News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

A kezdés előtt kellett lemondani Tóth Gabi keszthelyi koncertjét a viharos szél miatt

Az énekesnő nagyon készült rá, hogy a számára meghatározó városban álljon színpadra, de az időjárás közbeszólt.

Link másolása

hirdetés

Nemcsak a Balaton Soundon okozott gondot a viharos szél péntek este, Tóth Gabi is kénytelen volt lemondani a keszthelyi koncertjét.

Erről pedig az énekesnő is beszámolt Facebook-oldalán, amit a Blikk szúrt ki.

„Akkora szél lett a helyszínen, hogy a helyi technikai emberek, illetve a szervezők nem érezték biztonságosnak, hogy lenyomjuk a koncertet se a közönségre, se ránk nézve”

- írta Tóth Gabi a történetében.

Az énekesnő hozzátette, hogy igyekeznek pótolni majd a bulit, aminek a részleteiről hamarosan jelentkezik. Tóth Gabi azt is megjegyezte: nagyon sajnálja a történteket, és megköszönte, hogy ilyen sokat eljöttek a fellépésre.

Pénteken az énekesnő még nagyon lelkes volt, az Instagramon például azt írta:

hirdetés
„Ma egy olyan városban koncertezhetek, ami számomra fontos és meghatározó!”

Az énekesnő számára azért fontos Keszthely, mert ott, a Helikon tehetségkutatón indult el először, ami komoly mérföldkő volt az életében.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feladta a küzdelmet a szervezete: meghalt a méhnyakrákkal küzdő ismert színésznő
Az Another World és az One Life To Live című sorozatokban játszott szerepei által ismertté vált Robyn Griggs mindössze 49 éves volt.
Fotó: pixabay.com - szmo.hu
2022. augusztus 15.


Link másolása

hirdetés

Robyn Griggs nem titkolta, hogy egy ideje harcolt betegségével. Korábban közétett bejegyzéseiből kiderült, hogy negyedik stádiumú méhnyakrákkal küzdött és a daganatok szétterjedtek az egész testében, többek között a májában, a hasában és a nyirokcsomóiban is találtak áttéteket.

A Nickelodeon egykori sztárjának barátja közölte a rossz hírt. Facebook oldalán:

„Fájó szívvel és szomorúsággal jelentem be: Robyn elhunyt. Mivel már nem szenved, szeretné, ha emlékeznénk rá. Soha nem felejtem el, mennyire nyitott volt arra, hogy elmondja a történetét, és én megfogadtam, hogy segítek neki ezt elmondani”

Pedig a színésznő édesapja augusztus 11-én még azt az információt tette közzé a színésznő közösségi oldalán, hogy lányát hospice ellátásba helyezik, egyben arra kérte a rajongókat, hogy gondoljanak Robynra és imádkozzanak érte.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Zalatnay Sarolta regisztrált az Instagramra, egy nap alatt 77 képet posztolt
Az énekesnő kollázsszerűen töltött fel képrészleteket, amelyek csak együtt adnak ki egy teljes képet. Tóth Gabi is köszöntötte.

Link másolása

hirdetés

A minap regisztrált az Instagramra Zalatnay Sarolta, aki eddig nem volt fenn ezen a közösségi oldalon, ám most bepótolni látszik a lemaradást.

Az énekesnő egy nap alatt 78 bejegyzést rakott ki, amiből 77 fotó.

Ráadásul nem akárhogy posztolt, a képek jelentős része önmagában nem is értelmezhető, csak együtt a többi, mellette lévő fotóval, amelyekből kollázsként jön ki a posztolni kívánt kép.

Tóth Gabi is köszöntötte Zalatnayt az Instagramon:

"Zalatnay Sarolta megérkezett az Instagramra, áh, imádom!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lefújta egy koncertjét Majka – ezért nem tudott a színpadra állni
Vannak bizonyos helyzetek, amikor a legjobb szándék ellenére sem lehet megtartani a fellépést.

Link másolása

hirdetés

Váratlanul kénytelen volt lefújni egy koncertjét Majka. Az ózdi rapper Fehérgyarmaton lépett volna fel, ám egy videóüzenetben azt közölte: nem tudja vállalni a fellépést.

A sztár, aki egy ideje ismét Curtis nélkül vállal fellépéseket, útközben, az autójából jelentkezett be. Elmondta, hogy akármennyire szerette volna, nem tudta elvállalni fehérgyarmati fellépését.

„Sziasztok! Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni.

Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak, amire nekünk és nektek szükségetek van.

Nagyon sajnáljuk. Reméljük minél hamarabb találkozunk a fehérgyarmati közönséggel. Béke!”

– közölte a kellemetlen hírt Majka.

hirdetés

Arról egyelőre nincs információ, hogy az elmaradt koncertet a közeljövőben pótolják-e valamikor.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mindenki meglepetésére Curtis lépett fel Majka helyett, miután az ózdi rapper váratlanul lemondta koncertjét
Vasárnap este technikai hibákra hivatkozva lemondta Majka a fehérgyarmati koncertet, mindenkit váratlanul ért, hogy egykori társa nyomta le helyette a showt.

Link másolása

hirdetés

„A helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van” – írta Majka arról, miért mondta le ferérgyarmati koncertjét, ami este 8 órakor kezdődött volna.

A szervezők nem sokkal később megkeresték egykori társát Curtist, aki viszont elvállalta a fellépést és gyors öltözés és 300 kilométer megtétele után éjfélkor már a színpadon is állt. Ráadásul elmondása szerint jól sikerül a rögtönzött koncert, amiről azt írta Instagramján közzétett videója alá:

Ahhoz képest, hogy tegnap este 8-kor hívtak a szervezők, hogy el tudok-e menni Fehérgyarmata megcsinálni ezt a bulit nekik...

A videó arról tanúskodik, hogy a koncert valóban jó hangulatban telt és hatalmas tömeg énekelt vele együtt az este során. Annak ellenére, hogy egy hete még másféle felvételek keringtek róla a közösségi médiában.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: