Szörnyethalt két román fiatal, akik élőben közvetítették száguldásukat
Bömbölt a zene, káromkodtak és ittak is, miközben a vezető tövig nyomta a gázt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 11.


Egy galaci és egy nagyváradi férfi szenvedett halálos balesetet kedd éjszaka az angliai Chesire közelében - számolt be a maszol.hu.

A lap értesülései szerint az autót a galaci férfi vezette, nagyon gyorsan száguldoztak és valószínűleg alkoholt is fogyasztottak.

Az anyósülésen egy 31 éves férfi utazott, aki élő adást indított a Facebookon, hogy közvetítse a száguldást. Ebben hallatszott, hogy trágárságokat kiabálnak és a zene is üvöltött, valamint egy üveg is gazdát cserélt.

Az egyik pillanatban a 31 éves férfi kérte a sofőrt, hogy lassítson, de az nem tett eleget a kérésnek. Később aztán nekiütköztek egy másik kocsinak. A vezető a helyszínen meghalt, a mellette ülő férfi pedig a kórházban halt bele a sérüléseibe.

Nem ők voltak az egyetlenek, akik úgy haltak meg, hogy élőben közvetítettek a Facebookon. Júliusban két román fiatal vesztette életét azért, mert a vezető mobilozott, májusban pedig kilencen haltak meg a ceglédberceli balesetben. A sofőr itt is élőben közvetített, miközben vezetett.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x