News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Az első perctől kezdve minden egyes döntésnek idén hatalmas súlya lesz” – az X-Faktor mentoraival beszélgettünk

Az új mentor, Herceg Erika személye mellett új szabályokkal érkezik a 2022-es X-Faktor. Gáspár Laci azt mondja, emiatt sok mindent máshogy fog csinálni, ByeAlex arra készül, hogy szigorúbb lesz, Puskás Peti pedig idén is olyan lelkes szeretne lenni, mint tavaly.

Link másolása

hirdetés

Az RTL Klub csütörtökön bejelentette az X-Faktor 2022-es évadának mentorait. Puskás-Dallos Peti, ByeAlex és Gáspár Laci hatodik alkalommal is marad a mentorszékben, Csobot Adélt viszont a kárpátaljai, Kelet-Európában nagyon népszerű énekesnő, Herceg Erika váltja majd.

“Először pár éve kerestek meg az X-Faktortól, és azóta egyeztettünk arról, hogy beüljek a mentorszékbe. 2019-ben az akkori munkáim miatt nem tudtam vállalni a felkérést, 2020-ban a koronavírus-járvány miatt elmaradt a műsor, 2021-ben pedig elkaptam a Covidot, és hosszú ideig beteg voltam. De minden évben, amikor néztem az X-Faktort elgondolkodtam azon, hogy na, most én is ülhetnék ott, apukám is többször mondta. De most jött el az én időm! Mindig azt mondom, hogy az ember nem változtathatja meg a sorsát, ennek így kellett lennie”

- mondta a Szeretlek Magyarországnak Herceg Erika, akinek nem teljesen új az X-Faktor, 10 éve ugyanis ő maga is jelentkezett a műsorba.

“Fel is hívtak, de végül nem jöttem el. A barátaimnak azt mondtam, hogy nincs most rá lehetőségem, nincs pénzem, hogy elmenjek az X-Faktor castingjára, de valójában bizonytalan voltam. Visszagondolva nagyon durva, hogy most mentor leszek! Ha valaki akkor azt mondja nekem, hogy egyszer én leszek az X-Faktor mentora, biztosan visszakérdeztem volna: »De hát hogy?« ”

- meséli az énekesnő.

hirdetés

Erika azt mondja, eleinte még nem lesz annyira szigorú a versenyzőkkel, de az élő show-ban már bizony lesznek elvárásai.

“Szerintem egy versenyzőben a tehetség a legfontosabb és a szorgalom, az alázat! Mert ezek nélkül semmit sem lehet elérni, egyik szakmában sem. Én is szoktam lustálkodni, tehát nem azt mondom, hogy mindig hülyére kell hajtania magát az embernek. De ha benne vagyunk egy ilyen projektben, egy versenyhelyzetben, mint az X-Faktor, akkor nincs olyan, hogy lógatom a lábam. A végsőkig menni kell és csinálni kell. Az élő show-ban éppen ezért nagy elvárásaim lesznek a versenyzőim felé”

- fogalmazott Erika, aki azt mondja, nagyon örül, hogy Alex, Peti és Laci lesznek a mentortársai, mert szerinte jó csapatot alkotnak.

“Nagyon örülök, hogy ők a mentortársaim, szerintem egy igazán színes csapat vagyunk, és én sem vagyok azért piskóta! Érdekes helyzetek lesznek, az biztos. Az elején még kedves leszek, de azért mindig megmondom a tutit. Aztán ki tudja, lehet teljesen ellágyulok majd, amikor már meglesznek a kis versenyzőim, a kis csillagaim, és meg kell védeni őket”

- tette hozzá.

De nem csak Erika személye hoz újítást és frissességet az X-Faktor 2022-es évadába! Idén ugyanis már nem kategóriákat kapnak a mentorok, hanem ők maguk dönthetik el, kivel szeretnének együtt dolgozni egy-egy kategóriából.

“Nagyon örülök az újításnak! Már régóta csináljuk, van tapasztalatunk, érzékünk hozzá, de ezek az újítások mindig azért nagyon jók, mert nem szabad belelustulnunk ebbe az egészbe. Hiszen ez a műsor 10 éve elképesztően sikeres, több millióan nézik a tévében, rengetegen követik a közösségi médiában. Nekünk mindig arra kell törekednünk, hogy meg tudjunk újulni, hogy valami más legyen, mint az előző évad.

Ez az újítás pedig egy olyan belenyúlás, ami nagyon meg tudja változtatni az egésznek a hangulatát, és úgy gondolom, hogy emiatt az előválogató is egyfajta versenyhelyzet lesz most már, az első perctől kezdve minden egyes döntésnek idén hatalmas súlya lesz”

- fogalmazott Puskás-Dallos Peti, aki azt mondja, nagyon élvezte az X-Faktor 10. évadát, ami szerinte nagyon eredményes volt és rengeteg emlékezetes pillanatot életek át.

“Idén is szeretném folytatni azt a lelkesedést, ami a múlt évben megvolt” - mondja Peti, aki azt is hozzátette: kíváncsian várja a közös munkát az új mentortársukkal.

“Ahogy beszélgettünk Erikával, kiderült számomra, hogy nagyon okos, kreatív, jól felismeri a szituációkat, nagyon jól tud ezekre reagálni. Kíváncsi vagyok, mit fog majd csinálni, mert látszik rajta, hogy egy nagyon rutinos csaj, aki rengeteget dolgozott és óriási sikereket ért el a zenekarával. Szerintem sok meglepetést fog okozni nekünk, mert nem hagyja magát! Mi pedig a fiúkkal már egy elég összeszokott csapat vagyunk, nagyon csibészek tudunk lenni és nehéz felvenni velünk a tempót. Mégis úgy érzem, hogy Erika már az első napon túl fog tudni járni az eszünkön”

- mondja Peti.

Gáspár Laci is várja már a közös munkát az új mentortársukkal.

“Az új szabály mellett Erika is egy frissességet hoz az X-Faktorba, nagyon különleges személyiség, szerintem egy jó ember. És a mai világban nagyon ritka, hogy valaki ilyen jó ember tudjon maradni”

- fogalmazott Laci, aki azt mondja, az új szabály miatt biztosan sok mindent máshogy csinál majd, mint eddig.

“Sokkal jobban fogok tudni harcolni egy-egy énekesért, mert most már nem leszünk kategóriákhoz kötve”

- jegyezte meg.

ByeAlex is azt mondja, már nagyon vágyott egy ilyen jellegű újításra, amit a műsor készítői bevezetnek.

“Már öt X-Faktorban vettem részt, ebből hármat meg is nyertem, így amikor megkaptam a felkérést sokat gondolkodtam azon, elvállaljam-e, hogy mi lehet számomra ebben a kihívás. De aztán jött a stáb ezzel az ötlettel, ami nekem is nagyon tetszett. Pont ez az újítás fogja sokkal színesebbé tenni a mezőnyt, mert a mentor megválaszthatja magának azt a versenyzőt, aki hozzá való. És ez nagyon fontos a közös munka során!”

- fogalmazott Alex, aki kíváncsian várja, mit vált ki a már összeszokott mentorcsapatból Herceg Erika személye.

“Sokkal szigorúbb mentor szeretnék lenni, mint amilyen tavaly voltam. Jó a humor, szeretem, mert szükség van rá, de szeretném, hogy legyen egy erős vonal aközött, hogy valami rossz és valami jó. Amikor tavaly néztem az adást, úgy éreztem, hogy túl sok a poénkodás, ezen szeretnék változtatni, és úgy gondolom, hogy Erika partner lesz ebben. Azt látom, hogy a trollkodásokat nem tartja humorosnak, ez nagyon távol áll tőle, számára a zene az első”

- jegyezte meg Alex.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Jáksó László Sebestyén Balázsról: Nagyon távol van van attól, amit mutat és amit gondolnak róla, mint amilyen valójában
Az egykori tévés és rádiós „nagy, szőrös segges” hasonlattal beszélt az RTL Klub műsorvezetőjéről.

Link másolása

hirdetés

Jáksó László az elmúlt években eltűnt a nyilvánosság elől, az utóbbi időben azonban több interjút is adott. Most Ábrahám Róbert Talk44 című YouTube-műsorában beszélt arról, hogy jelenleg informatikusként dolgozik, a tévé és a rádió pedig egyáltalán nem hiányzik neki.

„54 éves vagyok, ennyi idősen az ember nem tudja ugyanazokat a vicceket hitelesen sütögetni, és ugyanazt a stílust sem tudja képviselni, de stílust váltani sem nagyon lehet a médiában. A másik ok, hogy nemcsak én léptem hátra, hanem a média is otthagyta az összes olyan embert, aki körülbelül velem egy időben létezett benne”

- indokolta, hogy miért vonult vissza a médiától.

Az egykori tévés és rádiós szerint ma már nincsenek is igazi műsorvezetők, akikért a Vitray Tamás és kortársai nevével fémjelzett televíziózás idejében a nézők még bekapcsolták a tévét. A mostani tévések közül néhányról el is mondta a véleményét. Havas Henrikről - akivel együtt dolgozott a Heti Hetes című műsorban - például nem túl hízelgőt:

„Havas egy hülye, egyem a szívét. Én nagyon kedvelem azóta is, de lássuk be, ő hülye”

- fogalmazott.

De Sebestyén Balázst sem kímélte, ezt mondta róla:

hirdetés
„Vitray Tamás elmélete szerint, ha egy nagy, szőrös segget mutatnának a televízióban, nyilván felháborodnának az emberek. Jönnének a levelek, telefonok. Kinn tartaná a tévé egy-két-három hónapig... és elfogynak a levelek. Még kinn tartja a tévé egy évig, majd leveszi. Ugyanaz a levéláradat jönne, csak azzal, hogy 'hol a s*ggünk'”.

A Blikknek bővebben is kifejtette a véleményét az RTL Klub ismert arcáról.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondott még!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félmeztelenül lépett a kifutóra Bella Hadid, majd spraytechnikával festettek rá ruhát
Különleges produkcióval készültek a párizsi divathétre.

Link másolása

hirdetés

Bella Hadid pénteken félmeztelenül sétált a kifutóra a párizsi divathét egyik eseményén.

A modell a kezével takarta el magát, amíg ketten körbeállták, és spraytechnikával fehér ruhát festettek a bőrére.

A kész műben Hadid természetesen a kifutón is végigvonult – vette észre a 24.hu.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Mohamed Fatima 95 kilót fogyott, úgy megváltozott, hogy alig lehet ráismerni
Az énekesnőnek esztétikai beavatkozásokra is szüksége volt jelentős fogyása miatt.

Link másolása

hirdetés

Mohamed Fatima a közelmúltban úgy döntött, hogy megszabadul a súlyfeleslegétől, ezért pedig keményen tett is. Az énekesnő elképesztő átalakuláson ment át, teljesen megváltozott a külseje - írja a Sassy.hu.

A Fekete vonat együttes tagjaként híressé vált Fatima korábban gyomorgyűrűvel próbált változást elérni, de hangsúlyozta, hogy az evés nem minden, az edzés is fontos. A Borsnak mesélt arról, hogy a bokszban találta meg a neki megfelelő sportot, annak ellenére, hogy egy légynek sem tudna ártani. Kitartása pedig sikeresnek bizonyult, hiszen

95 kilótól szabadult meg eddig.

Mivel a hatalmas súlyveszteség nyomot hagyott a testén, esztétikai beavatkozáson is átesett: haskorrekciója és mellplasztikája is volt. Mint mondta, nem feküdt volna kés alá, de az ő esetében orvosilag indokolt volt, mivel a bőrét nagyon megviselte a változás.

„Úgy érzem, kezdem elérni a súlyt, amire vágyom. Engem is érintett a jojó effektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak. Azóta feljött valamennyi, így most a 70 kiló a cél. De nehéz, mert nagyon szeretek főzni, enni, a jó magyar ételeket. Mindennap főzök a férjemnek, ő szerencsés, rajta nem látszik meg semmi”

- mesélte az énekesnő a lapnak.

Fatima elképesztő átalakulása az Instagramon közzétett képein is látszik:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lilu a tanárok kirúgásáról: Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem?
A műsorvezetőnek elfogytak a szavai, az ügy kapcsán csak indulata van. És szégyenérzete.

Link másolása

hirdetés

Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? - írta Lilu az Instagram-oldalán a Kölcseys tanárok kirúgása kapcsán.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, pénteken a Kölcsey Ferenc Gimnázium több tanára is levelet kapott a tankerülettől, amelyben az állt, hogy rendkívül felmentéssel megszüntetik a munkaviszonyukat. Lapunk érdeklődésére később az illetékes tankerületi központ megerősítette:

tényleg polgári engedetlenség miatt rúgtak ki a pedagógusokat.

A diákok válaszul spontán tüntetést tartottak a gimnázium előtt péntek este. A témában megszólalt Karácsony Gergely és Hadházy Ákos is.

A tanárok kirúgása azonban Lilu figyelmét sem kerülte el, sőt úgy tűnik, eléggé felzaklatták a történtek. A műsorvezető ennek kapcsán azt írta:

„Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? Erre már szavaim sincsenek. Csak indulatom. Szégyenérzetem.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: