Szinetár Dóra döntött a karrier és a kisfia között
A színésznő távolléte miatt Rómeó és Júlia sem lesz az Operettszínházban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 09.Szomorú hír a közkedvelt Rómeó és Júlia musical kedvelőinek, hogy

a darab egy időre lekerül a Budapesti Operettszínház műsoráról, mert Szinetár Dóra még nem érzi magát késznek arra, hogy visszatérjen a színpadra.

A művésznőnek szeptemberben született meg kisfia, Benjámin, akiről kiderült, hogy Down-szindrómás. Bár ez sem befolyásolja az anyukát abban, hogy teljes munkaidőben dolgozhasson, mégsem érzi úgy, hogy képes lenne rá.

"Benji csodálatos kisfiú, mindenki el van ájulva tőle, hogy milyen szépen fejlődik. Vannak fejlődési szakaszok, amelyekben a korát is meghazudtolóan előre jár, végtelenül ügyes, értelmes és okos. Nincs szüksége több törődésre és odafigyelésre, mint egy vele egykorú babának. Nem az ő fejlődése az oka annak, hogy még itthon maradok, nincs extrán igénye rám"

- mondta el a Borsnak a színésznő, aki csak szeretné kiélvezni a babázás minden pillanatát.

"Nem azért szültem negyvenévesen, hogy aztán azonnal visszaálljak a színpadra. Végtelenül szerencsés vagyok, hogy ebben a tervemben az Operett is támogat, nem minden színház engedi ezt meg a kismamáinak"

- mondott köszönetet a munkáltatójának.

Lőrinczy György, az Operettszínház igazgatója is elmondta a lapnak, hogy ők a kismamára bízzák, mikor szeretne visszatérni, a korábban játszott szerepei pedig természetesen visszavárják.

Bár Szinetár Dórát azért nem kell teljesen nélkülözniük a színház-kedvelőknek, havonta 1-2 előadásban ugyanis visszatér:

az Ének az esőben című darabban fog szerepelni néhányszor, amíg nem tér vissza tér teljes munkaidőbe.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x