hirdetés
romanok.jpg

Szörnyethalt két román fiatal, akik élőben közvetítették száguldásukat

Bömbölt a zene, káromkodtak és ittak is, miközben a vezető tövig nyomta a gázt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 11.


hirdetés

Egy galaci és egy nagyváradi férfi szenvedett halálos balesetet kedd éjszaka az angliai Chesire közelében - számolt be a maszol.hu.

A lap értesülései szerint az autót a galaci férfi vezette, nagyon gyorsan száguldoztak és valószínűleg alkoholt is fogyasztottak.

Az anyósülésen egy 31 éves férfi utazott, aki élő adást indított a Facebookon, hogy közvetítse a száguldást. Ebben hallatszott, hogy trágárságokat kiabálnak és a zene is üvöltött, valamint egy üveg is gazdát cserélt.

Az egyik pillanatban a 31 éves férfi kérte a sofőrt, hogy lassítson, de az nem tett eleget a kérésnek. Később aztán nekiütköztek egy másik kocsinak. A vezető a helyszínen meghalt, a mellette ülő férfi pedig a kórházban halt bele a sérüléseibe.

Nem ők voltak az egyetlenek, akik úgy haltak meg, hogy élőben közvetítettek a Facebookon. Júliusban két román fiatal vesztette életét azért, mert a vezető mobilozott, májusban pedig kilencen haltak meg a ceglédberceli balesetben. A sofőr itt is élőben közvetített, miközben vezetett.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
jurijc.jpg

Óriási autós üldözés után rázta le a koreai sajtót a Viking Sigyn ukrán kapitánya

Az újságírók azt akarták elérni, hogy Jurij C. kérjen bocsánatot, de nem jártak sikerrel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Komoly autós üldözés zajlott le a csütörtökön szabadlábra helyezett Jurij C.-t szállító kisbusz és a koreai média között - számolt be az Index. A hírportál egy videót is közzétett, amin a Viking Sigyn ukrán kapitánya, Jurij C. az arcát takarva beszáll egy Mercedes kisbuszba, majd elhagyja a Nagy Ignác utcai intézetet.

A koreai média azonban nem akarta ilyen könnyen elengedni a férfit, és rögtön üldözőbe vették.

Az autók először a Nyugati felüljáró felé hajtottak, majd a kisebb utcákban köröztek - olykor 70km/h-ás sebességgel. A koreai beszámolók szerint Jurij C. sofőrje mindent megtett, hogy megszabaduljon a sajtó munkatársaitól, akik egy idő után valóban feladták a kergetőzést.

Az esetről közzétett felvételeket egy koreai tévé is, és jól látszik, hogy a kapitány nem hajlandó szóba állni senkivel (30 perctől látható Jurij C.):


KÖVESS MINKET:hirdetés
nyéládháza-baleset-auto-banyato-1000x665.jpg

Egy 10 éves kislány és egy férfi holttestét találták meg egy bányatóba csúszott autóban

Feltehetően apa és lánya halt meg a tragédiában, akik a tónál aludtak az autóban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Egy tíz év körüli kislány és egy negyven év körüli férfi halt meg, miután autójukkal bányatóba gurultak Nyékládházán. A tragédia tegnap este valamivel 11 óra után történt - számolt be az RTL Híradó.

A Híradó információi szerint a két áldozat, valószínűleg apa és lánya, aludhatott a kocsiban, amikor az eddig tisztázatlan okokból gurulni kezdett, letarolt egy bokrot és kicsit balra tartva a tóba gurult, körülbelül egy húsz méter távolságra süllyedt el a víz alá.

A kocsit három méterre a víz felszíne alatt találták meg. A Neptun Búvár Klub és Mentő csapat elnöke az RTL Híradónak azt mondta, egy búvárra volt szükség, hogy a vízbe menjen. Kötélbiztosítás mellett indult be a tóba és rövid időn belül megtalálta a kocsit. A gépjárműre egy biztosítókötelet rögzített és a tűzoltósági szerkocsiról a csörlővel vontatták a partra. A mentés mindössze húsz percig tartott. De az autóban ülőkön már nem tudtak segíteni.

Az RTL Híradó úgy tudja, a kocsiban egy 40 év körüli férfit és egy 10 éves kislányt találtak, valószínűleg apát és lányát. A bányató ilyenkor, nyáron a legnépszerűbb, sokan töltik itt szabadnapjaikat, sátraznak, horgásznak. Valószínűleg a kislány és az apukája ezt a programot választotta az iskola végeztével, a nyári szünet első napján. Azt, hogy honnan jöttek egyelőre nem tudni. A rendőrség pedig még vizsgálja azt is, hogyan szabadult el az autó.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
nyito-4.jpg

Újabb razzia volt Budapesten: 10 óra alatt 60 embert fogtak el a rendőrök

Egy férfi az ágya mögött kialakított rejtekhelyen próbált elbújni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya együttműködve a Bűnügyi Bevetési Osztállyal, a Közrendvédelmi Főosztállyal és a három kerületi rendőrkapitányság munkatársaival, 2019. június 13-án 5 órától 15 óráig összehangolt ellenőrzést tartott Ferencvárosban, Kőbányán valamint Kispesten - írja a police.hu.

A rendőrök összesen 60 főt fogtak el az idén bevezetett új típusú körözési akció negyedik hullámában, az elfogott személyeket bűncselekmények elkövetésének gyanúja, és szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt körözték.

A körözött személyek között volt néhány egészen extra eset, egy 38 éves férfi például az ágya mögött kialakított rejtekhelyen próbált elbújni a hatóságok elől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elkövetkező időszakban is folytatja a főváros több kerületét érintő közbiztonsági és körözési akciósorozatát.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
dunaujvaros-fenyegetozes-kessel-fiatal-1000x694.jpg

Közzétette a videót a rendőrség, amin egy 18 éves tini késsel fenyegetőzik, hogy megöli az első szembejövőt

Egy fekete vadászkést mutogat, miközben arról beszél, hogy ő nem fél senkitől, és még ma meg fog ölni valakit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Nyilvánosságra hozta a rendőrség azt a videót, amit egy 18 éves dunaújvárosi férfi látható. A fiatal késsel a kezében fenyegetőzik és azt mondja, kimegy az utcára és az első embert megöli, akivel találkozik.

A videót egy kereskedelmi tévé riporterének küldte el e-mailben, aki június 15-én délelőtt eljuttatta azt rendőrségre.

Ebben a fiatal egy fekete vadászkést mutogat, miközben arról beszél, hogy ő nem fél senkitől, a rendőröktől se és, hogy még ma meg fog ölni valakit. Aztán a többi fegyverét is felsorolja, amik állítása szerint most nincsenek nála.

A Fejér megyei rendőrök azonnal elrendelték a 18 éves férfi körözését, miután kiderült, hogy kiről van szó, és rövid időn belül Dunaújvárosban, egy menetrend szerinti buszon el is kapták. A helybeli Gy. Dávid ruhájában elrejtve a járőrök megtalálták azt a kést, amivel a felvételen az emberöléssel fenyegetőzött.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x