News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Az első perctől kezdve minden egyes döntésnek idén hatalmas súlya lesz” – az X-Faktor mentoraival beszélgettünk

Az új mentor, Herceg Erika személye mellett új szabályokkal érkezik a 2022-es X-Faktor. Gáspár Laci azt mondja, emiatt sok mindent máshogy fog csinálni, ByeAlex arra készül, hogy szigorúbb lesz, Puskás Peti pedig idén is olyan lelkes szeretne lenni, mint tavaly.

Link másolása

hirdetés

Az RTL Klub csütörtökön bejelentette az X-Faktor 2022-es évadának mentorait. Puskás-Dallos Peti, ByeAlex és Gáspár Laci hatodik alkalommal is marad a mentorszékben, Csobot Adélt viszont a kárpátaljai, Kelet-Európában nagyon népszerű énekesnő, Herceg Erika váltja majd.

“Először pár éve kerestek meg az X-Faktortól, és azóta egyeztettünk arról, hogy beüljek a mentorszékbe. 2019-ben az akkori munkáim miatt nem tudtam vállalni a felkérést, 2020-ban a koronavírus-járvány miatt elmaradt a műsor, 2021-ben pedig elkaptam a Covidot, és hosszú ideig beteg voltam. De minden évben, amikor néztem az X-Faktort elgondolkodtam azon, hogy na, most én is ülhetnék ott, apukám is többször mondta. De most jött el az én időm! Mindig azt mondom, hogy az ember nem változtathatja meg a sorsát, ennek így kellett lennie”

- mondta a Szeretlek Magyarországnak Herceg Erika, akinek nem teljesen új az X-Faktor, 10 éve ugyanis ő maga is jelentkezett a műsorba.

“Fel is hívtak, de végül nem jöttem el. A barátaimnak azt mondtam, hogy nincs most rá lehetőségem, nincs pénzem, hogy elmenjek az X-Faktor castingjára, de valójában bizonytalan voltam. Visszagondolva nagyon durva, hogy most mentor leszek! Ha valaki akkor azt mondja nekem, hogy egyszer én leszek az X-Faktor mentora, biztosan visszakérdeztem volna: »De hát hogy?« ”

- meséli az énekesnő.

hirdetés

Erika azt mondja, eleinte még nem lesz annyira szigorú a versenyzőkkel, de az élő show-ban már bizony lesznek elvárásai.

“Szerintem egy versenyzőben a tehetség a legfontosabb és a szorgalom, az alázat! Mert ezek nélkül semmit sem lehet elérni, egyik szakmában sem. Én is szoktam lustálkodni, tehát nem azt mondom, hogy mindig hülyére kell hajtania magát az embernek. De ha benne vagyunk egy ilyen projektben, egy versenyhelyzetben, mint az X-Faktor, akkor nincs olyan, hogy lógatom a lábam. A végsőkig menni kell és csinálni kell. Az élő show-ban éppen ezért nagy elvárásaim lesznek a versenyzőim felé”

- fogalmazott Erika, aki azt mondja, nagyon örül, hogy Alex, Peti és Laci lesznek a mentortársai, mert szerinte jó csapatot alkotnak.

“Nagyon örülök, hogy ők a mentortársaim, szerintem egy igazán színes csapat vagyunk, és én sem vagyok azért piskóta! Érdekes helyzetek lesznek, az biztos. Az elején még kedves leszek, de azért mindig megmondom a tutit. Aztán ki tudja, lehet teljesen ellágyulok majd, amikor már meglesznek a kis versenyzőim, a kis csillagaim, és meg kell védeni őket”

- tette hozzá.

De nem csak Erika személye hoz újítást és frissességet az X-Faktor 2022-es évadába! Idén ugyanis már nem kategóriákat kapnak a mentorok, hanem ők maguk dönthetik el, kivel szeretnének együtt dolgozni egy-egy kategóriából.

“Nagyon örülök az újításnak! Már régóta csináljuk, van tapasztalatunk, érzékünk hozzá, de ezek az újítások mindig azért nagyon jók, mert nem szabad belelustulnunk ebbe az egészbe. Hiszen ez a műsor 10 éve elképesztően sikeres, több millióan nézik a tévében, rengetegen követik a közösségi médiában. Nekünk mindig arra kell törekednünk, hogy meg tudjunk újulni, hogy valami más legyen, mint az előző évad.

Ez az újítás pedig egy olyan belenyúlás, ami nagyon meg tudja változtatni az egésznek a hangulatát, és úgy gondolom, hogy emiatt az előválogató is egyfajta versenyhelyzet lesz most már, az első perctől kezdve minden egyes döntésnek idén hatalmas súlya lesz”

- fogalmazott Puskás-Dallos Peti, aki azt mondja, nagyon élvezte az X-Faktor 10. évadát, ami szerinte nagyon eredményes volt és rengeteg emlékezetes pillanatot életek át.

“Idén is szeretném folytatni azt a lelkesedést, ami a múlt évben megvolt” - mondja Peti, aki azt is hozzátette: kíváncsian várja a közös munkát az új mentortársukkal.

“Ahogy beszélgettünk Erikával, kiderült számomra, hogy nagyon okos, kreatív, jól felismeri a szituációkat, nagyon jól tud ezekre reagálni. Kíváncsi vagyok, mit fog majd csinálni, mert látszik rajta, hogy egy nagyon rutinos csaj, aki rengeteget dolgozott és óriási sikereket ért el a zenekarával. Szerintem sok meglepetést fog okozni nekünk, mert nem hagyja magát! Mi pedig a fiúkkal már egy elég összeszokott csapat vagyunk, nagyon csibészek tudunk lenni és nehéz felvenni velünk a tempót. Mégis úgy érzem, hogy Erika már az első napon túl fog tudni járni az eszünkön”

- mondja Peti.

Gáspár Laci is várja már a közös munkát az új mentortársukkal.

“Az új szabály mellett Erika is egy frissességet hoz az X-Faktorba, nagyon különleges személyiség, szerintem egy jó ember. És a mai világban nagyon ritka, hogy valaki ilyen jó ember tudjon maradni”

- fogalmazott Laci, aki azt mondja, az új szabály miatt biztosan sok mindent máshogy csinál majd, mint eddig.

“Sokkal jobban fogok tudni harcolni egy-egy énekesért, mert most már nem leszünk kategóriákhoz kötve”

- jegyezte meg.

ByeAlex is azt mondja, már nagyon vágyott egy ilyen jellegű újításra, amit a műsor készítői bevezetnek.

“Már öt X-Faktorban vettem részt, ebből hármat meg is nyertem, így amikor megkaptam a felkérést sokat gondolkodtam azon, elvállaljam-e, hogy mi lehet számomra ebben a kihívás. De aztán jött a stáb ezzel az ötlettel, ami nekem is nagyon tetszett. Pont ez az újítás fogja sokkal színesebbé tenni a mezőnyt, mert a mentor megválaszthatja magának azt a versenyzőt, aki hozzá való. És ez nagyon fontos a közös munka során!”

- fogalmazott Alex, aki kíváncsian várja, mit vált ki a már összeszokott mentorcsapatból Herceg Erika személye.

“Sokkal szigorúbb mentor szeretnék lenni, mint amilyen tavaly voltam. Jó a humor, szeretem, mert szükség van rá, de szeretném, hogy legyen egy erős vonal aközött, hogy valami rossz és valami jó. Amikor tavaly néztem az adást, úgy éreztem, hogy túl sok a poénkodás, ezen szeretnék változtatni, és úgy gondolom, hogy Erika partner lesz ebben. Azt látom, hogy a trollkodásokat nem tartja humorosnak, ez nagyon távol áll tőle, számára a zene az első”

- jegyezte meg Alex.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Beszóltak Berki Mazsinak: „Ha kinyaraltad magad, szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat”
Fotóval üzenték meg az influenszernek, hogy Berki Krisztián sírja elhanyagoltnak tűnik.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián váratlan halála után özvegye, Berki Renáta, becenevén Mazsi utazással próbálta feldolgozni a gyászt. Néhai férjével közös kislányával, Emmával először Balira utazott, de a Balatonon is pihentek már együtt. Sokaknak már akkor szemet szúrt, hogy az influenszer nyaralni megy azután, hogy elveszítette a férjét. Most pedig azzal vádolták meg, hogy az utazgatások közepette elhanyagolja Berki Krisztián sírját - szúrta ki a Blikk.

Egy férfi Mazsi Facebook-oldalára küldött egy képet a sírhelyről, amin néhány elszáradt virág látható a vázákban. A fotót ide kattintva nézheted meg.

"Szia Mazsi! Azért majd, ha kinyaraltad magad, szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat. Nagyon gáz volt ahogy ma kinézett. Ölellek!"

- üzente az özvegynek.

A fotó láttán többen is kiakadtak. Valaki azt írta, Mazsinak a "nyaralások közepette nincs ideje kimenni a temetőbe", míg más azt vágta hozzá, hogy szégyellheti magát. Néhányan azonban megvédték az influenszert. Van, aki szerint nem tragédia, ha ilyen melegben Mazs nem visz élő virágot a sírhoz, míg más arra mutatott rá, hogy vannak emberek, akik lelkileg képtelenek kimenni a temetőbe a szeretteikhez.

Berki Mazsi a héten újabb interjút adott, amelyben például a Berki Krisztiánnal való szerelméről és a gyászról is beszélt.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
„Kingával kivéreztettük egymást lelkileg” – mondta L.L. Junior a szakításáról
Hiába próbálták meg rendbe hozni a kapcsolatukat, mindketten úgy érezték, itt a vége.

Link másolása

hirdetés

Hiába próbálták megmenteni a kapcsolatukat, nem vált be a párterápia sem, így különválnak L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga útjai - erről beszélt a zenész a Borsnak adott interjújában.

Junior életében több viharos szerelem is volt már. Hopp Csillával két közösen vállalt gyermek után, 2016-ban váltak el útjaik, ezután Kingával sokáig harmonikus kapcsolatban éltek, egy kislányuk is született.

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni”

- mondta a zenész a lapnak a szakításról.

L.L. Junior azt is elárulta: gyűlöli, ha „harag van a levegőben”, és Kingával mindketten úgy érezték, hogy itt a vége, képtelenek állandó konfliktusban élni.

Így legalább békesség van, de azért a zenész azt is bevallotta:

hirdetés
hiányzik neki az otthon melege, a családi fészek.

„Mert nekem az otthon az nem csak a lakás, hanem a család, a gyerekek. Egy búvóhely, ahová elmenekülhet az ember a problémái, az élet nehézségei elől, ahol önmaga lehet” - mondta.

Junior azt is elárulta, hogy a nagyobbik fia, Lacika sokat van vele, de édesanyjával, Csillával is nagyon jó a kapcsolatuk, a kislánya, Lilike pedig a szíve csücske.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tom Holland is Budapesten van, Zendayával együtt videózták le őket
A sztárpár a fővárosban sétálgatott, amikor lesivideó készült róluk.

Link másolása

hirdetés

Tovább nőtt a Magyarországon tartózkodó hollywoodi hírességek száma: már Tom Holland is Budapesten tartózkodik! A Pókember-filmek sztárja minden bizonnyal barátnőjét, Zendayát akarta meglátogatni fővárosunkban, aki július végén érkezett hazánkba a Dűne című film második részének forgatása miatt. Az amerikai színésznőről már több fotó is készült Budapesten, rajongókkal is csinált közös képeket.

Most pedig nem mással kapták lencsevégre, mint párjával, Tom Hollanddel. A két színész Budapest utcáin sétálgatott társaságban, amikor levideózták őket.

A Dűne folytatásának forgatására egyébként Zendaya mellett olyan filmsztárok érkeztek még Budapestre, mint Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Léa Seydoux, Florence Pugh, Christopher Walken és Austin Butler. De Johnny Depp is Magyarországon tartózkodik most egy másik filmforgatás miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Singh Viki a szépségideálról: „El kéne takarnom magam, és szégyellnem kellene azt, hogy van igazi mellem, meg igazi fenekem”
Az M-es, vagy az L-es ruhaméret nem plus size, hanem átlagos, teljesen normális női test - hangsúlyozza videójában az énekesnő.

Link másolása

hirdetés

Singh Viki már többször beszélt arról közösségi oldalain, hogy régen elégedetlen volt a testével, mert utálta, hogy széles a csípője, de ma már elfogadta önmagát, és erre biztat minden más nőt is. Most ismét felhívta a figyelmet arra, hogy nem csak a vékony, XS és S ruhaméretű nők lehetnek szépek, hanem a teltebb hölgyek is.

A TikTok-oldalán tett közzé egy videót, miután egy követője azt írta neki, hogy az énekesnő miatt nem érzi "cikinek" és vállalja fel az alakját. Singh Viki megköszönte a dicséretet, de szerinte félelmetes és döbbenetes, hogy ő az M-es méretével erőt ad ahhoz, hogy felvállalja magát.

"Érzem, hogy mi a tendencia most így 2022-ben. Hogy aki nem XS-es és S-es, az bújjon el. Tehát egy átlagos, M-es nőnek, mint amilyen én vagyok, el kéne takarnom magam, és szégyellnem kéne azt, hogy van igazi mellem, meg igazi fenekem, meg combjaim. Ezeket el kéne takarnom, mert nem csont és bőr vagyok"

- mondta.

Hozzátette: örül annak, hogy inspirálni tud másokat az önelfogadásra, de félelmetesnek tartja, hogy erre szükség van.

"Nekem is volt egy olyan időszakom, amikor csontig soványítottam magam különböző diétákkal és nemevésekkel, hogy olyan legyek, mint a Victoria's Secret-modellek. De aztán szerencsére hamar rájöttem, hogy ez egyébként sehol máshol a világon már nem feltétlenül irányadó dolog. Hiszen nézzétek meg, hogy most Amerikában kik a szépségideálok: Beyoncé, Kim Kardashian, JLo... egyik sem 20 kilós. (...)

hirdetés
Tessék felfogni azt, hogy az M-es, vagy az L-es nem egy átlagon felüli, nem egy kirívó dolog, nem plus size. Az átlagos, teljesen normális női test. Úgyhogy ne tessék elbújni M-es, L-es lányok, de XL-esek és XXL-esek se, szépen vagytok!"

- üzente az énekesnő videójában.

@singhvikiofficial Válasz @sz_kld ♬ Sad piano ballad (moist / BGM)(936730) - TrickSTAR MUSIC


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: