News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Amber Heard szerint Johnny Depp exei félnek felvállalni, hogy őket is bántalmazta a színész

A színésznő azt mondta, tudja, milyen az, amikor hazugnak nevezik és megalázzák az embert azért, mert nem hiszik el neki, hogy bántalmazták.

Link másolása

hirdetés

Mint arról már beszámoltunk, az NBC-nek adta első interjúját a Johnny Depp ellen elvesztett pere után Amber Heard. Ráadásul egy igen hosszú beszélgetés volt, amit péntek este adtak le az amerikai tévécsatornán.

A műsorvezető, Savannah Guthrie rámutatott, hogy a színésznő az egyetlen, aki bántalmazással vádolta meg Deppet, és feltette a kérdést, hogy vajon más miért nem hozakodott eddig elő ilyesmivel. Heard erre így felelt: "Nézd meg, mi történt velem, amikor én előálltam ezzel. Te megtennéd?"

A per során a színésznő azt állította, hogy volt férje egy másik híres exét, Kate Mosst is bántalmazta. Fel is idézett egy állítólagosesetet, amikor szerinte a színész lelökte a szupermodellt egy lépcsőről vita közben. Moss azonban tagadta ezt, amikor eskü alatt tanúskodott a tárgyaláson. Azt mondta, Depp sosem lökte le őt semmilyen lépcsőről, és nem is bántalmazta őt soha.

Heard az interjúban azt mondta, hogy annak ellenére sem bánta meg, hogy belement a perbe, hogy sok gyűlöletet kapott emiatt.

"Tudom, hogy az a legijesztőbb, félelmetesebb dolog, ha valaki szexuális erőszakról beszél, és ha ezt nem hiszik el neki, hazugnak nevezik vagy megalázzák"

- mondta, arra utalva, hogy Depp korábbi párjai talán azért nem beszélnek esetleges bántalmazásokról, mert félnek attól, mit kapnak majd ezért a közvéleménytől.

hirdetés

Amikor az őt kérdező tévés emlékeztette, hogy több tanú szerint a színésznő sokszor provokálta Deppet, és ő is erőszakosan viselkedett, Heard azt válaszolta, hogy sosem kellett provokálnia a férjét, és csak azért vált időnként ő is erőszakossá, hogy megbirkózzon a kapott bántalmazással.

"Amikor erőszakban élsz, ez normálissá válik. Alkalmazkodnod kell ehhez, stratégiákat kezdesz el követni, hogy megbirkózz vele. Sokáig kaptam az ütéseket, mielőtt megtanultam, hogyan védjem meg magam"

- vallotta.

Bár a bíróság úgy ítélte meg, hogy a színésznő vádjai nagyrészt hamisak voltak és rosszindulatból születtek, Heard azt mondta, a halála napjáig kiáll ezek mellett, mert igenis megtörténtek vele.

Azt is bevallotta, hogy egyáltalán nincsenek rossz érzései Depp felé, sőt még ma is szereti őt teljes szívével. Állítása szerint mindent megtett azért, hogy a megtört kapcsolatukat helyrehozza, de nem járt sikerrel.

"Tudom, hogy ezt talán nehéz, vagy éppen nagyon könnyű megérteni annak, aki valaha is szeretett valakit"

- tette hozzá.

Arról is beszélt, hogy a Washington Postba írt 2015-ös cikke, amelyre hivatkozva Depp beperelte őt, nem azért született, hogy tönkretegye volt férje karrierjét. Írásában azt állította, hogy bántalmazott nő volt a házasságában, anélkül, hogy Depp nevét megemlítette volna. Mivel azonban akkor még férj és feleség voltak, egyértelmű volt, hogy a Deppel való kapcsolatáról írt. A színész azért perelte be Heardöt, mert ez a cikk után megbélyegezték és ez a karrierjére is komoly hatással volt.

Amikor a műsorvezető arról kérdezte a színésznőt, hogy mik a tervei a jövőre nézve, Heard elmondta, hogy egyéves kislányára akar fókuszálni, aki tavaly áprilisban béranya segítségével jött világra. Arra ugyan nem tért ki, hogy tervez-e visszatérni a mozivászonra, de azt már tudni lehet, hogy két hamarosan debütáló filmben is szerepelni fog. Az továbbra is rejtély, hogy az Aquaman 2-ben benne lesz-e, mivel milliók követelik az ellenkezőjét, és egy ideje már pletykálnak róla, hogy a készítők talán engedtek is ennek a nyomásnak.

Forrás: Daily Mailhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Katy Perry borravalót adott a pincérnőnek, aki vitatkozott vele – kiderült, hogy a lány nem is ismerte fel őt
Az énekesnő értékelte, hogy a fiatal nő úgy bánt vele, mint bárki mással, még meg is ölelte őt.

Link másolása

hirdetés

Kissé kínos szituációba került egy ausztrál pincérnő, aki úgy találkozott Katy Perryvel, hogy nem is ismerte fel az énekesnőt – számolt be róla a Daily Mail.

Indianna Paull egy TikTok-videóban mesélt a történtekről. A lány Port Douglas egyik kávézójában dolgozik, ahová a minap Katy Perry is betért a kislányával.

Az énekesnő szeretett volna leülni egy asztalhoz, de Indianna közölte vele, hogy nincs már szabad asztal, így várnia kell. Perry aztán arra panaszkodott, hogy kevés asztal van a kávézóban, így egy kisebb vita is kialakult,

a beszélgetést pedig egy paparazzi fotós is megörökítette egy képen. Ezt a fotót aztán a Daily Mail Australia nyilvánosságra is hozta, a lány pedig a cikkből tudta meg, hogy a kissé türelmetlen vendég nem más volt, mint Katy Perry. Aki, mint kiderült, végül nagyon nagylelkű volt vele.

Indianna ugyanis ezt írta a vicces TikTok-videójában (amely azóta lekerült az oldaláról):

„Amikor Katy Perry bejön a kávézódba, és te nem ismered fel, vitatkozol vele egy asztal miatt, aztán ő borravalót ad neked és megölel, amiért úgy bántál vele, mint egy átlagos vendéggel”.

Katy Perry egyébként azért tartózkodik Ausztráliában, mert párja, Orlando Bloom ott forgatja új, Wizards! című filmjét, amely mögött Brad Pitt produkciós cége, a Plan B áll. A Daily Mail szerint a pár három hónapot tölt majd Ausztráliában kislányukkal, Daisy Dove-val.

hirdetés

A Katy Perryről és a pincérnőről készült lesifotót és a lány videóját a Daily Mail oldalán nézhetitek meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
„Jelentkezz, ne maradj csöves kukorica!” – indul a Való Világ új évada
A 11. évad rajtol, a fődíj 36 millió forint lesz.
Címlapkép: RTL - szmo.hu
2022. június 22.


Link másolása

hirdetés

Mi sem mutatja jobban az idő múlását, minthogy már a 11. évad indul a Való Világból. A 2002-ben indult beköltözős valóságshow olyan sztárokat adott a magyar közéletnek, mint Alekosz, Aurelio, vagy Majka, akinek még csak nyernie sem kellett ahhoz, hogy a műsor beindítsa a karrierjét.

Az új évadba már el is indult a jelentkezés, a fődíj pedig 36 millió forint lesz.

A beharangozó videóban a jubileumi tizedik széria nyertese, Vivi beszél arról, hogyan változott meg az élete, mióta megnyerte a Való Világot.

A lány azt mondta, a műsor vége óta világot járt, élt Amerikában, celebekkel bulizott Monacóban, és ha unatkozik, csak kiugrik Milánóba egy kávéra.

„Tudom, hogy te is erre az életre vágysz, úgyhogy jelentkezz, és ne maradj csöves kukorica!”

– összegez a tavalyi nyertes. Aki ez alapján kedvet kapott az itt tud jelentkezni villalakónak az új évadba.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi megmutatta az Instagram és a valóság közti különbséget legújabb fotóin
Merőben más stílusban készült a két kép.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi az utóbbi napokban igencsak elkényezteti rajongóit: az énekes csak úgy ontja magából a bikinis posztokat a horvát tengerpartról. Legutóbb azt tudhattuk meg, hogy igencsak megszenvedte szexi fotójának elkészültét, mert rettenetesen fájtak a talpai a tengerparti kövektől.

Szerencsére Andi hamar kiheverte a fájdalmait, és pénteken újabb képet osztott meg a nyaralásról.

Ezen az Insta és a valóság közti különbséget szerette volna megmutatni.

Míg az első képen a haját igazítva pózol a nap felé, a másodikon dohányzás közben láthatjuk, meglehetősen morc arckifejezéssel.

A horvátországi fotóktól azonban, fájdalom, egyelőre búcsúznunk kell, mert az énekes sztorijából kiderül, hogy véget ért számára a nyaralás, utoljára már a hazaútról jelentkezett be.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Visváder Tamás: Kevesebb válás lenne, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság Istentől jövő szentség
Vajna Tímea sógora, nagymamája hatására lett hithű katolikus.

Link másolása

hirdetés

A vallásról beszélt Visváder Tamás a TV2 Mokka című reggeli műsorában a pénteken – szúrta ki a 24.hu. Visváder-Palácsik Lilla férje többek között azt mondta, hogy a nagyanyja hatására lett katolikus, mindent ő tanított neki a vallásról.

Ez a téma azonban a feleségével egészen az eljegyzésig nem jött szóba, utána azonban jelezte: mindenképpen templomi esküvőt szeretne.

„Amit Isten összeköt, azt ember szét nem szakíthatja. Szerintem biztos, hogy kevesebb válás lenne a világban, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság az az Istentől jövő szentség”

– fejtette ki gondolatait a témában Visváder.

Szerinte válni csak akkor szabad, ha az ember nyugodt lelkiismerettel azt tudja mondani, hogy mindent megtett azért, hogy helyrehozza a házasságát, de így sem járt sikerrel.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: