hirdetés

SZTÁRVILÁG

Berki a büntetőfékezős ügyéről: „Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl 50 embert”

Feleségével abban bíznak, hogy az emberek végre megértik: ő a média fenegyereke, nem az „utca” fenegyereke.

Link másolása

hirdetés

Kedden született meg az elsőfokú ítélet Berki Krisztián büntetőfékezésének ügyében. A manőverért két év szabadságvesztésre, négy év próbaidőre felfüggesztve ítélték a celebet, és két évre eltiltották a közúti járművezetéstől is.

Emellett 625 ezer forint pénzbüntetést kapott, és neki kell kifizetnie a több mint 600 ezer forintos bűnügyi költséget is.

Berki 2018. március 17-én a Pünkösdfürdő utcában egy Bentley-vel büntetőfékezett a 34-es busz előtt. Akkor a BKK-busz vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést és 20 km/órás sebességgel nekicsapódott a luxusautónak, amiben 14 millió forintos kár keletkezett.

Berki Krisztián ügyvédje felmentés reményében pénteken fellebbezést nyújtott be, az ügyész pedig súlyosbítást kért.

Berki most az Indexnek nyilatkozott a bírósági ügyről, többek között azt mondta a lapnak:

hirdetés
"Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével."

Valamint, hogy: "Amíg nem látod, hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy – hangzik Curtis egyik dalában. Ennek fényében egy még nem jogerős ítéletről hiba lenne véleményt formálnom".

Arról is beszélt, hogy a felesége, aki ott ült mellette a baleset időpontjában is, anyaoroszlánként védelmezi a családját.

"Ismeri a személyiségemet, azaz ismeri a showmant, akit a tévében és az interneten látnak a nézők, valamint a gondoskodó, felelősségteljes apát és férjet is, akit a külvilág nem feltétlenül lát meg bennem, tudja, hogy szándékosan semmi rosszat nem követnék el embertársaimmal szemben" – mondta, és hozzátette, hogy a felesége bízik abban, hogy másodfokon felmentik és "végre megértik az emberek, hogy az ő férje a média fenegyereke, nem az „utca” fenegyereke."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Nincs szerencsém a pasikkal” – még soha nem hívták randira az új, brit szépségkirálynőt

A 22 éves Eden McAllister ettől függetlenül boldogan éli az életét.

Link másolása

hirdetés

Kilenc év után először választottak pénteken brit szépségkirálynőnek észak-ír nőt. A 22 éves Eden McAllister röviddel a megkoronázása után azt mondta, hogy egyelőre "nincs szerencséje a pasikkal", írja a Daily Star.

Az északi-írországi Dundonaldból származó Edent 37 jelölt közül választották Miss Nagy-Britanniának. Nem ez volt azonban az első komoly sikere szépségversenyeken a fiatal nőnek, aki korábban a 76. Miss Beach Body versenyt is megnyerte.

Eden elmondása szerint már akkor nagyon izgatott lett, amikor a legjobb 12 közé jutott a kétnapos verseny pénteki, leicesteri döntőjében. Amikor pedig kimondták a nevét, egyszerűen remegni kezdett, amit sokáig nem is tudott abbahagyni.

A legszebb brit nő egész végig nem gondolta, hogy megnyerheti a versenyt, mivel nagyon erős volt a mezőny szerinte.

A koronát a tavalyi győztes Jen Atkin tette az új királynő fejére, akit korábban a túlsúlya miatt hagyott el a barátja. A nő végül 50 kilót dobott le, és még szépségkirálynő is lett 2020-ban.

hirdetés

De a legmeglepőbb mégis az volt, amikor kiderült, hogy korábban még soha, egyetlen férfi sem hívta randevúra a szőke szépséget. Eden szerint egyszerűen nincs szerencséje a pasikkal, de ez egyáltalán nem zavarja, elfogadja a helyzetet, és egyelőre boldogan éli az életét.

Miss Nagy-Britannia a korona mellett egyéves szerződést kapott az egyik online divatáruháztól, valamint 1000 font (411 ezer forint) és egy dubaji luxusutazás tartozott még a nyeremények közé. Ezen felül Eden képviselheti országát a Miss World Tourism szépségversenyen is.

Eden tervei szerint a következő évben beutazza egész Nagy-Britanniát, és népszerűsíti Észak-Íroroszágot. A szépségkirálynő reméli, sikerei arra inspirálják az észak-ír lányokat, hogy bátran bele merjenek fogni bármibe, hiszen semmi sem lehetetlen.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Survivor: Gáspár Evelin és Catherine Dederick nem került be az egyesült törzsbe

A két celeb viszont nem esett ki, a Holtak Szigetén folytathatják a versenyt.

Link másolása

hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Survivor című kalandreality: a hétfő adásban a két törzs egyesült, így a játékosoknak most már nem a csapatért, hanem saját maguk továbbjutásáért kell küzdeniük.

Az egyesülés előtt tizenketten voltak versenyben, az új szigetre azonban csak tíz játékos mehetett. Egy játék során dőlt el, hogy kik lesznek a kiesők. A túlélőknek egy hosszú, vékony fadarabot kellett egy kézzel tartaniuk, amíg csak bírják.

Először Gáspár Evelin bukta el a feladatot, majd Catherine Dederick, így ők nem csatlakozhattak az egyesült törzshöz. A műsor azonban még nem ért véget számukra, hiszen a Holtak Szigetére kerültek, ahol sivár és még embert próbálóbb körülmények között küzdhetnek a túlélésért. Erről azonban a többi játékos egyelőre nem tud.
VIDEÓ: Evelin és Catherine a Holtak Szigetére került

A játékot Bálint nyerte, ezzel együtt egy védettségi nyakláncot, amelynek birtokában a következő törzsi tanácson nem szavazhatnak rá a társai.

Az új, egyesült törzs, a Guazabara tagjai egy hatalmas lakomával ünnepelték meg azt, hogy eljutottak idáig, ráadásul egy új, gyönyörű szigetre költözhettek. A mulatságból csak Zsófi maradt ki, aki lemondott a finomságokról azért, hogy szerezzen magának egy védettségi amulettet. Ez persze sokakban nemtetszést váltott ki.

VIDEÓ: Zsófi kimaradt az evés-ivásból
VIDEÓ: Zsófi kimaradt az evés-ivásból

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kommentekben zaklatta egy férfi Tolvai Renit egy Instagram-képe alatt

Az énekesnő megelégelte ezt, meg is írta udvarlójának, hogy hagyja abba.

Link másolása

hirdetés

Nemrég derült ki, hogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szakítottak egymással. A két énekes még a Megasztár ötödik évada alatt szeretett egymásba, kapcsolatuk azóta töretlen volt, 11 évig voltak együtt.

Tolvai Renit eddig is ostromolták a férfiak a közösségi oldalakon, noha tudták, hogy van párja. A dögös énekesnő az utóbbi időben látványosan lefogyott, így most igazi bomba formában van. Az átalakulás és a szakítás után nem is csoda, hogy még több férfi próbálja meghódítani.

Egy hódoló azonban túl messzire ment az udvarlással. Reni egyik Instagram-képe alatt kezdett el neki üzengetni kommentekben, például ilyeneket írt:

"Olvastam hogy te is szingli vagy. Igaz ez? Mert ha igaz, sürgősen találkoznunk kellene! Te is így gondolod? Mondjuk egyszer találkoztunk! Lehet, hogy Te nem emlékszel rám, de én igen! :D"

hirdetés

"Szexet akarok veled! :D AZONNAL! :D Kár, hogy Angliában élek! De jöhetnél ide hozzám...ha gondolod! :D"

Az énekesnőnek azonban nem jött be ez a stílus, meg is írta a férfinek, hogy hagyja ezt abba: "Azonnal álljon le uram" - válaszolta neki egy kommentben.

A férfi több hozzászólásban is reagált erre, Reni azonban nem folytatta vele a beszélgetést.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Lakatos Levente is regisztrált az OnlyFansre, azt is elmondta, hogy miért

A népszerű regényíró többféle tartalmat is kínál azoknak, akik előfizetnek az oldalán.

Link másolása

hirdetés

Lakatos Levente az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol arról beszélt, hogy nyíltan vállalja azt, hogy van OnlyFans-oldala.

Az OnlyFans egy olyan közösségi felület, ahol tartalomgyártók pénzért adhatják el bizonyos tartalmaikat a felhasználóknak. Az oldal azonban inkább az erotikus, felnőtt tartalmakat kínáló modellek, pornósztárok és hírességek miatt vált ismertté.

A népszerű író azt mondta, ő elsősorban művészi aktfotóit szerené közzétenni ezen a platformon, mellette pedig egy folytatásos regény egyes fejezeteit osztja majd meg, ezt azonban idő hiányában még nem tudta elkezdeni.

Amikor Nádai Anikó műsorvezető rákérdezett, hogy miért csináltat magáról pikáns képeket, Levente így válaszolt:

"Egyrészt a követők egy nagy része szereti ezeket a tartalmakat, szóval ez benne van nyilván a dologban. Másrészt én szeretem az ilyen típusú képeket, nézni is szeretem. Egyébként meg egónövelés is, a testedzésnek egy jó fázisjelentése, visszaigazolása. A testedzés pedig az életemnek ad valamiféle keretet."

VIDEÓ: Lakatos Levente az OnlyFansről

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: