SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: A Tűz ceremónián minden bent maradt játékos felfedte magát

Kiderült az igazság, bár Töröcsik Dani mindent megtett azért, hogy elbizonytalanítsa a többieket. Próbálta meggyőzni társait arról, hogy nem ő az, akit keresnek.

Link másolása

Kiderült, hogy ki volt a gyilkos Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban játékban. Az utolsó nap versenyautóba pattantak, baltát dobáltak, majd az utolsó kerekasztal szertartás után kiderült az igazság.

A Tűz ceremónián ugyanis mindenre fény derült - írja az RTL.hu.

VIDEÓ: A műsorból

„Elég meggyőző tud lenni a srác”

– mondták Törőcsik Daniról, aki mindent elkövetett, hogy elbizonytalanítsa az ártatlanokat.

A kastélyban a végére ő lett az elsőszámú gyanúsított. Mindenkit megpróbált meggyőzni, hogy hiába derült ki egyik közeli bizalmasáról, hogy ártatlan, de valaki más számára már egy ideje gyanússá vált…

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Egy beszívott hallgató telefonált be Balázsék műsorába, több mint hatmillió forintra bírságolta a rádiót a médiahatóság
Amszterdamból jelentkezett be egy hallgató, aki elmondása szerint épp egy spanglit szívott. Az NMHH szerint pozitív viselkedésformaként mutatták be a kábítószer-fogyasztást.

Link másolása

Pozitív módon jelenítette meg a kábítószer-használatot a Rádió1 Balázsék című műsorának tavaly október 26-án sugárzott adása, emiatt a médiaszolgáltató ismét bírságot kapott.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtöki közleménye szerint a kifogásolt műsorszámban egy Amszterdamból betelefonáló hallgatóval beszélgettek élő adásban, aki arról számolt be, hogy éppen füves cigarettát szív.

A műsorvezetők érdeklődéssel hallgatták a beszámolót, majd kérdezgetni kezdték az egyébként fuvarozóként dolgozó férfit, hogy még több információt szerezzenek az állapotáról, és megdicsérték a szerkesztőasszisztenst, amiért egy ilyen szórakoztató betelefonálót, ahogy mondták, egy „igazi gyöngyszemet” kapcsolt adásba.

„Egy bátor ember, aki a sonkás-sajtos toast helyett csütörtök reggel valami mást választott”

- kommentálták a hallottakat a műsorvezetők a hatóság közleménye szerint.

Az NMHH Médiatanácsa a kiskorúak védelme szempontjából kifejezetten aggályosnak találta, hogy a műsorszámban pozitív viselkedésformaként mutatták be a kábítószer-fogyasztást, ellenpontozás vagy kritika nélkül.

Ráadásul szerintük nem ez volt az egyetlen kifogásolható szegmense a Balázsék aznapi adásának. Ugyanebben a műsorban - a délelőtti idősávban - azon élcelődtek, hogy Kambodzsában egy ittas turista egy majommal fajtalankodott, amiről a férfi társai videófelvételt is készítettek. E hír részletes feldolgozása az NMHH szerint ugyancsak káros hatással lehetett a kiskorúak személyiségfejlődésére.

A műsort III. korhatári kategóriába sorolta a Rádió1, az abban bemutatott témák azonban a hatóság szerint nem voltak a 12-16 éves korosztálynak valók, a műsorvezetők a hallottak feldolgozását nem könnyítették meg, nem segítették a védendő korosztályt a helyes értelmezésben. Ezért a műsorszámot a 16 éven aluliak számára nem ajánlott, azaz IV. korhatári kategóriába kellett volna sorolni, és csak 21 óra után lehetett volna közzétenni.

A Médiatanács a klasszifikációs rendelkezések megsértése miatt 6 150 000 forint bírsággal sújtotta a Rádió1-et,

valamint a jogsértés tényéről szóló közlemény közzétételére is kötelezte. Emellett a jogsértés ismételtsége miatt 150 000 forint bírságot rótt ki a médiaszolgáltató vezető tisztségviselőjére.

via MTI


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Érkezhet az újabb baba Kulcsár Edina és G.w.M családjába
Az Origo szerint a volt szépségkirálynő már a harmadik hónapban jár, és egy kisfiút várnak.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. február 29.


Link másolása

Kulcsár Edina nemrég egy bébidinnyével pózolt a közösségi oldalán, ezek után a rajongók elkezdtek találgatni, hogy talán bővül az egykori szépségkirálynő és az ismert rapper családja.

Az Origo pedig nemrég arról írt, hogy a szépségkirálynő már a harmadik hónapban jár, és kisfiút hord a szíve alatt. Mindezt a Vargáék című fizetős privát valóságshow egyik jelenetére alapozták.

Kulcsár Edina és Varga és Márk, azaz G.w.M első gyermeke, kis Amara 2023. májusában jött világra, alig egy évvel azután, hogy a páros bejelentette, együtt vannak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Most már biztos: újra gyereket vár Kulcsár Edina – G.w.M már üzent is leendő fiának
Nagyon várják az új jövevényt, akit már most kicsi hercegnek neveznek.

Link másolása

Délután még feltételes módban írtunk róla, estére biztossá vált:

újabb gyerekáldás érkezik Kulcsár Edina, G.w.M (Varga Márk) és kislányuk családjába.

A második gyerek érkezését a pár az Instagramon jelentette be. A rapper már üzent is leendő fiának: „Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már »csak« erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem! ❤️‍??? KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már kettő lesz!” – írta Edinával közös képük mellé.

A bejegyzést EZEN A LINKEN lehet megtekinteni.

A zenész és a szépségkirálynő első közös gyereke, Amara tavaly májusban született. Korábbi kapcsolataikból mindkettőjöknek két-két gyereke van.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Gergely Róbert szakított kedvesével – 66 évesen újra szingli az énekes
A színész-énekesre valamivel több mint egy éve talált rá a szerelem, de nem sajnos nem tartott soká a kapcsolat. Szeretné egyre kevésbé a nyilvánosság előtt élni magánéletét.

Link másolása

Nagyjából egy éve arról szóltak a hírek, hogy újra rátalált a szerelem Gergely Róbertre. A színész 2017-es válása után újra megismerkedett egy hölggyel, aki megdobogtatta a szívét, arról azonban nem beszélt, ki a szerencsés hölgy, mert, mint fogalmazott: „magánéletemet szeretném a béke szigetének megtartani”.

Az Emanuelle híres előadója azonban az nlc-nek bevallotta, mára vége a szerelemnek.

„Annak már vége van. Azt viszont továbbra is tartom, hogy nem szeretném a magánéletemet a nyilvánosság előtt élni. Mind a két házasságom a nagyközönség szeme láttára zajlott, aminek voltak jó és rossz oldalai is”

– mondta. Hozzátette: „Most viszont úgy érzem, szeretném, ha ez a titkos kert csak az enyém lenne, senki ne öntözgesse, nézegesse, szakítson le róla egy virágot. Ez most már az enyém, és nem kell, hogy közkinccsé tegyem.”

Gergely Róbert korábban már elmondta: bár szkeptikus, azt nem adja fel, hogy megtalálja az igaz szerelmet. A Blikknek erről 2021-ben így nyilatkozott: „Volt néhány próbálkozás az elmúlt időszakban, de őszintén meg kell mondanom, nem érzem azt, amit szeretnék. Kétszer már átéltem ezt az érzést, és nem adtam fel a reményt, hogy harmadszorra is szerelembe essek, de már szkeptikus vagyok, hogy ismét ilyen intenzív érzelmet élhetek még át. Arra is gondoltam már, hogy elfogyott a szerelem a lelkemből. Ami fiatalon még fontos volt, az ilyenkor már nem jön csak úgy magától.”


Link másolása
KÖVESS MINKET: