hirdetés

SZTÁRVILÁG

A temetőben várta az ítéletet Galambos Lajos

Megszólalt a zenész, aki szerint nagyon sok hiba van az ítéletben, amely kimondta a bűnösségét.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte első fokon a Budaörsi Járásbíróság szerdán Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsi zenész-előadóművészt.

Galambos Lajos az ítélet után a Blikknek mondta el, hogy hol volt a tárgyalóterem helyett, és mit gondol az ítéletről.

"A feleségem vétlenségét kimondta az első fokú bíróság, engem pedig elkaszált, és ez elfogadhatatlan. Véleményem szerint a bíró hibás döntést hozott, de a történelemben előfordult már ilyen, nem ez az első eset,

akár emberölés ügyében is. Az indoklás általam ismert része megerősít abban a hitemben, hogy nagyon sok hiba van az ítéletben, így állapították meg a bűnösségemet. A bíró ugyan visszafogta az ügyészség fantáziálását, ugyanakkor apró részleteket felnagyítva, és feltételezéseket tényként elfogadva döntött".

A zenész abban bízott, hogy ma lezárul az ügy, de végül tovább folytatódik a hat éve húzódó per.

hirdetés

"De természetesen a végsőkig harcolok, hogy kiderüljön az igazság, ami ma nem derült ki. Jó hír, hogy a feleségem esetében ez megtörtént, de ez sem szépíti a jogtalan előzetes letartóztatását, amivel kapcsolatban igen komoly kárigénye lehet".

Úgy vélekedett, hogy az ügy gyors lezárása miatt térítette meg a kárként megállapított összeget, bár nem értett vele egyet.

"A bíró így korlátlanul enyhíthette volna a büntetést, mégis elkaszált" - mondts Galambos Lajos.

A lapnak azt is elárulta, hogy a bíróság helyett hol volt:

"Számomra életemben a legfontosabb a nagymamám volt, aki mindig bízott bennem, és akinek a félretett pénzéből adtam ki az első kazettáimat, az ő sírjánál voltam kint Soroksáron, ott értesültem a tárgyalóteremben történtekről".

Az MTI közlése szerint a védők a tárgyaláson azt hangsúlyozták, hogy a vádirat feltételezéseken, fikciókon alapul és nem tartalmaz minden kétséget kizáró bizonyítékokat. Több védő szerint az ellopottként feltüntetett energiahordozók mennyisége csupán becslés, márpedig így a mérésügyi törvény szerint joghatályos adatok nem keletkezhetnek.

Az ügyész ugyanakkor szakértőkre hivatkozott és hangsúlyozta, hogy az illegális vezetékeken áthaladó mennyiségek nyilván nem mérhetők.

A járásbíróság Vass László által vezetett tanácsa végül bizonyítottnak tartotta a lopás és a vesztegetést is.

Az ügyész súlyosításért fellebbezett.

Galambos Lajos a tárgyaláson nem volt jelen, de Fröchlich Krisztián, az elsőrendű vádlott ügyvédje az MTI-t arról tájékoztatta, hogy felmentésért, enyhítésért, illetve hatályon kívül helyezésért fellebbeznek az első fokú ítélet ellen.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tragikus balesetben meghalt a Sztárban Sztár leszek! 16 éves versenyzője

A versenyzőt gyászolja Tóth Gabi és a műsor egész stábja.

Link másolása

hirdetés

Autóbalesetben meghalt a Sztárban Sztár leszek! egyik tehetséges, fiatal versenyzője, Csontos Karina – derül ki Tóth Gabi Facebook-posztjából.

Legyen neked könnyű a föld drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak!

– írja bejegyzése mellé az énekesnő.

Karina a műsorban Tolvai Reni Hagylak menni című számát adta elő emlékezetes módon. A fiatal lány annyira tehetséges volt, hogy Tóth Gabi és Köllő Babett szabályosan összeveszett rajta, végül az előbbi csapatában kötött ki.

Autómentőbe rohant bele egy személyautó Nagylucskán pénteken a hajnali órákban. Kigyulladt a személyautó, amiben utazott, a kocsiban tartózkodó mind a négy személy életét vesztette. Az autómentő sofőrjét a mentők kórházba szállították, állapota kielégítő – írta a tragédiáról a Kárpáti Igaz Szó. Az autóban utazó egyik lány volt Csontos Karina.

hirdetés
Csontos Karina énekli Tolvai Reni számát

A fiatal tehetségtől a műsor egész stábja búcsúzott:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

35 évvel fiatalabb sofőrjét vette feleségül a Pink Floyd énekese

Roger Waters legutóbb 2015-ben vált el, az akkori házassága mindössze három évig tartott.

Link másolása

hirdetés

Ötödször is megnősült Roger Waters. A Pink Floyd 78 éves énekese nála 35 évvel fiatalabb sofőrjét vette el feleségül, írja a Page Six.

A pár öt éve van együtt, bennfentesek szerint a 2016-os Coachella ideje alatt ismerték meg egymást. Kamilah Chavis fuvarozta két hétig a hotel és a fesztivál helyszíne között a zenészt, aki többnyire a hátsó ülésen ült, és csak hallgatta a sofőr és a testőre beszélgetését.

Waters néhány nappal később szólt először a most 43 éves nőhöz, akinek állítólag annyit mondott:

„Elnézést, mondták már, hogy gyönyörű az arccsontja?”

A pár azóta is együtt van. Az esküvőről szóló örömhírt az angol zenész az Instagramon jelentette be több fotó kíséretében:

 

hirdetés
View this post on Instagram

 

Roger Waters (@rogerwaters) által megosztott bejegyzés

Roger Waters legutóbb 2012-ben nősült meg, de három év után elvált Laurie Durning színésznőtől.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kiderült, milyen neműek Rúzsa Magdi hármas ikrei

Az énekesnő és férje már gondolkodnak a születendő gyerekeik nevén.

Link másolása

hirdetés

Rúzsa Magdi szeptember elején jelentette be, hogy babát vár, ráadásul nem is egyet, hanem hármat. Érdekesség, hogy az ikrek természetes úton fogantak meg, ami ritka.

Az énekesnő elmondta, hogy az utolsó három hónapot a biztonság kedvéért kórházban fogja tölteni, és addig is folyamatosan vizsgálatokra jár. Koncerteket sem vállal be pontosan azért, hogy kímélje magát, így csak kevésbé megterhelő, kisebb fellépéseken énekel. Férjével igyekeznek kihasználni az időt, amit még kettesben tölthetnek, legutóbb például Esztergomba utaztak és kirándultak.

Magdi pocakja egyre jobban gömbölyödik, és már azt is megtudták férjével, hogy milyen nemű gyerekeik lesznek. A Bors szerint az orvosok már hetekkel ezelőtt sejtették, hogy az egyik baba kisfiú, a másik két kicsiről még nem tudtak biztosat mondani. Mostanra viszont kiderült mindhárom baba neme.

"A legutóbbi vizsgálaton a Czeizel Intézetben kiderült, hogy kisfiú is van a csapatban, de már az is biztos, hogy két kisfiú és egy kislány érkezik. Nagyon boldog vagyok. Már gondolkodunk a neveken. Mindenesetre a szívem mélyén erre is vágytam. Néha már látom magam előtt őket, hogy majd milyen kis édesek lesznek"

- mondta az énekesnő a lapnak.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megvan a Survivor győztese, azt is elárulta, mire költi a 20 milliós főnyereményét

A finalistáknak egy mindent eldöntő párbajon kellett megmérkőzniük a győzelemért.
Fotó: RTL Klub - szmo.hu
2021. október 16.


Link másolása

hirdetés

Péntek este véget ért a Survivor idei évada. A döntőbe két civil túlélő, Zsófi és Dani jutottak be - előbbi végig kitartott a törzsben, utóbbi pedig a kiszavazott vagy feladat során kiesett játékosok közül, a Holtak szigetéről került be a fináléba, miután legyőzte ellenfeleit egy játékban.

Arról, hogy ki legyen a győztes, 10 korábbi játékos dönthetett szavazással. Mivel azonban Zsófira és Danira is öt-öt voks érkezett, egy utolsó párbajjal dőlt el, hogy ki nyerheti meg a legjobb túlélő címet és a vele járó 20 millió forintot.

Egy látszólag egyszerű feladatot kaptak a finalisták, hiszen csak tüzet kellett gyújtaniuk. A játékosoknak hamar meg kellett tanulni a verseny elején, hogy csiholhatnak tüzet, hiszen ez elegedhetetlen volt számukra a túléléshez. Ebben a kiélezett helyzetben azonban nem volt könnyű számukra a lánglobbantás.

Bár Zsófi gyakran felvállalta a tűzgyújtó szerepét a törzsben, most nem sikerült neki, sőt, a végén már ömlött a vér az ujjából, annyira próbálkozott. Dani viszont egy apró lángból hatalmas tüzet csinált egy idő után, így neki sikerült először elégetni a kifeszített madzagot.

VIDEÓ: A Survivor döntő párbaja

Pintér Dániel a Blikknek nyilatkozva azt mondta, az utolsó energiamorzsája is elszállt a párbaj végére, és amikor kiderült, hogy ő nyert, összeomlott és sírva fakadt.

hirdetés
"Nem bírtam a vitákat, az állandó perpatvart. Az adásokat visszanézve pedig látom, mennyi balhé és ármánykodás volt, utólag már értem, miért készült ki mindenki. Amikor már ott tartottam, hogy nem bírom tovább, az adott erőt, hogy megfogadtam édesanyámnak, nem adom fel"

- mesélte a győztes.

Azt is elmondta, hogy 43 három nap után nagyon fura volt neki asztalnál enni és zuhanyozni, és amikor visszakapta a telefonját, hirtelen nem is jutott eszébe a PIN-kódja. Végül azt is elárulta, mire költi a kemény küzdelemmel megszerzett 20 millió forintját.

"A nyeremény egy részéből törlesztem a diákhitelemet, illetve fejlesztem a stúdiómat, ahol anyagokat készítek a saját videócsatornámra. Anyukámnak megígértem, hogy elviszem egy nyaralásra, jövőre Ázsiába utazunk."
VIDEÓ: Dani győzött a Survivorben

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: