A Rovatból

Bódi Sylvi kiakadt: hasvillantós képe miatt kritizálták

Az egykori modell megpróbálta behúzni a hasát legfrissebb fotóján - erre tett megjegyzést az egyik hozzászóló. Természetesen Sylvi keményen visszavágott.

Link másolása

Mikronéziában "nyaral" Bódi Sylvi, és többek között egy tengerparton pihengetős, bikinis képet is kiposztolt rajongóinak legnagyobb örömére. Az egyik hozzászóló szóvá tette, hogy a gyönyörű modell kissé sikertelenül próbálta behúzni formás hasizmait. Hiába tette hozzá a kommentelő, hogy nem bántásnak szánja a megjegyzést, a 36 éves modell teljesen kiakadt.

"Egy fotó behúzott has nélkül? Szerintem nem kell behúzni, sokkal hitelesebb lenne, és felesleges is… Nem bántásnak szánom!"

– jegyezte meg a Gábor nevű hozzászóló.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

"Ez nem kívánságműsor. Ez van, ez a behúzott hasas, ezt kell beosztani. Nyilván nekimehettem volna a Photoshop programmal... de inkább vállalom úgy, ahogy van. Egyébként van hasilag sokkal előnyösebb is, de azok az idők már régen elmúltak, hogy én bárkinek is meg akarjak felelni"

– vágott vissza a modell. A kommentelő így próbálta megvédeni magát:

"Nyugodtan vállalhatnád a teljes természetességet, mivel nincs mit szégyellned, így is kilógsz a sok mű közül! Ismétlem, nem rosszindulattal írtam."

Nektek mi a véleményetek?

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szakított a párjával és új lakásba költözött Bálint Antónia, most a neten árulja a bútorait
Az egykori szépségkirálynő kapcsolata három és fél év után ért véget, és nem érzi késznek magát egy új szerelemre.

Link másolása

Szakított párjával és új helyre költözött Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő életében nem ez az egyetlen változás, október elején ugyanis visszatér a képernyőre.

A Blikk egyik olvasója szúrta ki, hogy Antónia a Facebookon hirdetett meg néhány bútort, a képekhez tartozó leírásban pedig az szerepelt: „költözés miatt eladó”. A lap ezután megkereste az egykori szépségkirálynőt, aki elárulta, hogy nemrég ért véget a három és fél évig tartó párkapcsolata, és néhány hónapja a lányával együtt másik lakásba költözött.

„Csakúgy, mint sokan mások, én se dobálom ki a régi bútoraimat, hiszen más még tudja azokat hasznosítani, jóval kedvezőbb áron, mint ahogyan az üzletekben meg tudná kapni. Egy raktárban van több olyan bútorom, amiket már nem használok, így természetesen eladom őket”

- mondta Antónia.

A ma már a bankszektorban tevékenykedő modell nyolc év után, október 2-án visszatér a képernyőre is, ugyanis az RTL Nyerő Páros című műsorában lesz látható, volt élettársa oldalán. Bár a párjával azóta különváltak, egyáltalán nem bánkódik, boldog és teljes az élete.

„A szakítás hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz. Már a forgatásokat megelőzően egyszer elváltak az útjaink, de aztán kibékültünk. A műsor ismét összehozott bennünket, ám véget ért. Visszatértünk a normális kerékvágásba, és ugyanúgy jöttek a hétköznapok, a problémák, ahogyan előtte” - mondta Antónia a Blikknek.

Antónia azt is elárulta, hogy

nem érzi késznek magát egy újabb szerelemre.

Az ismerőseivel, barátaival gyakran eljár ebédelni, vacsorázni, randizni azonban nem volt a szakítás óta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A lábamputációja után megnősül Demjén Rózsi vokalistája, 24 évvel fiatalabb szerelme a bajban is kitartott mellette
Demeter Györgynek három éve térd alatt amputálni kellett a bal lábát, és fél szemére megvakult. Ma már azonban teljes életet él, és sokan köszönhet párjának, akivel szeretnének egybekelni.

Link másolása

Három és fél évvel a lábamputációja után teljes értékű életet él Demeter György, az énekes szeretné feleségül venni 24 évvel fiatalabb szerelmét - írja a Blikk.

Az XL Sisters és a Bulldózer együttes énekese 1992 óta vokálozott Demjén Ferenc mellett. Három éve szomorú hírek jelentek meg róla: térd alatt amputálni kellett a bal lábát és a fél szemére megvakult. Ahogy Demeter fogalmazott: nem tudott volna túljutni ezen a nehéz időszakon, ha nincs mellette a párja, Judit.

„Judit huszonnégy évvel fiatalabb nálam, tehát könnyedén mondhatta volna, hogy nem kíváncsi a nyavalyáimra, és hagyjuk az egész kapcsolatunkat, de ő végig kitartott mellettem. Ha nincs a párom, nem tudom, mi lenne velem, de az ő segítségével azt az időszakot is átvészeltük.”

Az énekes és a kedvese a koronavíruson is átestek, György a Péterfi Sándor utcai kórházba került kilenc napra.

„Utána szokatlanul fáradt voltam, ez a betegség utóhatása volt. Ami inkább komolyabb kihívásnak számított, hogy épp a rehabilitációm alatt jött be a vírus az országba, így részben egyedül kellett megtanulnom újra járni” - emlékezett vissza Demeter.

Az énekes azonban „ezt is megoldotta”, önállóan végzi a személyes feladatait, a tisztálkodást, és a házimunkába is könnyedén be tud segíteni. Ahogy mondta: a megpróbáltatások ellenére teljes értékű életet él.

Az énekes sokat köszönhet a párjának is, akivel öt éve alkotnak egy párt, és szeretnének összeházasodni.

„Ő az az ember, aki nem csupán a jóban, hanem a rosszban is mellettem volt, így számomra nem volt kérdés, hogy feleségül kérem. Az eljegyzés már korábban megtörtént, az esküvőnket pedig idén szeptemberre terveztük, de – sajnos – el kellett halasztanunk az infláció miatt megnövekedett árak miatt”

- mondta Demeter György. Mivel a rokkantnyugdíja mindössze negyvenezer forint havonta, így most spórolniuk kell, hogy úgy vihessék végig a nagy napot, ahogy megálmodták.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Lehidalt a zsűri – hatalmasat énekelt Szabó Fruzsina a Sztárban sztár leszekben
Fruzsinát versenyt dicsérte a zsűri, és Joci is elismerő szavakat zsebelhetett be miatta.

Link másolása

A zsűrit teljesen elkápráztatta Szabó Fruzsina előadása, mesterek mind Pápai Jocit irigyelték.

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában Pápai Joci csapatának tagjai álltak színpadra, azért, hogy bekerülhessenek az élő műsorba. Szabó Fruzsina volt az közülük, aki leginkább lenyűgözte őket. Fruzsina Bonnie Tyler Total Eclipse of the Heart című dalát énekelte el, minden tekintetben nagyot alakított, meg is kapta a széket.

Fruzsinát versenyt dicsérte a zsűri, és Joci is elismerő szavakat zsebelhetett be miatta.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Rúzsa Magdi tündéri fotót posztolt a hármas ikreivel
Az énekesnő a férjével és gyermekeivel éppen Rómában vakációzik, itt készült a cuki kép is.

Link másolása

Rúzsa Magdi és férje egy nagyobb vakációra vitte el három ikergyermekét Rómába, ahová tegnap érkeztek meg.

Ma pedig már egy kis városnézésre is jutott idő, amelyről az énekesnő egy tündéri képet is feltöltött az Instagram-oldalára, amelyen a kicsikkel kézen fogva járják a várost.

„Mi!"

- írta a fotó mellé.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: