SZTÁRVILÁG

Azahriah: Ezek szerint Orbánnal mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy azt az elején gondoltuk

Aktuálpolitikai kérdésekről mondta el véleményét Azahriah. Napjaink legnépszerűbb magyar énekese szerint az elmúlt években több, a kegyelmi ügyhöz hasonló felháborító dolog történt az országban, csak senki nem foglalkozott vele.

Link másolása

Azahriah a Jólvanezígy podcast vendégeként beszélt arról a tüntetésről, amelyet a kegyelmi ügy kapcsán szerveztek a Hősök terén. „Ennyi emberre még én sem számítottam, meg szerintem senki sem” – mondta az énekes, majd hozzátette: az M1 úgy kezelte a tüntetést, mint egy ellenzéki megmozdulást, „ezt nyilván úgy kell csinálni, hogy vagy semmilyen jelentősége nincsen, vagy nagyon veszélyes. Ebben az esetben jobb azt mondani, hogy kevesebben voltak, mert az távolabb áll az igazságtól, és az mindig hasznosabb” – hangzott el a műsorban.

Azahriah arról is beszélt, mit szólt ahhoz, hogy lejárató kampányt indítottak ellene. „Szerintem ez csak pár Megafonosnál volt. Nem úgy tűnik, mintha ki lett volna adva, hogy induljon el a gépezet. Szerintem, akik ezekben a berkekben mozognak, azok maguktól próbáltak ehhez hozzáfűzni valamit, hogy valamilyen karaktergyilkosság legyen velem szemben is, mert ott vagyok” – mondta napjaink legnépszerűbb magyar zenésze, aki arról is véleményt formált, mit gondol arról, hogy Orbán Viktor Tiktok-oldaláról eltűnt az ő és Desh egyik dalával aláfestett videó.

„Gyanús. Van benne egy rossz szájíz. Ezek szerint mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy azt az elején gondoltuk”

– mondta Azahriah.

A bicskei gyermekotthon ügyében az énekes annyit mondott,

„akik hatalmon vannak, azoknak az a lényeg, hogy áll a népszerűség, hogyan lehet kiúszni ebből”.

A kegyelmi ügy azért tudott ekkora botrányt kirobbantani, mert a kormány részéről is érkezett rá reakció, és látható következménye volt az ügynek, és több fontos embert is lemondattak.

„Annyi hasonló ilyen dolog volt már az évek során, és mindenki szart bele”

idézi a Telex a fiatal zenészt.

Azahriah szerint, amiket Magyar Péter mond, nem feltétlen hírértékűek, hiszen „amiket elmondott, az a legtöbb ember számára nem újdonság. Az a plusz fűszer benne, hogy ezt belső körökből kiszakadva hozta nyilvánosságra” – hangzott el.

A beszélgetést ITT tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Palácsik-Ráthonyi Tímea: Egy bántalmazó kapcsolatból szabadulva, egy idősebb férfihez menekülve nem voltam kész egy babára, aztán meg már késő volt
Palácsik Timi őszintén beszélt sikertelen anyasági kísérleteivel, és azt is elmesélte, hogy Andy Vajnával lombikprogramra is jelentkeztek.

Link másolása

A gyermekvállalás 40 éves kor feletti nehézségeiről is beszélt Insta-sztorijában Ráthonyi-Palácsik (korábban: Vajna) Tímea. A celeb egy barátnője babaváró buliján vett részt, és ott tépődtek fel a régi sebek Andy Vajna özvegyénél. Soraiból arra következtetni, hogy magát is okolja a hormoninjekciók és lobikprogramok sora ellenére sikertelen teherbeesési kísérletekért.

„Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés. Én már nem tudom, nekem valaha megadatik-e ebben az életben. Feladtam minden reményt” – írta Timi.

Timivel a 30-as éveiben nagyot fordult a világ. Volt párja, Damu Roland bántalmazta, abból a kapcsolatból menekült Andy Vajnához.

„Utólag mindig okosabb az ember, de egy bántalmazó kapcsolatból szabadulva, egy idősebb férfihez menekülve, nem voltam kész egy babára, aztán meg már késő volt, pedig 2019 februárjában be voltunk jelentkezve Andyvel lombikra.

És igen, gondoltam az örökbefogadásra, béranyára és petesejtdonorra is, de minden nagyon hosszú idő, és nekem ez nagyon fáj. Egy nőnek ezt nehéz feldolgoznia. Lehet, ebben az életben nekem már a megszületett gyerekek segítése a feladatom, nem az anyaság átélése. Mindenesetre az unokaöcséim szeretete nagyon sokat segít, és megpróbálok egyensúlyba kerülni. Már amennyire lehet” – tette hozzá.

via Blikk

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge szakítottak
Talán mégis sok volt a 21 év korkülönbség. Az esküvő ezúttal elmarad.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 23.


Link másolása

A 24.hu írta meg, hogy az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, Varga Miklós Joe és a nála 21 évvel fiatalabb Hrovatin Csenge idén akartak volna örök hűséget esküdni egymásnak.

Azonban ebből nem lesz semmi. A pár szakított, ahogy azt Miklós 24 órás Instagram-sztorijában megírta.

Igen, igaz a hír, szakítottunk Csengével. Sok boldogságot kívánok neki az életben!

A Survivor műsorvezetője csak annyival egészítette ezt ki: nem akar többet beszélni erről. Így titok marad, mi volt a szakítás oka. Pedig Joe korábban azr mondta, hogy két kudarcos házasság után végre érzi, Csenge az igazi.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi nagyon furcsa kijelentést tett: puszta bók vagy coming out?
Az is lehet persze, hogy Andi provokatív, kemény mondatainak egyikét olvashattuk csak, és továbbra sem kell plusz konkurenciától tartani a férfiaknak.

Link másolása

Vadító szerelésben jelent meg pár hete egy videóban Horváth Csenge, Fésűs Nelly lánya. Tóth Andi pedig furcsa kommenttel fejezte ki bókjait – írta meg a Sassy.

„Megkérdőjelezted a szexualitásom”

– írta hozzászólásában.

A videót meg is osztotta egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban:

A megjegyzést látva persze sokan találgatni kezdtek, hogy az énekes dicsérő szavai pusztán szuperlatívusznak számítanak, netán csak provokálni akart a megjegyzéssel, vagy valóban van benne vonzalom a nők iránt, és ez esetben a hozzászólás egy coming outnak felel meg.

Horváth Csenge szexi videóját egyébként itt lehet megtekinteni:

Andit ismerve pedig könnyen előfordulhat, hogy nemsokára csattanós választ ad a felmerülő kérdésre közösségi oldalán


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
„Te egyébként fogyatékos vagy?” – tette fel a kérdést kedvesének a Házasság első látásra versenyzője
Nem ez az első eset, hogy Andris beleállt Petrába a vakházasságos realityshowban. Korábban a lány egyik barátja kis híján megverte a férjet.
VB / Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. április 22.


Link másolása

Összeveszett egymással a Házasság első látásra című realityshow két szereplője, Petra és Andris.

A házaspár kapcsolata már a vakházasság kezdetén sem volt egyszerű, Andris többször is kritizálta Petrát, például mert bevallotta, hogy izgult a házasságkötés előtt és ezért alkoholt fogyasztott.

Andris most az esküvő alatt történtek miatt annyira kiakadt Petrára, hogy

a kommentelők szerint pszichológiai eset és verbálisan bántalmazza párját.

Petra miután elmondta Andrisnak, hogy ő már bocsánatot kért az esküvői viselkedéséért, nem elfogadó választ kapott:

„Aha. Te egyébként fogyatékos vagy?” – csattant fel Andris.


Link másolása
KÖVESS MINKET: