News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Baukó Éva keményen nekiment Sáfrány Emesének: „2 Instaposzt, 2 p*csamutogatás, 2 szoptatás között keress fel egy pszichológust”

Az egykori villalakó szerint nem normális, hogy Sáfrány Emese ilyen gyorsan új párra talált.

Link másolása

hirdetés

Baukó Éva egy bulvárcsoportban írta le a véleményét arról, hogy Sáfrány Emese összejött a TNT egyik frontemberével, Intivel. A jelek szerint ezután Sáfrány privát üzenetben írt Baukó Évának, aki nyilvános posztban válaszolt neki - számolt be a Blikk.

"SZÓLÁSSZABADSÀG!!! Kedves DIAMOND! Azért itt, és nem csak privátban, mert én egy őszinte nő vagyok, akinek lehet véleménye. Egy bulvárcsoportban leírtam az 'az új kapcsolatodról' az álláspontomat, kedves Aleska!"

- kezdte a posztját Baukó, aki következetesen a pornós nevén nevezte Sáfrány Emesét.

"Szóval volt egy 4 éves kapcsolatod, amiből született egy kisfiú, a gyermek még fél éves sem volt, de màr szétmentetek. Ez nagyon sajnálatos. Nos, én szeretnék neked segíteni, mert szerintem súlyos kötődési és önértékelési komplexusaid vannak...

Fel kéne keresned 2 forgatás és 2 szoptatás között egy pszichológust. Ugyanis az nem normális, hogy még a 'gyászidő' le sem telt, te tolod fel a 'kovis'-csábítós képeket Instára, hogy hahó, férfiak, itt vagyok, gyertek, 'termékenyítsetek meg'! Csináljatok nagy hasat, mint VV Anikónak 'fél évente' egyszer.

hirdetés

Nos, muszáj volt e sorokat kiokàdnom magamból, mert Instán rám írtál, hogy sok az időm!!! Kedves Aleska: én nem az Instán élem az életemet, mint te és az álszent ribi celeb barátnőid, és nem is szeretnék mártírkodni. Olyan vagyok, amilyen, de legalább őszinte. Neked valóban sok az időd, a sok randira meg bulikàra van időd, a gyerek meg le van adva a MAMÁNÁl!"

"Ha 14 éves lesz, mit fogsz neki mondani a felnőttfilmjeidre? Sajnos nekem még nincs gyermekem de szeretnék, és úgy tudom, hogy a gyermek életében az első három év a legfontosabb kötődési folyamat" - tette fel a kérdést az egykori villalakó.

"Én járok pszichológushoz, szóval sokat fejlődtem. Ő most nem fog örülni ennek a posztnak, de hogy még te kérsz számon, hogy sok az időm, az felháborító. 2 instaposzt, 2 p*csamutogatás, 2 szoptatás között ajánlom neked Dr. Almássy Kittyt! Én nem hozzá járok, de neki jó könyvei vannak. Kitartást, jobbulást!" – zárta irományát a VV4 egykori szereplője.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szigorú sorrendben válogathat a család II. Erzsébet ruháiból és ékszereiből
Az elhunyt uralkodó ruháit nem lehet egyszerűen eladni, annak is szabályai vannak.

Link másolása

hirdetés

II. Erzsébet hatalmas ruhatáráról és ékszergyűjteményéről is gondoskodott. A királynő meghagyta, hogy a családban ki, milyen sorrendben válogathat a kollekcióból.

Az elhunyt brit királynőnek rengeteg ruhája volt, hiszen nem jelenhetett meg a nyilvánosság elől olyan szettben, amit már korábban viselt. Bár igyekezett egy-egy darabot átalakítva újra felvenni, még így is igen komoly ruhagyűjteményre tett szert.

A ruhák és ékszerek közül az előírás szerint elsőként III. Károly felesége, Kamilla válogathat majd, hiszen a jövőben számos kötelezettsége lesz,

ahol neki is be kell majd tartania az etikettet, amihez pedig bőséges ruhatárra lesz szüksége.

A sorban következő Katalin hercegné lesz, aki - várhatóan - inkább az ékszerek közül tud magának választani. Harry felesége is hozzájuthat majd a királynő egy-egy darabjához, de bizonyára csak később kerül rá a sor - írja a Blikk.

A báli ruháikat elsősorban Beatrix hercegnő – András herceg lánya – és Katalin hercegné tudja majd hasznosítani, mert ezeket nekik lehet viszonylag könnyen átalakítani.

hirdetés
A koronaékszerekért a XVII. század óta a király felel, így most már III. Károly.

Az elhunyt királynő magánékszer-kollekciója a The Times szerint közel 300 ékszerből áll. Ebben 98 bross, 46 nyaklánc, 34 pár fülbeval, 15 gyűrű, 14 óra és öt medál található.

Brian Hoey királyi életrajzíró szerint a volt uralkodó ruháit nem lehet egyszerűn eladni. Ahhoz a család hozzájárulása kell, és minden cimkét, áruló jelet el kell távolítani a ruháról, és úgy kell eladni, hogy a származását nem lehet elárulni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Sztárban Sztár leszek: „Ha ezt elrappeled úgy, leveszem a Józsikát szájjal” – ígérte Majka, meg is bánta
A rapper elég felelőtlen ígéretet tett az egyik versenyző produkciója előtt, aki jobban teljesített, mint várta.

Link másolása

hirdetés

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is voltak emlékezetes pillanatok. Majka és Pápai Joci a versenyzők végső kiválasztásakor kissé összekaptak, pedig nem sokkal korábban igen közel kerültek egymáshoz.

Az egész azzal kezdődött, hogy amikor az egyik versenyző, Károlyi Róbert elmondta, hogy ő Weszélyes Elemek egyik számát fogja előadni, Majka nagyon meghökkent. Elmondta a zsűritársainak, hogy a Weszélyes Elemek egy nyolcadik kerületi rapduó, akiknek úgy pörög a nyelvük, hogy nagyon nehéz leutánozni őket.

"Ha azt elrappeled úgy, ahogy a Weszélyes Elemek, akkor én itt a Józsikát leveszem szájjal" - jelentette ki a rapper, mire a versenyző azt ígérte, hogy menni fog.

Be is bizonyította, hogy ez megy neki, amin a zsűritagok is nagyon meglepődtek. Majka pedig hamar rájött, hogy felelőtlen ígéretet tett, de már nem volt menekvés:

Pápai Joci a zsűripulton átmászva odaült barátja elé és közel húzta magához.

A stúdió nevetéssel és hatalmas ovációval díjazta ezt. Majka a produkció végén bocsánatot kért Károlyi Róberttől, hogy nem hitt benne az elején. A rappert természetesen továbbjuttatta a zsűri, és a mesterek legnagyobb meglepetésére a srác Köllő Babett csapatába akart került saját kérésére.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nagyot bulizott Tóth Andi és Marics Peti, fotók is vannak róla
Egy esküvőn volt a sztárpár nyáron, most rakták ki a közös képeket.

Link másolása

hirdetés

Marics Petivel közös fotókat posztolt Tóth Andi az Instagram-oldalán.

A pár még augusztusban vett részt egy esküvőn, ahol az énekesnő koszorúslány is volt.

A lagziról most kiposztolt képek szerint Peti és Andi elég jót buliztak együtt.

Marics Peti és Tóth Andi júliusban ismerték be, hogy egy párt alkotnak: egy puszilkodós videót tettek közzé az Instagramon. Azóta Andi már Peti barátnőjeként jelent meg a VALMAR és Manuel közös dalának klipjében is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Liptai Claudia többször hálóingben, bugyi nélkül vitte óvodába a gyerekét
Csak egy kabátot kapott fel még indulás előtt.

Link másolása

hirdetés

A NőComment! műsorában árulta el Liptai Claudia, hogyan vitte a gyerekét óvodába. Elmondása szerint sűrűn előfordult, hogy

"hálóingben, felvettem rá egy kabátot, és nem volt rajtam bugyi".

Az adásban a többi vendég is elárulja, milyen különleges ruházatban jelentek meg nyilvánosan. Volt, aki például a közértbe ment el kimonóban.

Az adást vasárnap este 21 órától lehet megnézni az RTL II-n.

VIDEÓ: Az előzetes

Egy korábbi műsorban is érdekes titkokat árult el:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: