hirdetés

SZTÁRVILÁG

9 millió dollár üti Oprah markát Harryék interjújáért

Aranyáron mérik a beszélgetést megszakító reklámhelyeket is, ám szóvivőjük szerint a hercegi pár ebből egy fillért sem kap.
Fotó: CBS - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés

Óriási összegek röpködnek Harry herceg és Meghan Markle mindent leleplezőként beharangozott interjúja kapcsán, a legtöbb pénzt Oprah Winfrey viheti haza - írja The Wall Street Journal.

Március 7-én mutatják be világszerte azt az interjút, amelyből napok óta csepegtetnek részleteket, ennek köszönhetően lázban tartja a világot. A beszélgetős műsor azt ígéri, hogy a benne megszólaló Harry herceg és felesége most először mondják el az igazságot arról, miért is váltak ki a brit királyi családból.

A hercegi párral szemben a beszélgetős műsorok koronázatlan királynője, Oprah Winfrey ül, aki nagyon jó üzletet csinál a kétórás műsorral:

a lap információi szerint 7 és 9 millió dollár (2,1-2,7 milliárd forint) közé tehető az összeg, amelyet produkciós cége, a Harpro Productions kapott a ViacomCBS médiaóriástól, amely megvásárolta a műsor jogait.

A CBS már 17 országnak adta el az interjút, amely iránt óriási a kereslet: Nagy-Britanniában például az ITV csatorna egymillió fontot, azaz nagyjából 425 millió forintot fizetett érte. A kétórás beszélgetést megszakító reklámhelyeket szintén aranyáron mérik:

hirdetés
egy 30 másodperces reklámért 325 ezer dollárt, azaz 100 millió forintot kérnek.

A beszélgetős műsor körül tehát súlyos dollármilliók röpködnek, amelyből azonban a hercegi pár szóvivője szerint Harryék semmit sem kapnak, ők ugyanis nem kértek pénzt a szereplésért. A brit bulvármédiában azonban úgy vélik, hogy így is jövedelmező lesz az interjú, mivel ezzel saját brandjük értékét növelik tovább.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Schobert Norbi szerint ciki az aputest: „A vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi”

A fitneszguru szerint az úgynevezett „csimpánzcsöcs”, vagyis a férfiak lógó melle is undorító.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 13.

hirdetés

Biztosan sokan emlékeznek arra, amikor Schobert Norbert tavaly januárban kijelentette, hogy szerinte a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők a szülés után nem fogynak le, a férfiak pedig nem tudnak megkívánni egy nőt, aki felszedett némi plusz kilót. Ezen rengetegen felháborodtak, nemcsak nők, anyák, hanem férfiak is, sőt hírességek, politikusok is reagáltak a szavaira.

A fitneszguru most a férfiakba "szállt bele". A Fókusznak beszélt arról, hogy

szerinte ciki, ha valakinek aputeste, sörhasa van, ezért arra biztatja minden férfitársát, hogy inkább edzenek és a kockahasra gyúrjanak.

Elmondta, hogy neki is volt olyan időszaka, amikor "csimpánzcsöcse" volt, amikor szavai szerint lógtak a mellei, és ezt undorítónak találta. Kemény munkájába került, hogy ettől megszabaduljon és visszamenjen 70 kilóra, de nagyon büszke, hogy sikerült ez neki.

Ő azt látja, hogy a férfiak sokkal megengedőbbek saját magukkal, mint a párjukkal szemben, pedig az esztétikus megjelenés nekik is ugyanolyan fontos.

"Van ez a hülye mondás, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik, hogy a férfi a 100 kilónál kezdődik. Nagyon tévedésben vannak. A vágódisznó kezdődik 100 kilónál"

- mondta.

hirdetés

A Fókusz riportjában több ismert férfi is megszólalt a kérdés kapcsán, és női sztárok is elmondták, szerintük mi a jobb, a kockahas vagy az aputest.

Lakatos Márk stylist szerint például az aputest címke már a bodyshaming vagyis a testszégyenítés kategóriájába tartozik.

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Lakatos Márk kiakadt Schobert Norbira: „Vajon a túlsúlyos családtagjait is csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte?”

A stylist szerint „nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés volt” a fitneszgurutól az, hogy szerinte nem a férfi, hanem a vágódisznó kezdődik 100 kilónál. Több ismert férfi is elmondta erről a véleményét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 14.

hirdetés

Mint megírtuk, Schobert Norbert a minap a Fókusznak nyilatkozott arról, hogy szerinte ciki, ha a férfiaknak "aputeste" van, vagyis kicsit pocakosabbak, és undorító a "csimpánzcsöcs", vagyis ha a férfiaknak "lóg" a mellük.

"Van ez a hülye mondás, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik, hogy a férfi a 100 kilónál kezdődik. Nagyon tévedésben vannak. A vágódisznó kezdődik 100 kilónál"

- mondta.

A fitneszguru véleményével sokan nem értenek egyet. Az nlc.hu több ismert férfit is megkérdezett erről.

Rákóczi Feri, a Rádió 1 műsorvezetője például volt 100 kiló felett, néhány évvel ezelőtt viszont közel harminc kilót fogyott.

hirdetés
"130 kilósan erősen vágósúlyúnak számítottam, ha Norbinak igaza van, de a boldogságom nem a kilóimtól függ. Attól függetlenül lehet elégedett valaki az életével és magával, hogy túlsúlyos, ezt saját tapasztalatból is mondom.

A műsorvezető azt mondta, őt a kíváncsiság vitte rá az életmódváltásra, nem a hiúság, és azért vágott bele, mert egészségügyi szempontból fontosnak tartotta.

"Viszont ez a ‘100 kiló felett vágósúlyú egy férfi’-megjegyzés baromság.

Az én 194 centimhez képest a 103 kilós súlyom nem sok, és szerintem bármelyik NFL játékost megkérdezhetünk, aki színizom és biztosan 100 kilónál többet nyomnak. Alapvetően nem jó Norbinak ez a fajta kommunikáció, ami a túlzásokra épít, de a túlzás hatásos" - véli Rákóczi Feri.

Molnár Gusztáv, a Drága Örökösök egyik színésze is hasonlóan nyilatkozott. Mint mondta, ő sosem mások miatt fogyott le vagy hízott meg, hanem önmaga miatt.

"Azt gondolom, hogy ne mások mondják meg, mi az elvárható egy nő vagy férfi számára. Az a fontos, hogy érezze mindenki jól magát a bőrében, ép testben ép lélek! Nem 100 félék vagyunk, hanem nyolcmilliárd félék és az átlag nem létezik. Például 180 centiméter felett, a 100 kilóhoz közelítő testsúly elfogadható, főleg, ha csupa izom. Az sokkal nagyobb baj, ha valakinek ép testben a lelke nincs rendben”

- fejtette ki a véleményét a színész.

Lakatos Márkot pedig eléggé felháborította Norbi kijelentése.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Életünk története: a 66 éves Gallusz Niki Jane Fondához hasonlította magát

Az énekes-színésznő nagyon elégedett volt idősköri kinézetével, de teljesen odavolt párja, Laura 78 éves arcáért is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 13.

hirdetés

Az RTL-en hétfő esténként futó Életünk története című műsor legutóbbi adásának vendégei Gallusz Nikolett és barátnője, Bártfai Laura voltak, akik 10 éve alkotnak egy párt.

Az énekes-színésznő korábban hagyományos férfi-nő kapcsolatokban élt és fel sem merült benne, hogy egyszer Laura mellett találhat rá az igazi boldogságra. Friderikusz Sándornak elmondta, hogy a közös nevező és a szeretet a fontos szerinte egy párkapcsolatban.

"Nem a belénk nevelt bizonyos normák, amiket ugye nyomathatnék, hogy hol van a pali az életemből. És mehetnék eszeveszetten, mint a sok nő, és kajtathatnám a semmit, és elszáguldok a csoda mellett"

- mondta.

A párt a képzeletbeli időutazás első állomásán 20 évvel később láthattuk viszont, ekkor Niki 66, Laura pedig 58 éves lett.

A színésznő már akkor azt mondta, hogy Jane Fondának érzi magát, amikor még meg se nézte magát a tükörben, a hasonlítással pedig a barátnője is egyetértett.

De azon a véleményen is osztoztak, hogy Laura 58 éves kinézete azt igazolja, hogy több kozmetikumot kell használniuk, hogy szebb legyen az arcuk. Niki viszont annak örült, hogy több haja volt 66 évesen, mint korábban valaha.

hirdetés

VIDEÓ: A képzeletbeli időutazás első állomása

A párt ezután 40 évvel idősebbre "öregítették" a maszkmesterek, így Niki a 86 éves, Laura pedig a 78 éves önmagával találkozhatott.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Jennifer Aniston elszólta magát: júniusban jön a gyerek

Egy mexikói árvaházból fogad örökbe egy kislányt az 52 éves színésznő.
Fotó: Northfoto/Hubert Boesl - szmo.hu
2021. április 13.

hirdetés

Már javában készül a Jóbarátok speciális epizódja Kaliforniában. A forgatáson szólta el magát nem is annyira véletlenül Jennifer Aniston, hogy anyai örömök elé néz, írja a Closer.

A már kétszer is elvált színésznő tíz éve lelkes támogatója a mexikói Casa Hogar Sion árvaháznak. Innen fogad örökbe a közeljövőben egy kislányt. Aniston barátai azt is elárulták a lapnak, hogy ha nem jön közbe semmi, akkor már júniusban befejeződhet az örökbefogadási procedúra.

Az is kiderült, hogy a Jóbarátok szereplői közül a nők már pontosan tisztában voltak azzal, hogy mire készül a Rachel Greent alakító színésznő, de a férfiak csak most tudták meg a nagy hírt.

Bennfentes információk szerint a sorozatban Monica Gellert alakító Courteney Cox már meg is kezdte a babaváró buli szervezését. Az biztos, hogy Aniston nem szeretne nagy partit csapni, ezért inkább egy szűk körű vacsorán ünnepli majd meg a legközelebbi hozzátartozókkal, hogy végre anyuka lesz.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: