hirdetés
szinetar-dora.jpg

Kisfia szoptatásáról posztolt fotót Szinetár Dóra

Azt írta mellé, hogy akinek nem tetszik, elhagyhatja az oldalát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 15.


hirdetés

Kisfiával közös képet posztolt Szinetár Dóra az Instán. A fotó különlegessége, hogy szoptatás közben láthatóak rajta.

"28 hónapja… ma már csak egy-kétszer naponta. Alváshoz. Kettesben. Összebújva. Ez csak a miénk"

A színésznő utólag hozzátette, nyilván a reakciókra válaszul, hogy

"közszereplőként nem csak a saját szórakoztatásomra osztok meg képeket, hanem szeretnék az emberekkel megosztani gondolatokat, amik számomra fontosak."

Szinetár Dóra ugyanis az UNICEF Magyarország jószolgálati nagykövete, ilyen minőségében is fontosnak tartja felhívni a figyelmet a szoptatás fontosságára.

hirdetés

És azt is odaírta: „Ezen kívül valóban van lehetősége elhagyni az oldalt mindenkinek, aki az itt megosztott tartalmat nem találja szimpatikusnak.”

Lapozz a fotóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
toth-gabi5-1000x630.jpg

Tóth Gabi videót posztolt a kiságyban sírdogáló kislányáról

Az énekesnő azt írta, várta már a babasírást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 13.


hirdetés

Videón is megmutatta kislányát Tóth Gabi. Az énekesnő december 3-án hozta világra első gyermekét, akiről már korábban tudni lehetett, hogy lány lesz, a neve viszont csak a születése után derült ki. A baba a Hannaróza Mária nevet kapta szüleitől.

A boldog édesanya a szülése után egy pár nem jelentkezett közösségi oldalain, de utána bepótolta a "lemaradást", sorra posztol magáról, párjáról és kislányáról.

Nemrég például egy, a férjével közös képet tett ki, és be is szólt magának a rosszindulatú kommentelők előtt, mert éppen kimozdultak egy kicsit Krausz Gáborral.

Bár a kis Hannarózát eddig nem láthattuk teljes egészében, legtöbbször csak hátulról, Tóth Gabi amit tud, megoszt a kislányáról.

hirdetés

Most először egy videót posztolt, amin kislánya a kiságyában látható.

A videóért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
nemethkristof-1-1000x492.png

Németh Kristóf Gesztesiről: „Itt ez a tragédia, és közben ez az átkozott dolog, hogy a show-nak mennie kell”

A színész nehéz szívvel veszi át Gesztesi egyik szerepét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 14.


hirdetés

Három főszerepet játszott a Bánfalvi Stúdió darabjaiban a január 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly. Az már néhány napja kiderült, hogy kik veszik át Gesztesi szerepeit: a Páratlan párosban Beleznay Endre, a Nicsak, ki lakik itt?! című darabban Harmath Imre, a Miniszter félrelépben pedig Németh Kristóf.

"Mindannyian tudjuk, hogy Karcsit pótolni nem lehet. Igyekeztünk olyan kollégákat találni, akik méltón töltik be a helyét. Az előadásokat megtartjuk, őrizzük emlékét"

- nyilatkozta a Borsnak Horváth Csaba, a Stúdió rendező-producere.

"Itt ez a tragédia, és közben ez az átkozott dolog, hogy a show-nak mennie kell"

hirdetés

- nyilatkozta Németh Kristóf szintén a lapnak a felkéréssel kapcsolatban.

A színész azt is elmondta, hogy még sosem volt hasonló helyzetben, kért is egy nap gondolkodási időt, amíg megfontolja a döntést, ám megtiszteltetésnek érzi a felkérést, így igent mondott.

Beleznay Endre szerint az is felmerült, hogy Gesztesi előadásait végleg törlik,

nem játsszák nélküle tovább ezt a három darabot, ám végül arra jutottak, hogy folytatni kell mindezt, és nehéz szívvel ugyan, de átvette a Páratlan párosban a főszerepet.

Harmath Imre már volt hasonló helyzetben 2018-ban Tahi Tóth László hirtelen halála miatt. Gesztesivel együtt játszott az elmúlt 4-5 hónapban az összes darabban, előfordult olyan hónap is, ahol 25 napot dolgoztak együtt, emiatt érthető módon nagyon közel kerültek egymáshoz:

"Ennyire közeli kolléga szerepét átvenni még nehezebb. De a közönség azért jön be, mert szórakoztató darabot akar látni, ezért profin meg kell csinálni."

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
erzsebetkiralyno-1000x574.png

Megxit: Különös részletre figyeltek fel Erzsébet királynő nyilatkozatában

Szételemezték a szakértők a királynő közleményét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 14.


hirdetés

Hétfőn látszólag pont került az egész Harry-Meghan-féle kivonulásnak - vagy ahogy azóta már a brit világsajtó nevezi, a Megxitnek a végére, legalábbis II. Erzsébet királynő kiadott egy közleményt, amelyben kicsit keserű szájízzel, de áldását adja a hercegi pár eltávolodására.

Ahogy ezzel kapcsolatban nagyjából mindent, ezt is darabokra szedték a szakértők, és érdekes megfigyeléseket tettek ezzel kapcsolatban. Íme a közlemény részlete:

"A családom és én támogatjuk Harry és Meghan vágyát, hogy fiatal családként új életet kezdjenek. Bár jobban örültünk volna, ha maradnak teljes körű, aktív szenior tagjai a királyi családnak, tiszteletben tartjuk és megértjük, hogy szeretnének függetlenebb életet élni családként úgy, hogy továbbra is értékes tagjai maradnak a családunknak. Így megállapodtak, lesz egy átmeneti időszak, amikor a sussexiek időt töltenek Kanadában és az Egyesült Királyságban is."

A szakértők szerint szembetűnő, hogy a királynő Harryként és Meghanként hivatkozik a párra, holott a közleményekben jellemzően a hivatalos titulusokkal szokta megnevezni családtagjait. A későbbi sorokban sem azt írja, hogy Sussex hercege és hercegnéje, csak sussexieknek nevezi őket -

azaz látványosan nem használja hercegi rangukat.

hirdetés

Egy történész, Robert Lacey a People magazinnak viszont azt emelte ki, hogy rég olvasott ennyire személyes közleményt a királynőtől, mivel nem jellemző, hogy olyan szavakat használt, mint a "családom" és az "én", ebből pedig az látszik, hogy nagyon személyes számára ez az ügy.


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
jakso.jpg

Jáksó László keményen beszólt Sebestyén Balázsnak

Szerinte idejétmúlt és unalmas, amit csinál, valamint nem hiteles. Jáksó elmondta azt is, kiket tart a legjobb rádiósnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 15.


hirdetés

Visszatért a rádiózáshoz Jáksó László, és ezzel a lendülettel bele is szállt Sebestyén Balázsba.

A Sláger FM reggeli sávjának új műsorvezetője azt mondta a Blikknek, hogy szerinte nem hiteles Balázs, mert csak szerepet játszik.

"Aki egy kicsit is ismeri őt személyesen, pontosan tudja, mekkora távolság van a kommunikált énje és a valódi között" – mondta Jáksó.

Szerinte Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani nem annyira kedvelik egymást:

"Ezt csak eljátsszák. Egyedül Rákóczi ér ott valamit. Szerintem kamuznak arról, hogy reggelenként lazán, vidáman beszélgetnek, és megbűvölten hallgatják Balázs elméleteit."

hirdetés

Jáksó magát a műfajt sem kímélte, amelyet a három műsorvezető a Rádió 1-en készít. Szerinte az, hogy hárman órákon át viccelődnek egymás közt, idejétmúlt és unalmas.

"Ha felvenném, esténként sokat segítene az elalvásban." - jelentette ki.

„Ez már a Boros–Bochkor éra végén is idejétmúlt volt! De miután nekik bejött, azóta mindenki hullamereven, üveges szemmel ezt másolja." - nehezményezi a műsorvezető. Aki amúgy Bochkorékat tartja a műfajban a legtehetségesebbnek, de szerinte már a végén ők is nagyon unták egymást.

A Blikk megkereste Balázst is, hogy megkérdezze, de a rádiós nem kívánt reagálni.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!