja is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Válik Peller Anna és Lukács Miklós
Az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

Link másolása

Válik Peller Anna és Lukács Miklós - a színésznő és férje a közös Facebook-oldalukon közzétett videóban jelentették be a szomorú hírt.

„Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket”

- mondta a videóban Peller Anna. Lukács Miklós azt is hozzátette, hogy az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

A kislányukat továbbra is együtt fogják nevelni, járnak majd együtt nyaralni is. Többet azonban erről a témáról már nem is szeretnének nyilatkozni majd.


Link másolása
KÖVESS MINKET: