hirdetés
Szívleállásban meghalt egy tízéves kislány, aki élete álmaként lecsúszott egy 83 méteres vízicsúszdán
Az eset Amerikában, Michigan állam egyik élményfürdőjében történt. A kislány két éve könyörgött a szüleinek, hogy vigyék el oda.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 01.


hirdetés

A 10 éves London Eisenbeis a nővérével, Edennel és a szüleivel hatalmas izgalomban várta, hogy végre ellátogathasson a Michigan állambeli Frankenmuth város híres vízi élményparkjába, a Zehnder’s Splash Village-be. Van ott egy 83 méteres, hatalmas, fedett vízicsúszda, amelyen körülbelül hét másodperc alatt száguldanak le a kalandvágyó fürdőzők.

A The Sun beszámolója szerint a kislány már két éve szerette volna kipróbálni a vízicsúszdát, de addig nem tehette, amíg el nem érte a 120 centis magasságot, annál alacsonyabb emberek ugyanis biztonsági okokból nem használhatják.

Azon a végzetes napon azonban nem technikai hiba történt, mégis tragédiába torkollt a családi kaland. A kislány ugyanis lecsúszott a csúszdán, de mire leért, már eszméletlen volt, és a kiérkező mentők nem is tudták feléleszteni.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Sokkoló baleset: kiesett a helyéről a nő méhe, aki túlságosan beleélte magát a táncba
Nem vicc, tényleg ez történt. Ráadásul bármelyik nővel megeshet, aki már szült életében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.Ijesztő baleset történt egy 60 éves nővel Kínában, ami már csak azért is figyelemfelkeltő, mert bármelyik nővel megeshet.

Egy Xuzhou városában rendelő orvos azt mondta, az asszony sírva ment hozzá, mert úgy érezte, hogy valami "kijött" a testéből a vagináján keresztül. A páciens attól tartott, hogy tumora lehet, de a vizsgálat során kiderült, hogy

az a bizonyos testrész a méhe volt, ami teljes egészében kicsúszott a helyéről

- jelentette a kínai Pear portál.

A nő elmondta, hogy a méhe már leereszkedett, korábban pedig már egy kicsit ki is pattant a helyéről, de teljesen még soha.

Az őt vizsgáló dr. Song Hongjuan megállapította, hogy a 60 éves asszonynál

úgynevezett méh prolapszus, azaz méhsüllyedés következett be, vagyis a méhe előremozdult, egyenes a vagina felé, azon keresztül pedig távozott a testből.

Mindez a nő szerint azért történhetett meg ilyen váratlanul és hirtelen, mert egy olyan programon vett részt, ahol egy egész tömeg táncolt egyszerre. Szerinte annyira beleélhette magát ebbe, hogy az erőteljes mozgás miatt indult meg a méhe.

A továbbiakért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
15 év után is felismerte az elefánt egykori gondozóját
Amikor férfi elhagyta Skóciát, elszakadtak egymástól, de a közelmúltban felfedezte, hogy az állat Németországba "költözött", és el akart menni és meglátogatni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.Megható videó bukkant fel a Daily Mail csatornáján arról, ahogy egy korábbi állatkerti gondozó találkozik a 15 évvel ezelőtt általa gondozott elefánttal, aki még mindig megismeri őt.

A lap azt írja: Peter Adamsont azonnal felismerte régi barátja, Kirsty, egy ázsiai elefánt, aki az 1970-es és 1980-as években egy Glasgow állatkertben élt .

Amikor férfi elhagyta Skóciát, elszakadtak egymástól, de a közelmúltban felfedezte, hogy az állat Németországba "költözött", és el akart menni és meglátogatni.

A kommentelők imádják az állat és gondozója találkozásáról készült videót, amit a lapozás után te is megnézhetsz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Néhány centire szexelt Kylie Minogue az INXS énekesével az ausztrál miniszterelnöktől
Minogue 1989 és 1991 közt járt az INXS énekesével, Michael Hutchence-szel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.A Mirror bukkant a régi történetre Kylie Minogue-ról, és egykori párjáról.

A lap azt írja: Minogue 1989 és 1991 közt járt az INXS énekesével, Michael Hutchence-szel, akiről most egy dokumentumfilmet forgattak. Ebben nyilatkozott az híresség arról, miként változtatta meg életét ez a kapcsolat:

"Szex, szerelem, kaja, drogok, zene, utazás, könyvek, mondj bármit, ő megtapasztalta. A partnereként pedig én is megtapasztaltam mindent vele. Ha érzéki ember vagy, akkor az összes érzéked stimulációra szorul. Abszolút felkeltette a vágyaimat dolgok iránt a világban" - mondja Minogue.

Azt is elmesélte, hogy egy repülőn is szexeltek, méghozzá egy takaró alatt úgy 30 centiméterre Ausztrália akkori miniszterelnökétől.

Ugyanakkor azt nem mondja el, miért döntött úgy, hogy szakít az énekessel, csak azt mesélte el, hogy miután megtörtént, Hutchence a padlón zokogott összetörve, amitől rettenetesen érezte sokáig magát Minogue.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
„120 kiló vagyok, de mindennap szeretkezünk a vékony pasimmal, minden pozícióban"
A 22 éves brit lány szerint óriási tévhit, hogy a kövér nők senkinek sem kellenek. Mutatjuk Emma fotóit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 01.Emma Tamsin Hill még csak 22 éves, de már több, mint 50 ezren követik Instagramon, és 85 ezren a Youtube-on. A plus size influenszer lány James Corden brit származású, amerikai talkshow-sztárnak szólt vissza, a férfi ugyanis azt állította, hogy "a kövér emberek sem szexhez, sem szerelemhez nem jutnak Hollywoodban." Emmát nem érdekli Hollywood, az viszont már sokkal jobban, hogy valószínűleg rengeteg lányhoz hasonlóan ő is folyamatos önutálatban élte le a tinédzser éveit, és ebből elege van.

"A tévében, a divatvilágban sehol nem láttam olyan duci nőt, mint amilyen én voltam. Ezért senkihez sem akartam hasonlítani, egyszerűen utáltam a testemet" - mesélte a lány a The Sunnak.

A nehéz tiniévek elmúltával és a közösségi média előretörésével azonban Emma élete is megváltozott. Követőinak most már arról mesél, hogy több, mint 120 kilósan, XXL-es ruhákban is nagyon boldog. Négy hónapja jár együtt barátjával, a kifejezetten vékony testalkatú Brandonnal, akivel elmondása szerint minden nap szeretkeznek, minden pozitúrában.

Emma és párja fotóiért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x