News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Az emberek ítélkeznek felettem, elítélnek, utálnak, kinevetnek” – Kiborult a kommentelőkre Azahriah megcsalt barátnője

Luna azt írta, fáj neki azt olvasni, hogy egyesek szörnyű embernek tartják csak azért, mert próbál élni, saját döntéseket hozni és haladni előre.

Link másolása

hirdetés

Bár már lassan egy hónapja történt Azahriah szexbotránya, a kommentelők még mindig nem hagyják békén a fiatal énekes megcsalt barátnőjét, Lunát. Mint megírtuk, az Azahriah művésznéven éneklő Baukó Attila május végén a Szolnoki Palacsintafesztiválon a színpad mögött, egy toitoi vécénél került intim kapcsolatba egy rajongójával, ezt pedig valaki felvette videóra és feltette az internetre. A felvételből nagy botrány lett, pláne amikor kiderült, hogy Azahriah-nak a légyott idején volt barátnője. A Luna nevű lány influenszer, de szerepelt már az Éjjel-Nappal Budapestben, a Love Islandben, emellett olyan ismert párjai voltak, mint Pumped Gabo és a Való Világ nyolcadik szériájának győztese, VV Soma.

A történtek után a kommentelők rászálltak a lányra, aki már sokadszor osztotta ki őket. Legutóbb azokat tette helyre, akik beszóltak neki, hogy miért mindig egy hírességgel jár. Most pedig ismét megfogalmazott pár gondolatot azoknak, akik folyton kritizálják valamiért - vette észre a Sassy.hu.

Luna azzal kezdte, hogy ő soha senki életében nem tett kárt, nem bántott senkit, nem is ítélkezett senki felett, nem szólt bele mások életébe. Ha volt is negatív véleménye, inkább magába tartotta.

"Nem szeretem azokat az embereket, akik bántanak másokat bármilyen formában. Igyekszem jó ember lenni, mindenben megtalálni a jót, szeretetben és boldogságban tölteni a mindennapjaimat. Mégis azt tapasztalom, hogy az emberek ítélkeznek felettem, elítélnek, utálnak, kinevetnek, elemzik a személyiségem, hogy milyen ember lehetek. Bevallom, fáj olvasni, hogy mások egy szörnyű embernek tartanak csak azért, mert próbálok élni, saját döntéseket hozni, és haladni előre.

Nem biztos az sem, hogy mindig jól döntök, lehet nem vagyok egy példamutató ember, de a döntéseimmel csakis magamat bántottam az életben, senki mást. Ezekből lettek/lesznek majd a tanulságok, kudarcok, vagy az összetört szívek nem félek ettől sem, állok elébe" - írta.

Azt is hozzátette, hogy nem tudja, mi vár rá a jövőben, de mindig mindent szívből tesz, és így minden este nyugalomban, tiszta lelkiismerettel tudja nyugovóra hajtani a fejét. Arra kérte a követőit és a kommentelőket, hogy hagyják, hadd kövessen el hibákat nyugalomban, bántások és ítélkezések nélkül.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Katy Perry borravalót adott a pincérnőnek, aki vitatkozott vele – kiderült, hogy a lány nem is ismerte fel őt
Az énekesnő értékelte, hogy a fiatal nő úgy bánt vele, mint bárki mással, még meg is ölelte őt.

Link másolása

hirdetés

Kissé kínos szituációba került egy ausztrál pincérnő, aki úgy találkozott Katy Perryvel, hogy nem is ismerte fel az énekesnőt – számolt be róla a Daily Mail.

Indianna Paull egy TikTok-videóban mesélt a történtekről. A lány Port Douglas egyik kávézójában dolgozik, ahová a minap Katy Perry is betért a kislányával.

Az énekesnő szeretett volna leülni egy asztalhoz, de Indianna közölte vele, hogy nincs már szabad asztal, így várnia kell. Perry aztán arra panaszkodott, hogy kevés asztal van a kávézóban, így egy kisebb vita is kialakult,

a beszélgetést pedig egy paparazzi fotós is megörökítette egy képen. Ezt a fotót aztán a Daily Mail Australia nyilvánosságra is hozta, a lány pedig a cikkből tudta meg, hogy a kissé türelmetlen vendég nem más volt, mint Katy Perry. Aki, mint kiderült, végül nagyon nagylelkű volt vele.

Indianna ugyanis ezt írta a vicces TikTok-videójában (amely azóta lekerült az oldaláról):

„Amikor Katy Perry bejön a kávézódba, és te nem ismered fel, vitatkozol vele egy asztal miatt, aztán ő borravalót ad neked és megölel, amiért úgy bántál vele, mint egy átlagos vendéggel”.

Katy Perry egyébként azért tartózkodik Ausztráliában, mert párja, Orlando Bloom ott forgatja új, Wizards! című filmjét, amely mögött Brad Pitt produkciós cége, a Plan B áll. A Daily Mail szerint a pár három hónapot tölt majd Ausztráliában kislányukkal, Daisy Dove-val.

hirdetés

A Katy Perryről és a pincérnőről készült lesifotót és a lány videóját a Daily Mail oldalán nézhetitek meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
„Jelentkezz, ne maradj csöves kukorica!” – indul a Való Világ új évada
A 11. évad rajtol, a fődíj 36 millió forint lesz.
Címlapkép: RTL - szmo.hu
2022. június 22.


Link másolása

hirdetés

Mi sem mutatja jobban az idő múlását, minthogy már a 11. évad indul a Való Világból. A 2002-ben indult beköltözős valóságshow olyan sztárokat adott a magyar közéletnek, mint Alekosz, Aurelio, vagy Majka, akinek még csak nyernie sem kellett ahhoz, hogy a műsor beindítsa a karrierjét.

Az új évadba már el is indult a jelentkezés, a fődíj pedig 36 millió forint lesz.

A beharangozó videóban a jubileumi tizedik széria nyertese, Vivi beszél arról, hogyan változott meg az élete, mióta megnyerte a Való Világot.

A lány azt mondta, a műsor vége óta világot járt, élt Amerikában, celebekkel bulizott Monacóban, és ha unatkozik, csak kiugrik Milánóba egy kávéra.

„Tudom, hogy te is erre az életre vágysz, úgyhogy jelentkezz, és ne maradj csöves kukorica!”

– összegez a tavalyi nyertes. Aki ez alapján kedvet kapott az itt tud jelentkezni villalakónak az új évadba.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi megmutatta az Instagram és a valóság közti különbséget legújabb fotóin
Merőben más stílusban készült a két kép.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi az utóbbi napokban igencsak elkényezteti rajongóit: az énekes csak úgy ontja magából a bikinis posztokat a horvát tengerpartról. Legutóbb azt tudhattuk meg, hogy igencsak megszenvedte szexi fotójának elkészültét, mert rettenetesen fájtak a talpai a tengerparti kövektől.

Szerencsére Andi hamar kiheverte a fájdalmait, és pénteken újabb képet osztott meg a nyaralásról.

Ezen az Insta és a valóság közti különbséget szerette volna megmutatni.

Míg az első képen a haját igazítva pózol a nap felé, a másodikon dohányzás közben láthatjuk, meglehetősen morc arckifejezéssel.

A horvátországi fotóktól azonban, fájdalom, egyelőre búcsúznunk kell, mert az énekes sztorijából kiderül, hogy véget ért számára a nyaralás, utoljára már a hazaútról jelentkezett be.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Visváder Tamás: Kevesebb válás lenne, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság Istentől jövő szentség
Vajna Tímea sógora, nagymamája hatására lett hithű katolikus.

Link másolása

hirdetés

A vallásról beszélt Visváder Tamás a TV2 Mokka című reggeli műsorában a pénteken – szúrta ki a 24.hu. Visváder-Palácsik Lilla férje többek között azt mondta, hogy a nagyanyja hatására lett katolikus, mindent ő tanított neki a vallásról.

Ez a téma azonban a feleségével egészen az eljegyzésig nem jött szóba, utána azonban jelezte: mindenképpen templomi esküvőt szeretne.

„Amit Isten összeköt, azt ember szét nem szakíthatja. Szerintem biztos, hogy kevesebb válás lenne a világban, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság az az Istentől jövő szentség”

– fejtette ki gondolatait a témában Visváder.

Szerinte válni csak akkor szabad, ha az ember nyugodt lelkiismerettel azt tudja mondani, hogy mindent megtett azért, hogy helyrehozza a házasságát, de így sem járt sikerrel.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: