Új vesét kért a testvérének egy kislány a Mikulásnak írt levelében
Ilyen egy szerető, önzetlen testvér...
Illusztráció: Wikimedia Commons - szmo.hu
2018. december 04.


Nagyon megható levelet írt egy kislány a Mikulásnak, amiben nem is magának, hanem testvérének kért egy nagyon nagy ajándékot. A kézzel írt levelet az észak-karolinai Franklin városának egyik olyan boltjának postaládájába dobta be, ahol a gyerekek a Mikulásnak szánt kívánságaikat küldhetik el.

A kislány valószínűleg november 23-án adta fel a zöld, kék és lila betűkkel írt üzenetét, amiben ezt állt:

"Kedves Mikulás! Sokan talán nem hisznek benned, de én igen. Csak egy dolgot szeretnék nagyon karácsonyra: egy új vesét a bátyjámnak. KÉRLEK!"

Bár teljes nevet nem írt, a levél alján a Katilyn név szerepel, és mivel az FL betűket is feltüntette rajta, valószínűleg Floridából utazott Észak-Karolinába a családjával, amikor megfogalmazta a kívánságát.

A Lowe's boltjának dolgozói azért tették közzé a szívbemarkoló levelet, hogy megtalálhassák az íróját és segíthessenek a veseátültetésre váró testvérének.

Az üzletvezető, aki rábukkant Kaitlyn irományára elmondta, hogy néha azért olvassák el a Mikulásnak szánt leveleket, mert soha nem lehet tudni, milyen különleges kérések vannak benne, amiket talán hétköznapi emberek is tudnak teljesíteni. Ez a kívánság is nagyon meghatotta őt, ezért döntött úgy, hogy kiposztolja a Facebookra a levelelet, amit már most több százan osztottak meg, sőt valaki kommentben már fel is ajánlotta, hogy ha megfelel, ő szívesen lenne vesedonor.

Shelly Thomas

Update: People, FoxNews, Yahoo and multiple media outlets and TV stations across the country are running the story!!!*** **update: WLOS News 13 will be here at the store today to do a story!!!**...

Forrás: Daily Mail


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x