News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Babát vár John Legend és felesége azután, hogy harmadik gyereküket elvesztették

Chrissy Teigen már képet is mutatott gömbölyödő pocakjáról. Több híresség is gratulált a párnak.

Link másolása

hirdetés

Óriási az öröm John Legend családjában: felesége, Chrissy Teigen ismét várandós. A gólyahírt majdnem két évvel azután jelentették be, hogy elvesztették harmadik gyereküket.

A modell előző várandóssága során komplikációk merültek fel, folyamatos vérzése miatt kórházba került, ahol sajnos nem sikerült megmenteniük a magzatot. Chrissy Teigen akkor azt írta az Instagram-oldalán, hogy egyszerűen nem tudták megállítani a vérzést, és bár vérátömlesztést is kapott, végül elvetélt. A család nagyon összetört a tragédia miatt, a kétgyermekes anya tavaly szeptemberben is megemlékezett elvesztett babájáról.

A sztárpárnak egyébként van már két gyermeke: egy 6 éves kislány, Luna és egy 4 éves kisfiú, Miles. Harmadik gyerekük is fiú lett volna, a Jack nevet kapta volna szüleitől.

A gyász után viszont ismét rámosolygott a boldogság a családra: Chrissy Teigen az Instagram-oldalán árulta el, hogy babát vár.

hirdetés
„Az elmúlt néhány év enyhén szólva az érzelmek összemosódásáról szólt, de a boldogság újra betöltötte otthonunkat és szívünket. Egymilliárd injekcióval később (az utóbbi időben már a lábamba kaptam, amint láthatjátok), ismét babát várunk. Minden vizsgálatnál azt mondtam magamban, hogy oké, ha egészséges, bejelentem, de amikor meghallottam a szívhangot, mindig nagyon megkönnyebbültem, és túl ideges voltam ahhoz, hogy elmondjam. Nem hiszem, hogy valaha is ekkora izgalommal távoztam az orvosomtól, de egyelőre minden szép és tökéletes, én pedig bizakodó vagyok, és csodálatosan érzem magam. Hú, ezt nehéz volt ilyen sokáig magamban tartani”

– írta bejegyzésében, amelyben képet is mutatott gömbölyödő pocakjáról.

A poszt alatt több híresség is gratulált a párnak, például Jennifer Garner, Lily Rose Depp, Kate Hudson, Kate Beckinsale, Irina Shayk, Gal Gadot, Sharon Stone, Vanessa Hudgens vagy Naomi Campbell.

A modell nemcsak a vetéléséről írt nyíltan korábban, de arról is, hogy részleges placenta-leválással diagnosztizálták, illetve, hogy mesterséges megtermékenyítéssel igyekeztek tovább bővíteni a családjukat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félmeztelenül lépett a kifutóra Bella Hadid, majd spraytechnikával festettek rá ruhát
Különleges produkcióval készültek a párizsi divathétre.

Link másolása

hirdetés

Bella Hadid pénteken félmeztelenül sétált a kifutóra a párizsi divathét egyik eseményén.

A modell a kezével takarta el magát, amíg ketten körbeállták, és spraytechnikával fehér ruhát festettek a bőrére.

A kész műben Hadid természetesen a kifutón is végigvonult – vette észre a 24.hu.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Férjhez ment Sztarenki Dóri – itt vannak az első fényképek
A színésznő az esküvőt élete egyik legszebb napjaként élte meg.
Címlap: RTL.hu - szmo.hu
2022. október 01.


Link másolása

hirdetés

A Mellékhatás című sorozatban is szereplő Sztarenki Dóri az Instagramon közölte, hogy megházasodott. A poszthoz csak annyit írt:

Életem egyik legszebb napja

A fotókból arra következtethetünk, hogy az esküvőt kicsi, családias környezetben tartották kint a szabadban.

A Secret Stories by Daalarna Instagram-oldal szerint a színésznő és a szerelme, Fábián Zoltán közel két év után, idén májusban jegyezték el egymást, az esküvőt pedig szeptember 17-én tartották – írja az RTL.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lilu a tanárok kirúgásáról: Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem?
A műsorvezetőnek elfogytak a szavai, az ügy kapcsán csak indulata van. És szégyenérzete.

Link másolása

hirdetés

Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? - írta Lilu az Instagram-oldalán a Kölcseys tanárok kirúgása kapcsán.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, pénteken a Kölcsey Ferenc Gimnázium több tanára is levelet kapott a tankerülettől, amelyben az állt, hogy rendkívül felmentéssel megszüntetik a munkaviszonyukat. Lapunk érdeklődésére később az illetékes tankerületi központ megerősítette:

tényleg polgári engedetlenség miatt rúgtak ki a pedagógusokat.

A diákok válaszul spontán tüntetést tartottak a gimnázium előtt péntek este. A témában megszólalt Karácsony Gergely és Hadházy Ákos is.

A tanárok kirúgása azonban Lilu figyelmét sem kerülte el, sőt úgy tűnik, eléggé felzaklatták a történtek. A műsorvezető ennek kapcsán azt írta:

„Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? Erre már szavaim sincsenek. Csak indulatom. Szégyenérzetem.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Muri Enikő és párja távozott a villából
A zenészpár mindössze egy pontot kapott a szimpátiaszavazáson, számukra véget ért a játék.

Link másolása

hirdetés

Muri Enikő és Tóth Szabi tegnap mindössze egy pontot kapott a szimpátiaszavazáson Zdroba Patrikkal és Bádoki Bettivel szemben, így a zenészpárnak kellett távoznia a Nyerő Páros villájából.

Tóth Szabi az eset után elmondta: bár szerinte jól játszottak Enikővel, számított arra, hogy ők fognak kiesni a szavazáskor. Muri Enikő hozzátette, hogy hálás azért, hogy eljöhetett játszani a párjával, akivel megjárták a fentet és a lentet, és megköszönte az új barátságokat is.

„Embernek maradni minden körülmények között a legeslegjobb dolog a világon”

– tette hozzá az énekesnő.

A páros a kameráknak elmondta, hogy túlnyomórészt nagyon élvezték a játékot. Hozzátették, hogy nagyon jó dolog, ha volt, akiknek tetszett a játékuk, és tudtak azonosulni vele. Hozzátették: „(Enikő) Akinek meg nem, hát akkor... (Szabi) Az meg kövesse be a Pamelát!”

Muri Enikő és Tóth Szabi távozott a Nyerő Páros villájából

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: