tothandi
Színházi szerepet bukhat el Tóth Andi, mert nem hajlandó Pintér Tiborral csókolózni?
A Jimmy-musicalben játszhatna a színész mellett, ám a jelek szerint nem kér belőle.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. január 09.A dzsungelkalandok után is folytatódik a Pintér Tibor-Tóth Andi ügy, nem csillapodnak a kedélyek a Celeb vagyok, ments ki innen szereplői között. A Nemzeti Lovasszínház igazgatója továbbra is szimpatizál az X-Faktor korábbi nyertesével, még egy szerepet is felajánlott neki a készülő Jimmy-musicalben, azonban egyelőre úgy tűnik, a lány ebből sem kér.

Az énekesnő nemrégiben a Reggeliben vendégeskedett, ahol nem mutatott túl nagy lelkesedést a felkérés iránt, többek között azért sem, mert a szereppel együtt jár egy csókjelenet is a főszereplővel, Zámbó Jimmyvel, akit történetesen Pintér Tibor alakít majd. Azt már korábban is megfigyelhettük a túlélős műsorban, hogy a fiatal lány nem viszonozza Tenya szimpátiáját, aki szerint emiatt most egy nagyon jó lehetőséget dob el magától, ugyanis nem csak ebben a musicalben, de későbbi darabokban is számított volna Andira.

„Ő egy igazán tehetséges és ügyes fiatal lány, akinek nagyon jó a zenei stílusérzéke és nagyon jól képes szerepekbe bújni. Ezért is szerettem volna, ha játszik nálunk” – nyilatkozta a Blikknek Pintér, aki a tervek szerint a szintén az X-Faktorban feltűnt Illyés Jenifernek adja a szerepet, ha Tóth Andi visszamondja.

A zenei karrierjére koncentráló énekesnő ezzel kapcsolatban annyit mondott el, hogy őt személyesen nem kereste meg a színész, csak a sajtóból értesült arról, hogy tárgyalna a menedzsmentjével. Ez eddig sikertelennek bizonyult, ám Pintér elmondása szerint még a héten újra egyeztetnek az ajánlatról.

Fotó: Facebook


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x