hirdetés
Sztárok mini hasonmásaivá alakítják a gyerekeket, hogy úgy nézzenek ki, mint híres példaképeik
Így születnek meg a mini Jennifer Lopezek és mini Lady Gagák.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 26.


hirdetés

A T Mezz Creative Group nevű csapat többek közt azzal is foglalkozik, hogy a gyerekeket sztárok mini hasonmásaivá alakítják, de úgy, hogy szinte mindenben egyeznek az általuk kiválasztott celebbel.

A kicsik pontosan ugyanolyan vörösszőnyeges megjelenést kaphatnak, mint híres példaképeik, a ruhától kezdve a frizuráig, de még a hátteret is igyekeznek hasonlóra megalkotni.

Így zajlik az átalakítás:

@toddlewood is at it again. This time celebrating #blackexcellence as the Oscars had a record breaking number of African American winners. Great way to wrap up #blackhistorymonth #oscars2019 #toddlewood #oscarsredcarpet #blackexcellence #blackgirlmagic #mahershalaali #ruthcarter #spikelee #hannahbeachler #reginaking #cicelytyson #christiansiriano #oscardelarenta #theshaderoom #balleralert @mahershalaali @iamreginaking @the shaderoom @balleralert @csiriano @oscardelarenta @officialspikelee @therealruthcarter @samayacg @AuthenticNia @4elliereine

736 Likes, 4 Comments - Toddlewood By Tricia Messeroux (@toddlewood) on Instagram: "@toddlewood is at it again. This time celebrating #blackexcellence as the Oscars had a record..."

A sminkesből, fodrászból és stylistból álló csapat segítségével született már például mini Rihanna, mini Jennifer Lopez, mini Lady Gaga, mini Kendall Jenner, de még a Stranger Things fiatal sztárját, Millie Bobby Brown-t is lemásolták.

Ha kíváncsi vagy az átalakulásokra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Végignézte a kutya, ahogy gazdája megássa a sírját - de hepiend lett a vége
Azt hisszük, megtaláltuk az év eddigi legbizarrabb kutyás sztoriját - és a legsírvaröhögősebb Twitter-kommenteket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Franklin Hardy forgatókönyvíró - többek között a legendás Muppet Show 2015-ös egész estés filmfeldolgozásának írója - különös posztot tett ki a Twitterre, amellyel alaposan felkavarta a kedélyeket - számol be róla az Independent.

"Az állatorvos felhívta telefonon apámat, és közölte vele, hogy a kutyája halálos beteg, el kell altatni. Mondta neki, hogy házhoz is jön leoltani az állatot. Apám szomorúan kiment a kertbe, és megásta a kedvence sírját - úgy, HOGY A KUTYA VÉGIGNÉZTE. Erre az állatorvos megjelent, közölte, hogy téves riasztás volt, az állat egészséges, vissza az egész. Micsoda őrült sztori ez!"

Hardy azt nehezményezte, hogy micsoda szívtelen doki az, aki telefonon "ítél halálra" egy kutyát, ráhozza a frászt a gazdára, aztán személyesen lefújja az egészet.

A Twitter népe is alaposan megütközött ezen az eljáráson, főként, hogy Hardy még fotókat is posztolt szegény kutyáról, amint a sírját épp megásó gazdi mellett fekszik, és figyeli, mit csinál.

A fotókért és a kommentelők reakcióiért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Így tette tönkre egy 'ártatlan' félmeztelen fotó egy tanárnő addig makulátlan karrierjét
Szerinte teljesen más lett volna a dolog kimenetele, ha egy férfivel történik meg ugyanez az ő pozíciójában.
Címkép: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. április 20.Lauren Miranda rémálma egy átlagos tanítási napon kezdődött. Éppen matekórát tartott a Long Island-i Bellbort középiskolában, amikor megpittyent a telefonja. Egy barátja küldött neki üzenetet a másik épületből.

Kiderült, hogy egy meztelen fotó terjeng az emberek között és a gyerekek úgy gondolják, hogy a tanárnő van rajta.

"Egyszerűen azt gondoltam, hogy ez lehetetlen. Szinte meg is voltam sértődve rá, amiért ő is elhiszi, hogy én lehetek a képen"

- mesélte a Guardian hasábjain Lauren.

Ám amikor megérkezett az igazgató irodájába, az felé fordította a számítógép monitorját, hogy szembesítse a kérdéses fotóval. És ott volt a meztelen igazság: egy félmeztelen kép, róla.

A fiatal nő tudta, hogy csakis és kizárólag egyetlen emberrel osztotta meg ezt a fotót - egy férfi kollégájával, akivel randizgatott.

"Ez egy olyan dolog, amiről olvasni szoktál az újságokban, de sosem gondolnád, hogy veled is megtörténhet"

- mondta.

Ez a pénteki nap, 2019 január 11-e, örökre megváltoztatta a fiatal nő életét, kirobbantva egy élénk eszmecserét az állampolgári jogokról, a "sexting", vagyis a szexuális tartalmú üzenetek elterjedésének koráról, a közösségi médiáról és arról, hogy egyáltalán mennyi jogunk van szexualitásunk kifejezéséhez.

Mindennek a középpontjában pedig ő, Lauren állt.

"Soha nem vágytam semmi másra, minthogy matektanár lehessek. Olyan büszke voltam magamra és arra, amit 25 éves koromra elértem. És ezeket a mérföldköveket elrabolták tőlem egyetlen kép miatt, amin látszik a felsőtestem."

A fiatal nőt azonnali hatállyal felfüggesztették a január 11-ei, igazgatói irodai beszélgetés után. Pár hónappal később az iskolatanács megszavazta az elbocsájtását egy márciusi, zárt ülést követően.

Lauren most perben áll az iskolai körzettel és az adminisztrátorokkal, vissza szeretné kapni a munkáját vagy legalább egy 3 millió dolláros kártérítést a nemi diszkriminációért cserébe. Szerinte nem történt "teljes és megfelelő" felülvizsgálat az ügyében.

Az iskolai körzet azonban elutasította az ügyet, Joseph Giani főfelügyelő nyilatkozatára hivatkozva, miszerint: "A körzet nem kommentál aktív peres ügyeket."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Magához nyúlt a férfi egy szexi modell láttán a tengerparton – aztán kiderült, hogy a nő MMA-harcos
A dögös sportolónő megmutatta, mi történik azzal, aki kukkolja őt, ráadásul még macsóskodik is neki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.Rettenetesen kínos szituációba keveredett egy férfi, aki megpillantott a strandon egy gyönyörű nőt, és azonnal megtetszett neki. Annyira nem bírt magával, hogy maszturbálásba kezdett, miközben a egy bokor mögé elbújva figyelte az elbüvölő hölgyet, aki bikiniben pózolt a tengerparton.

Csakhogy ekkor még nem tudta, hogy a nő Joyce Vieira, egy brazil MMA-harcos, aki ráadásul kiszúrta az önkielégítést végző férfit, hiába bújt el. A TMZ szerint a 27 éves sportolónő egy szexi fürdőruhás fotózáson vett részt, és miközben a kamera előtt illegette magát, feltűnt neki, hogy valaki figyeli őt.

Sőt, nemcsak a kukkolást vette észre, hanem azt is, hogy a férfi letolt nadrággal, nemi szervét elővéve maszturbál, miközben őt nézi, sőt még elégedetten mormogott is hozzá.

A felicidade não é um destino. É um método de vida. #sabadou #summer #praia #mar #amizade #arraialdocabo #caribebrasileiro @toemarraial ❤

473 Likes, 12 Comments - Joyce Vieira ? (@eujoycevieira) on Instagram: "A felicidade não é um destino. É um método de vida. #sabadou #summer #praia #mar #amizade..."

Ezen a dögös Vieira annyira begőzölt, hogy odaszólt a férfinak, azonnal húzza fel a nadrágját és fejezze be, amit csinál. A férfi viszont nem ijedt meg tőle, még vissza is szólt neki: "Miért? Talán nem tetszik? Gyere ide!"

Valószínűleg nem játszotta volna a macsót, ha tudja, hogy a hölgy egy MMA-harcos. Vieirának nem is kellett több ennél, odament a férfihoz és behúzott neki egyet. Erről több amatőr kép is készült, amelyek gyorsan bejárták a közösségi oldalakat.

America Bet on Twitter

Amateur MMA fighter Joyce Vieira confronts man after he allegedly exposed himself https://t.co/TaZ1EdcEJL

Lutadora de MMA agride homem que se masturbava para ela ??? Comente o caso! . Joyce Vieira, de 27 anos, estava participando de uma sessão de fotos em Cabo Frio, no Rio de Janeiro, quando se deparou com um homem se masturbando enquanto ela posava para fotos. Em entrevista a Folha de São Paulo, Joyce disse que tentou conversar com o assediador, que debochou: "Por quê, não gostou? Vem cá". Com isso ela desferiu chutes e socos até que ele partisse em disparada. . ??Confira a história completa em LEIAJA.COM/ESPORTES ou acesse o link no destaque "Esportes" nos Stories. . ?Suellen Alva . #TáNoLeiaJá #Esportes #MMA #ArtesMarciais #Assedio #Masturbacao #CaboFrio #RiodeJaneiro #JoyceVieira

365 Likes, 27 Comments - LeiaJa.com (@leiaja) on Instagram: "Lutadora de MMA agride homem que se masturbava para ela ??? Comente o caso! . Joyce Vieira, de 27..."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kigyulladt a kastély, ahol Colin Firth szexszimbólum lett a tóban fürdős jelenettel
Büszkeség és balítélet, Mr. Darcy fehér, vizes ingben...ugye megvan? A kastély szerencsére megúszta, de azért mutatjuk a videót is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Jane Austen regényének világhírű, 1995-ös televíziós adaptációja egyértelműen az A-listás férfisztárok és szexszimbólumok sorába repítette a sármos brit színészt, Colin Firth-öt. A mufurc, de belül nagyon is érzékeny és érző szívű arisztokrata, Mr. Darcy szerepében nők millióinak rabolta el a szívét világszerte.

Ebben főszerepet játszott az a jelenet, amelyben Darcy a birtokára érkezve (a regényben Pemberley-nek hívják) a nagy hőségben ruhástul beleugrik a kastély melletti tóba, úszik egyet, majd a másik parton kibukkanva váratlanul összetalálkozik Elisabeth Bennett-tel.

Unfortunately Mr Darcy wasn't home or swimming in the pond ? #lymepark #cheshire #nationaltrust #peakdistrict #visitcheshire #gb_gb #visitpeakdistrict #ig_peakdistrict #uniquedistrict #scenicbritain #lovegreatbritain #ukscenery #autumn #reflection #hidden_igers #my_natural_feature #mybritain #ourbritain #genuinebritain #ukshots #landscape_lovers #ukpotd #landscapephotography #visitengland #fifty_shades_of_nature #naturegram #explore_britain #bestukpics

747 Likes, 25 Comments - @clara_bella2017 on Instagram: "Unfortunately Mr Darcy wasn't home or swimming in the pond ? #lymepark #cheshire #nationaltrust..."

A gyönyörű kastély eredeti neve Lyme Park, most már turistalátványosság, és természetesen védett műemlék. Éppen ezért okozott nagy felzúdulást a hír, hogy az épület környéke kigyulladt.

A folytatásért és a videóért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x