SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Az év beszólása eddig Gundel Takács Gáboré – egyszerre oltotta a politikusokat és a játékost Az ugrásban

A játékos sokallta, hogy két válaszból kell eldöntenie a helyeset, ekkor jött Gundi mindent vivő mondata.


Továbbra is hasít az RTL képernyőjén Az ugrás című műveltségi (bár sokszor inkább bulvár-közéleti) vetélkedő, és úgy tűnik, Gundel Takács Gábor ebben a műsorban is lubickol a szerepében. Ami nagyjából a tőle megszokott: barátságosan, de azért vicces, olykor pikírt megjegyzések társaságában igyekszik egyengetni, néha pedig kissé megnehezíteni a játékosok dolgát.

A legutóbbi előzetesben Gergőt láthattuk, aki az egyik kérdésnél szóvá tette, hogy neki bizony még a két lehetséges válaszból is nehéz kiválasztania az egy helyeset. Erre volt egy nagyon frappáns válasza Gundinak:

„Ennyire ne legyél már országgyűlési képviselő, hogy csak egyből kelljen választani!”

– csapta le a labdát a műsorvezető. Merész dolog volt tőle épp a politikusokkal viccelni, hiszen nem olyan régen épp egy politikai ügy farvizén került be a hírekbe: ő volt az első, aki távozott az – akkor még – államfő, Novák Katalin tanácsadói testületéből, miután kiderült, hogy elnöki kegyelemmel szabadulhatott a börtönből a bicskei gyerekotthon pedofil igazgatójának helyettese és bűntársa, K. Endre.

Gundel Takács Gábor beszólása Az ugrásban


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Egy pornószínésznő elárulta a wmn-nek, mennyit lehet ezzel a munkával keresni
Saját akaratából választotta ezt a foglalkozást, de elismeri, vannak, akik nem önszántukból lépnek a szakmába. Fontosnak tartja azt is, hogy a nők is kifejezhessék szexualitásukat a pornóban, ne csak a férfiak igényeit elégítsék ki szereplésükkel.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. június 18.D. Tóth Kriszta egy fiatal felnőttfilmes lányt látott vendégül a wmn Breakout Room című podcastjában. Művésznevén Kiara, a Semmelweis Egyetemen tanult szülésznőnek, de úgy érezte, ez a pálya nem neki való. Így váltott, és ezt a döntését azóta sem bánta meg. Az első castingjára még édesanyja kísérte el. Tíz éve dolgozik felnőttfilmesként és eszkortként, váltogatva a kettőt. Néha hosszabb „pornószabadságra” megy – az egyik ilyenből épp idén év elején tért vissza.

„A szexmunka számomra teljes mértékben saját döntés, és csak akkor csinálom, ha 100 százalékban kedvem van hozzá”

– mondja. Elismeri ugyanakkor, hogy sokan nem önszántukból vagy kizárólag anyagi kényszerből dolgoznak a pornóiparban, és sokszor fájdalmat és megaláztatást viselnek el. Ahogy azt sem vitatja, hogy a pornónak súlyos társadalmi hatásai vannak, különösen a gyerekekre és fiatalokra.

Kutatások szerint a fiúk 9-10 évesen, a lányok pedig nem sokkal később találkoznak először a szex látványával a felnőttfilmekben, ami nagyban befolyásolja a szexualitáshoz való viszonyukat és az abban betöltött szerepüket.

Katalin számos kérdést nem kerül el: Mennyit lehet ezzel a munkával keresni? Mi a legnagyobb tévhit a szakmájával kapcsolatban? Mikor volt utoljára szerelmes? Fenn lehet-e tartani párkapcsolatot, ha az ember felnőttfilmes? Mit csinál, amikor civilben van? Meddig tervez a szexiparban dolgozni? Van-e szerinte feminista pornó?

„Nagyon sok tévhit kering a felnőttfilmesek életéről. Az egyik legnagyobb, hogy mi mindig vágyakozunk, és mindig készen állunk a szexre. Az igazság azonban az, hogy mi is emberek vagyunk, és nekünk is vannak határaink, érzéseink”

– osztja meg tapasztalatait.

Azt is elárulja, hogy a felnőttfilmes munka és az eszkortság között váltogatva tartja fenn az egyensúlyt az életében. „Ez a kettő nagyon különböző, de mindkettőnek megvan a maga szépsége és kihívása” – teszi hozzá.

Katalin szerint a feminista pornó létezik, és fontos, hogy a nők is kifejezhessék saját vágyukat és szexualitásukat, nem csak a férfiak igényeit kielégítve.

„Jelenleg jól érzem magam a bőrömben, és addig folytatom ezt a munkát, amíg ez így marad. Nem akarok semmit sem erőltetni, csak azért, mert elvárják tőlem. Az én életem, az én döntéseim” – zárja gondolatait Katalin.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lenny Kravitz 9 éve nem szexel, de van olyan sztár, aki már a '80-as évek óta szingli
Orlando Bloom, Lady Gaga, Justin Bieber – csak hogy néhány nevet említsünk azok hosszú sorából, akik életük egy pontján az önmegtartóztatást választották. Van, akinél csak hónapokig tartott, más évtizedek óta nem él szexuális életet.


Lenny Kravitz, a híres rocker májusban árulta el: már kilenc éve cölibátusban él. Miután véget ért házassága Lisa Bonet-val, Kravitz úgy érezte, hogy kezd egy olyan irányba sodródni, amit nem szeretne folytatni.

„Egy játékossá kezdtem válni. Nem tetszett. Nem akartam az a srác lenni.”

– nyilatkozta Kravitz, aki fegyelmezett eltökéltsgégel hosszú évek alatt eljutott oda, hogy – mint mondta – ne hagyja, hogy a vágyai irányítrák. De nem Kravitz az egyetlen celeb cölibátusban: a LadBible egy csokorra való hírességet gyűjtött össze, akik ugyanígy döntöttek.

„Van ez a furcsa érzésem, hogy ha lefekszem valakivel, ő majd elveszi a kreativitásomat a vaginámon keresztül”

– ezt Lady Gaga mondta, aki 2010-ben hónapokig élt cölibátusban. A művésznő számára fontos volt, hogy megőrizze alkotói képességeit, de arról is beszélt, hogy ekkoriban ideje sem volt találkozni senkivel.

„Nagyon élveztem, ahogy a nőkhöz és a bennem lévő nőiséghez viszonyultam”

– mondta Orlando Bloom, aki hat hónapig, 2015 és 2016 között élt cölibátusban. Azért döntött így, hogy tisztább képet kapjon az életéről, és nem bánta meg: Bloom úgy érezte, hogy a cölibátus pozitív hatással volt az emberi kapcsolataira. Az önmegtartóztatást akkor adta fel, amikor 2016-ban találkozott Katy Perryvel.

„A szex szerintem rengeteg fájdalmat okozhat. Az emberek néha azért szexelnek, mert nem érzik magukat elég jól. Mert nincs önbecsülésük. Csinálnak ilyet nők is, férfiak is”

– fogalmazott Justin Bieber, aki azelőtt tartott szünetet, hogy 2019-ben újra összejött volna Hailey Bieberrel. Bieber felismerte, hogy problémája van a szexszel és úgy érezte, a cölibátus egy lehetőség arra, hogy megtisztuljon és újra megtalálja belső békéjét.

„Egyszerűen úgy gondolom, hogy semmi jó nem származik a szexből. A Roe-Wade határozat megsemmisítése és a jogaink elvétele után ez egy mód arra, hogy visszavegyem az irányítást”

– mondta el egy interjúban Julia Fox. A színésznő két és fél éve, azaz 2021 óta él cölibátusban, részben politikai okokból: tiltakozik a nők jogainak csorbítása, a terhességmegszakítás lehetőségének korlátozása ellen az Egyesült Államokban.

„Sajnos, nem vagyok homoszexuális. Technikai értelemben humaszexuális vagyok. Az emberek vonzanak. De természetesen nem sokan”

– írta Steven Patric Morrissey, a The Smiths frontembere a 2013-as önéletrajzi könyvében. Morrissey az 1980-as évek óta él cölibátusban: számára ez egy mód arra, hogy elkerülje a bonyolult emberi kapcsolatokat, és követhesse saját életfilozófiáját.

„A szex a házasság után való. A férfiaknak tiszteletben kell tartania ezt a döntésemet. Ha nem tisztelik, nem is akarnak engem”

– mondta a modell, Adriana Lima 2006-ban. Lima katolikus hite miatt döntött így. 2009-ben aztán összeházasodott Marko Jarić-csal.

„Az utolsó petesejtleszívásunk nem volt sikeres, így az új dolog, amit kipróbálunk, egy ajurvédikus Panchakarma tisztítókúra volt”

– mondta Kourtney Kardashian. Ő és férje, Travis Barker, 2022-ben döntöttek úgy, hogy egy Panchakarma tisztítókúra részeként önmegtartóztatóan élnek néhány hétig. Kardashian számára ez az időszak nemcsak a testi, hanem a lelki megtisztulásról is szólt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Én a szerelme vagyok, nem az, aki otthon tartja” - Lady Szomjas és Erika a közös és külön töltött időről
Fontosak a külön töltött órák, hogy jobban érezhessék magukat egymással. Bár elengednék egymást egyedül bulizni, jobban szeretnek mindenhova együtt menni.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. június 18.Lady Szomjas, polgári nevén Szomjas Jennifer, újabb videóval jelentkezett, amiben bemutatja barátnőjét és mesélnek kapcsolatukról. Jenni évek óta nyíltan vállalja, hogy a saját neméhez vonzódik, és most egyre többet beszél Erikáról, akit a nagy Ő-nek tart. Kettejük közt már az eljegyzés is szóba került. Tavaly év végén azonban egy váratlan helyzet miatt ki kellett költözniük korábbi otthonukból, de szerencsére az első lakás, amit megnéztek, megfelelő volt, így gyorsan otthonra találtak. Ráadásul már egy macskát is örökbe fogadtak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@erikaszurszabo által megosztott bejegyzés

Jenni és Erika egy melegbárban találkoztak először, és azonnal érezték, hogy különleges kapocs van köztük. Kapcsolatukról szóló tartalmaik egyre több pozitív visszajelzést kapnak, ezért most közös videóban mesélnek a bizalomról. Elmondták, hogy megosztják egymással a telefonjuk helyzetét, nem féltékenységből, hanem mert így érzik magukat biztonságban. Egymás jelszavait is ismerik, de nem leskelődnek a másik telefonjában, mert bíznak egymásban. Arra a kérdésre, hogy találkozhatnak-e egyedül a barátnőikkel, így válaszoltak:

„Neki 10 éves barátnői vannak, gyakran én biztatom, hogy menjen kávézni velük, hogy legyen egy kis 'én ideje'. Az én legjobb barátaim fiúk, ő is nyugodtan lógna velük, mert bízom bennük és benne is. Én nem szeretek egyedül lenni, szeretem, ha ő is velem van, de nincs megtiltva, hogy egyedül menjen”

– mondta Jenni, mire Erika helyeselt.

„Az elején, amikor még nem ismertem a barátait, kicsit furcsa volt, de most már mindenkit ismerek. Nem zavar, ha elmegy egyedül találkozni bárkivel is, élje az életét, én a szerelme vagyok, nem az, aki otthon tartja” – tette hozzá Erika.

Később azt is elárulták, hogy bár elengednék egymást egyedül bulizni, jobban szeretnek mindenhova együtt menni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Férfiak ezreit utasította vissza, mert rosszul oldották meg a párkapcsolati kvízét
Összesen hárman feleltek meg az ötezerből, de velük sem jött össze a szerelem. Lehet, hogy válogatós a holland modell, de ha nem talál megfelelő párt, inkább szingli marad.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. június 18.A társkereső alkalmazások kihívásai között szerepel az órákig tartó profilböngészés, amely sokakat arra ösztönöz, hogy különleges módszerekkel próbálják megtalálni az igaz szerelmet. A LADbible írta meg Vera Dijkmans esetét, aki úgy döntött, hogy egy 15 kérdésből álló kvíz segítségével válogatja ki a potenciális partnereit.

Kvíz a szerelmi életért

Vera Dijkmans rengeteg jelentkezést kapott egyedülálló férfiaktól, akik szívesen randiztak volna vele.

„Azt mondanám, hogy körülbelül 5000 jelentkezést kaptam, de miután a legtöbbjüket átnéztem, csak három srácot találtam, akiket alkalmasnak tartottam”

– mondta Dijkmans, aki Londonban él és több mint hétmillió követője van a közösségi média platformjain.

Három randevú, de még mindig egyedülálló

A holland modell elárulta, hogy mindhárom szerencsés udvarlóval randevúzott, de egyikükkel sem alakult ki komoly kapcsolat.

„Elmentem velük randizni, de jelenleg még mindig egyedülálló vagyok”

– tette hozzá. „A csalódást keltő eredmény ellenére továbbra is sikeresnek tartom a kísérletet, mivel képes voltam előre látni, hogy mit akarok, és megnézhettem, mely férfiak felelnek meg ennek a kritériumnak.”

Bizarr jelentkezések

Dijkmans elmagyarázta, hogy „sok furcsa alkalmazást” kellett átnéznie. „Egy férfi felajánlotta, hogy küld nekem egy vérmintát, és cserébe az enyémet kérte – amit figyelmen kívül hagytam” – mesélte, hozzátéve, hogy

egy híres személy is megpróbált becsúszni a kvízen keresztül a kegyeibe.

A legtöbb jelentkező Texasban élt és Vízöntő csillagjegyű volt.

A kvíz kérdései

A kvíz kérdései között szerepelt az asztrológiai jel, a volt barátnők száma, az exekkel való kapcsolattartás, a gyermekvállalási szándék, a jelenlegi párkapcsolati státusz és a munkahelyi helyzet. Egy kérdés így hangzott: „Van működő autója?”

Nem adja fel a keresést

Bár több ezer férfit utasított el, Dijkmans nem érzi kiábrándultnak magát a randevúzási jelenetből. „Jelenleg felfüggesztettem a barátkeresést, de nyitva tartom a lehetőségeimet” – mondta. „Egyszerűen nagyon válogatós vagyok, és szükségem van egy srácra, hogy szinte tökéletes legyen. Nem hiszem, hogy kompromisszumot kellene kötnöm az igényeimmel kapcsolatban – inkább szingli maradok, amíg meg nem találom azt a férfit, akivel együtt kell lennem.”


Link másolása
KÖVESS MINKET: