News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Chrissy Teigent felelőtlen anyának tartották fotója miatt, de ő lazán megvédte magát

Mindig akad pár rosszindulatú kommenthuszár, aki nem bír magával.

Link másolása

hirdetés

Chrissy Teigen az a híresség, akit sosem kellett félteni: elsőre egy törékeny, bájos modellnek tűnik, de a valóságban egy valódi amazon, aki lazán beszól a Victoria's Secret szépségeinek, Donald Trumpnak vagy éppen az őrjöngő kommentelőknek.

A híresség pár hete adott életet második kisbabájának, Miles-nak, és egy nemrégiben feltöltött fotóján azt is megmutatta, hogyan élvezi az anyaság mindennapjait. Instagram-posztjában gyerkőceit tartva pózol a tengerparton, és szokásához híven most sem hagyhatta ki a humoros szöveget, amiben arról panaszkodott, milyen nehéz jó közös képet posztolni a kicsikkel. Vagy Miles feje marad támaszték nélkül, vagy Luna fordul el a kamerától, vagy éppen ő maga vág béna fejet a fotókon. (Valószínűleg ezt a problémát minden anyuka ismeri.)

Míg a legtöbb követő egyszerűen rajong Chrissy szuper édes családjáért, természetesen ezúttal is feltűnt pár kötekedő, aki visszatarthatatlan kényszert érzett, hogy kioktassa a modellt a felelősségteljes anyai viselkedésről. Egyesek azért vádolták meg, mert Miles sír a fotón (most őszintén, mutassatok egy kisbabát, aki sosem sír!), míg mások azon akadtak fent, hogy Chrissy tűző napra vitte csemetéit (legalább két percig tart egy fotó elkészítése!), egy szó mint száz, mindent megtettek, hogy ezúttal is rossz színben tüntessék fel a sztárt.

hirdetés

Azonban Chrissy nem az a nő, aki hagyja magát vagy mentegetőzni kezd. Mikor a tűző nap miatt kezdték szapulni, lazán annyit válaszolt, hogy "Miles mondta, hogy ő így szereti".

Na igen, nem is Teigenről lenne szó, ha nem ilyen lazán, csípőből reagált volna. Ő aztán tényleg könnyedén lepergeti a rosszindulatú megjegyzéseket!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Zdroba Patrikék nagyon sokszor szexeltek a villában
„Az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk.”

Link másolása

hirdetés

Zdroba Patrik és menyasszonya, Bádoki Betti a Nyerő Páros kibeszélő műsorában járt, ahol azok szoktak beszélgetni, akik kiestek a játékból.

Kabát Péter intim részletekről érdeklődött az énekestől és barátnőjétől:

"A két hét alatt volt, hogy együtt tudtatok lenni? Mármint… úgy?"

Zdroba Patrik nem jött zavarba, ezt válaszolta:

"Ja, nagyon sokszor, az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk."

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi kora reggel kénytelen volt bedobni egy kis vodkát, mert stresszelt a repülés miatt
Az itóka lélekerősítőként funkcionált a veronai út előtt.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi reggel negyed hétkor már a budapesti repülőtérről csekkolt be Insta-oldalán. A történeteiből kiderült, hogy divatbemutatóra tart, amit Veronában tartanak. Míg azonban a repülő indulására várt, kísérőjével megbontottak egy kis üveg vodkát, amit nem sokkal hét óra után már meg is ízleltek.

A 24 óráig elérhető videón a #nemparázunkarepüléstől hashtag szerepelt, amiből arra lehet következtetni, hogy a vodka lélekerősítőnek kellett az énekesnő számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fotó: így nézett ki Rácz Jenő, mikor még csak gyakornok volt
Ahogyan nőtt a haja, úgy lett egyre profibb séf.

Link másolása

hirdetés

Szerdán Rácz Jenő nosztalgiába kezdett Instagram-oldalán és egy olyan fotót tett közzé, amin még gyakornok volt.

A sztárséf 2011 és 2014 között dolgozott a koppenhágai Noma három Michelin-csillagos éttermében, így a poszt helymegjelöléséből kiindulva valószínűleg ebben az időszakban készült a kép. Rácz Jenő itt gyakornokként dolgozott, ahol fizetést sem kapott. A vidám fotót elnézve szerencsére fodrászra nem kellett költenie, így azt megspórolhatta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni” – Mihalik Enikő helyretette a propagandasajtót
A szupermodell haragosan kelt fel a kormánymédia nagy pechére.

Link másolása

hirdetés

Mihalik Enikő Instagram-történetben rakta helyre a lakájmédiát, miután a Metropolon és az Origón is arról írtak, hogy férje, Korányi Dávid Karácsony Gergely főtanácsadója és diplomata „kétmillió dolláros álomvillát vett magának” Connecticutban. Ehhez persze dukált egy jó kis cím is, ami így hangzott:

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke”.

Emellett képeket is közöltek az ingatlanról, arról azonban elfelejtettek beszámolni, hogy Korányi felesége a magyar szupermodell, aki New Yorkban a saját lakásában él.

„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni”

- írta Mihalik Enikő közösségi oldalán, aki aztán pontról, pontra szedte darabokra a kormánysajtó „ellenőrzött” állításait:

- „Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média - egyszerűen nem tudja mit beszél.”

- A házat én (Mihalik Enikő) vettem abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam.

hirdetés

- A ház, amit vettem, nem a képeken szereplő ingatlan.

- A ház a lakás (árának) töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom én felújíttatni.

- A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: