Azt se tudta, hol van - Ben Afflecket megint elvonóra vitték

A sztárt exneje, Jennifer Garner vitte be egy malibui rehabra, 22 éves barátnője vígan strandolt közben. Affleck szörnyű állapotban volt, mutatjuk.
People - szmo.hu
2018. augusztus 25.


Link másolása

Harmadszorra került elvonóra Ben Affleck. Néhány napja mi is beszámoltunk róla, hogy a sztár legújabb, bombázó barátnője egy 22 éves playmate, Shauna Sexton, ám úgy tűnik, a lány nem sokat segített Affleck alkoholproblémáin.

Bent volt felesége és három gyermekének anyja, Jennifer Garner vitte be hollywoodi házából egy elegáns malibui elvonóra. A kocsiban készült paparazzi-fotók alapján Jen teljesen kivolt. Korábban még oda is ment a ház előtt várakozó fotósokhoz, és kérlelni kezdte őket:

"Ne haragudjanak, de kérhetném, hogy egy kicsit hagyjanak minket békén? Csak néhány percre. Emberségből. Ez így is elég nehéz nekünk."

Néhány fotó és videófelvétel ettől függetlenül kiszivárgott, ezeken látszik, hogy a rettenetes állapotban lévő - láthatóan tajt részeg - színész azt kiabálja a kocsi hátsó ülésén:

"Nem érdekel! Nem érdekel!"

Közben barátnője, a 22 éves Shauna Sexton vígan strandolt a tengerparton, láthatóan mit sem sejtett szerelme problémáiról. Az orvosok szerint Affleck hosszú terápiának néz elébe, de az első hét biztos azzal telik majd, hogy detoxikálják.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Megszólalt Lang Györgyi lánya: Nekem egy apukám és két anyukám van – ilyen volt szivárványcsaládban felnőnie
Palugyai Sárit édesanyja és Lang Györgyi nevelte. A 18 éves lány az mondja: ezért lett családcentrikus, és emiatt vágyik saját családra.

Link másolása

Falusi Mariann szerdán az RTL Fókuszának elmesélte, hogy milyenek voltak az egy éve elhunyt Lang Györgyi utolsó napjai. Az énekesnő tudta, hogy közel a vég, de sosem esett pánikba, sőt ő tartotta a lelket a hozzátartozóiban.

Most a Story Magazinnak megszólalt Lang Györgyi nevelt lánya is, aki legutóbb a 2023-as Pride felvonuláson beszélt arról, hogy az egyik anyukája az énekesnő volt.

„Azt szoktam mondani, nekem egy apukám és két anyukám van, illetve sajnos már csak volt. Györgyi meghalt, amit egy év után sem tudok feldolgozni. Nem vagyok jóban a sorssal, az ilyen óriási történéseket, mint betegség, halál, ami befolyásolja egy ember jövőjét, mindig a sorshoz kötöm. Nagyon sok jót kaptam az élettől, de ami velem, velünk történt mégsem tartom igazságosnak” – mesélte a lapnak Palugyai Sári.

A fiatal lány most készül az érettségire, hogy Györgyi és párja nagyon szerettek volna gyereket, ezért kerestek hozzá egy apukát, így kezdődött a „szivárvány- és patchworkcsaládjuk története”.

„Amikor anyukámnak egy éjjel jöttek a szülési fájásai, éppen kártyaparti volt nálunk, befejezték a kört, és Györgyi rohant vele a kórházba, délben megszülettem, és még aznap délután elsőként ő vett a karjába. Születésemtől együtt éltünk. Ritkán bíztak másra, inkább mindenhova vittek magukkal: csecsemőként ott feküdtem a mózeskosárban a Pa-dö-dő koncerteken, később a tánckarba is bevettek, utaztunk, jártuk a világot”

– mesélt az énekesnőhöz kapcsolódó szoros viszonyáról Sári.

Azt is elmesélte, hogy gyerekkorábban többen bántották családja miatt, és nemcsak a gyerekek, de a felnőttek körében is. Ők leginkább úgy, hogy nem engedték át hozzájuk a barátait, amit gyerekként nem igazán értett.

Sári még egészen kicsi gyerek volt, mikor nevelőanyja kerekesszékbe került a szklerózis mulitplex miatt. Erről úgy mesél: „Én így ismertem meg Györgyit, és az égvilágon semmiben nem gátolt minket. Györgyi soha nem panaszkodott, a betegségtudat hiányzott belőle, tele volt humorral, vidámsággal, nagyokat tudott nevetni és nevettetni. Teljes értékű anyaként tekintettem rá. Györgyivel mindig abban hittünk, hogy a szklera elmúlik, és újra járni fog, de megnehezítette ezt, hogy 2021-ben kapott egy sztrókot, attól kezdve rohamosan romlott az állapota. Akkor éreztem először azt, hogy ez hatással lehet rám, ránk, az elkövetkezendő éveinkre.”

Falusi Mariannhoz hasonlóan arról a lány is mesél, hogy utolsó idejében maga Györgyi tartotta a lelket a családban és a hozzátartozókban: „Azt, hogy én nagyon családcentrikus lettem, és hogy vágyom rá, hogy nekem is legyen gyerekem, annak köszönhetem, ahogyan Anyával és Györgyivel éltünk. Amilyen a mi családunk volt.”

Sári az érettségi után színésznek készül, sőt már gyerekkora óta szerepel színházakban. Lang Györgyi halálakor is éppen úton volt a tatabányai színházba.

„Sokat voltam itthon Györgyivel, de aznap, amikor meghalt, sajnos éppen nem. Előadáson voltam, majd amikor kijöttem a színházból, hívott az anyukám, és zokogva mondta, meghalt Györgyi. Rohantam vissza Budapestre. A szívemmel reménykedtem, hogy túlél mindent és mindenkit, de az eszemmel tudtam, egyszer vége lesz. Egy éve, hogy meghalt, de nekem most is a mindennapjaim része. Györgyi nagyon hiányzik, szeretem, sokat kaptam tőle, sokat tanultam tőle, az életről, az elfogadásról, sok szempontból példaképem”

– mesélte az énekes 18 éves lánya, aki havonta egyszer összegyűlik a közeli ismerősökkel Lang Györgyi lakásán, ahol annak idején felnőtt.

Lang Györgyi korábban Till Attila műsorában beszélt arról, hogy Kulka Jánossal való kapcsolatában teherbe esett, de végül nem tartották meg a gyereket.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Bochkor Gábor az összes balatoni büfét bezáratná – nagyon kiakadt a műsorvezető
Nem az árak, hanem egy bizonyos palacsinta neve és minősége miatt akadt ki a rádiós.

Link másolása

Bochkor Gábor nagyon kiakadt a balatoni büfésekre reggeli rádióműsorukban – írta meg a Story.hu. A műsorvezető azonban nem a brutálisan elszálló árak miatt gurult dühbe.

Az adásban a márkajelzésekről volt szó, és arról, hogyan élnek vissza azokkal, innen pedig hamar a nutellás palacsintára terelődött a szó. Bochkor szerint ma már egyáltalán nem lehet abban biztos senki, hogy ha nutellás palacsintát kér egy büfében, akkor nem csak egy silányabb mogyorókrémes desszertet adnak neki.

Ünnepélyesen fogadalmat is tett arra, hogy ha kell, bármi áron megvédi kedvenc desszertjét.

„Bezáratom az összes büfét, aki azt ígéri, és mégsem igazi Nutellával árulja a palacsintát”

– hangzott el a komoly vállalás a rádiós részéről élő adásban. Hozzátette: van is ismerőse az illetékes hivatalnál, ha esetleg valaki mégsem venné komolyan a szavait.

Arról, hogy a balatoni büfékben milyen durva drágulásra számíthatunk, korábban mi is írtunk.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Elesett a zuhanyzóban és meghalt Charlie Colin, a Train basszusgitárosa
Egy barátja brüsszeli házára vigyázott, itt halt meg. Holttestére csak öt nappal később találtak rá.

Link másolása

Tragikus baleset következtében meghalt Charlie Colin, a Train nevű amerikai rockzenekar egyik alapító tagja és basszusgitárosa – írja a TMZ.

A hírt a zenész édesanyja erősítette meg, elmondása szerint Charlie

valószínűleg akkor vesztette életét, amikor megcsúszott és elesett a zuhanyzóban, miközben egy barátja brüsszeli házára vigyázott.

Holttestére csak öt nappal később találtak rá, amikor barátai hazatértek egy utazásról.

Az édesanya arról is beszámolt, hogy fia

nemrég költözött Brüsszelbe, ahol egy konzervatóriumban zenei mesterkurzust tartott és egy film zenéjén dolgozott egy stúdióban.

Charlie Colin 1994-ben alapította meg a Train zenekart San Franciscóban Pat Monahan, Rob Hotchkiss, Jimmy Stafford és Scott Underwood társaságában. A zenekar legnagyobb sikereit a debütáló albumukkal, a Trainnel érték el, különösen a Drops of Jupiter című dalukkal, amely két Grammy-díjat is nyert. Világszerte olyan slágerekkel váltak ismertté, mint a Hey, Soul Sister és a Meet Virginia. Colin 2003-ig volt tagja az együttesnek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Majka ősrégi, Sebestyén Balázzsal közös fotót posztolt: „Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?”
A kép legalább 15 éves, de az sem kizárt, hogy van 20 is. A fiúk frizurája mindenesetre sokat változott azóta.

Link másolása

Nemsokára visszatér az RTL képernyőjére Majoros Péter, azaz Majka, aki ennél a csatornánál kezdte pályafutását még a 2002-ben futó ValóVilágban.

Ennek örömére a rapper egy képet osztott meg az „ősidőkből”, amin a csatorna egy másik nagy sztárjával látható.

„Egyszer szerepeltem a 3 kívánság tévéműsorban, ahol egy fiatal rajongómmal kellett találkoznom, aki tátott szájjal nézett rám… Ő akkoriban sapkát hordott és hozzá növesztett egy kis kunkor pajeszt. Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?”

– írja viccesen Majka. Azt, hogy csak humorizál, onnan lehet egyértelműen tudni, hogy a képen nem más látható, mint az ország egyik legismertebb médiaszemélyisége, Sebestyén Balázs.

Annyi bizonyos, hogy a fiúk frizurája sokat változott az évek (évtizedek?) alatt: Balázs ma talán már le is tagadná hosszú haját, míg Majkánál konkrétan nincs haj, amiről beszélni tudnánk.

Szerinted mikor készülhetett a kép? Ha kíváncsi vagy rá, a képet ITT tudod megnézni.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET: