News here

SZÍNES

Vetkőzni kezdett a leszerelése után egy brit rendőrnő, már kabaréklubban bilincsel és motoz meg embereket

Az 51 éves nő fiatalon félmeztelen pultoslányként is dolgozott, nyugdíjba vonulása után visszatért a meztelenkedéshez.

Link másolása

Már csak szexi jelmeznek használja az egyenruhát egy korábbi brit rendőrnő, aki új szenvedélyt talált az életében: a vetkőzést - olvasható a Wales Online cikkében.

Michelle Walton 18 éves korában csatlakozott Nagy-London régió rendőrségéhez, a Metropolitan Police-hoz, később pedig délkelet-Londonban és Hampshire megye rendőrségén is dolgozott. Imádta a munkáját, 2020-ig csinálta ezt, amíg le nem szerelt. Legbelül azonban mindig ott volt benne a vetkőzés iránti vágy, már csak azért is, mert még fiatalon kipróbálhatta magát ebben is. 1999-ben egy év fizetés nélküli szabadságot vett ki, hogy elutazhasson Ausztráliába, mert szeretett volna világot látni. Ott romkocsmákban dolgozott félmeztelen pultoslányként, és simán megkereste az otthoni rendőri fizetését.

„Fehérneműben szolgáltam ki a vendégeket, pénzért pedig a melleimet is megmutattam. Tapizás és szex sosem volt. Nagyon sokféle vendégem volt az üzletemberektől kezdve a motoros bandatagokon át. Szerettem a testemet, és jól is szórakoztam, miközben pénzt kerestem”

- emlékezett vissza a most 51 éves nő.

Amikor visszatért az Egyesült Királyságba, úgy érezte, hogy visszacsöppent a valóságba, de mivel szerette a rendőri munkát, nem élte meg tragédiaként. Főleg olyan ügyekkel foglalkozott, amelyekben családon belüli erőszak vagy nemi erőszak történt, így sok szexuális bűnözővel is találkozott. Pályafutása alatt nem mert többet vetkőzni, nehogy ez hatással legyen a karrierjére. A leszerelése után viszont az ausztráliai munkájához hasonló tevékenységbe akart kezdeni.

Fotó: Northfoto - Michelle Walton/SWNS

Először más nőkről kezdett el dögös, fehérneműs felvételeket csinálni, hogy magabiztosabbak legyenek, ehhez viszont az kellett, hogy ő is megtanuljon néhány szexi pózt és mozdulatot. Csatlakozott egy burleszk tánccsoporthoz, és mivel tehetségesnek bizonyult, arra bátorították, hogy csináljon szóló táncokat is. Ekkor támadt az az ötlete, hogy szexi rendőrnőként fog vetkőzni és táncolni. Most már egy jótékonysági kabaréklubban lép fel dögös rendőrjelmezében, gumibottal és bilinccsel.

„Amikor felmegyek a színpadra, először két kék villogóval integetek, majd felállok egy székre és úgy csinálok, mintha irányítanám a forgalmat. Ezután leveszem az első réteg ruhát, majd odamegyek a közönséghez, és büntetőcédulákat osztogatok. Egy embert meg is bilincselek, felviszek a színpadra, és úgy teszek, mintha megmotoznám, de öltánc lesz belőle. Közben változik a zene, előveszem a gumibotot, meglóbálom, a fenekemre csapom, majd elkezdek vetkőzni. Ezeket a műsorokat főleg a jótékony célért csinálom, nem a fizetésért.”

Fotó: Northfoto - Tony Kershaw/SWNS

Idén már öt jótékonysági műsort csinált a csapatával, amivel több száz fontot gyűjtött különböző célokra. De büszke a fehérneműs fotózást kínáló vállalkozására is, amellyel önbizalmat ad a nőknek. Saját könyvével pedig együttérzést és erőt akar nyújtani azoknak a társainak, akiknek hozzá hasonlóan nem lehet gyereke. Férjével - aki szintén nyugalmazott rendőr - ugyanis évekig próbálkoztak a családalapítással, a mesterséges megtermékenyítést is többször végigcsinálták, de nem jött össze a baba.

Mint mondja, azért meséli el a történetét, mert büszke arra, amit elért, és arra szeretné inspirálni a nőket, hogy szeressék a testüket, bármilyen is az alkatuk. Tudja, hogy sokan nem nézik jó szemmel, amit csinál, de őt boldoggá teszi a vetkőzés, a szexi táncolás és a pikáns fotók készítése, és egyelőre nem is tervez felhagyni ezekkel.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
G.w.M luxusautót ajándékozott Kulcsár Edinának, a kommentelők kiakadtak: „Igazi polgárpukkasztás, gratulálok”
Nemcsak az ajándék miatt szóltak be az influenszernek, hanem azért is, mert szerintük felismerhetetlen a képeken.

Link másolása

Ajándékokkal halmozta el Kulcsár Edinát párja, G.w.M. Az influenszer Instagram-oldalán mutatta meg, hogy szerelme három szatyor ruhát vett neki, hogy végre kényelmes darabokat hordhasson kismamaként. De ez csak a kezdet volt.

Este már egy olyan fotókat posztolt az egykori szépségkirálynő, amiken egy vadonatúj Porsche mellett áll, amit szintén a rappertől kapott. „Még fel sem fogtam” - írta a képekhez, amiket ide kattintva nézhetsz meg.

A fotó elég nagy felháborodást váltott ki a kommentelők körében. Íme néhány hozzászólás:

„Kifelé mutatás az megy. Akinek tényleg van lóvé, az nem mutogatja”

„Ez kellett neked, a flanc, a lóvé!”

„Igazi polgárpukkasztás, gratulálok! Csak így tovább...”

„Mi lett volna ha megtartod magadnak/magatoknak az örömöt? Meg az előtte lévő 3 szatyor ruhat, amit végre megkaptal? Te tényleg elfelejtetted honnan jöttél, és hogyan nőttel fel, de talán pont ezért váltál most egy ilyen emberré. Mélységes csalódás vagy. És hidd el, senki nem irigykedik rad, vagy vágyna a Gucci kabátra, meg az új autódra. Mindenki sajnál, hogy mi lett belőled. Elgondolkodsz egyébként, milyen időszak van most az átlagember életében? Hogy gyomorgörccsel megy bevásárolni? És te milyen bicskanyitogató stílusban teszed magad? Naggggyon durva vagy.”

Sokan viszont nem is az ajándékon akadtak ki, hanem azon, hogy szerintük Edina felismerhetetlen a képeken:

„De ki ez a nő vagy lány a képen??? Ki kapta?”

„Nem ismertem fel, hogy te vagy. Mi lett az arcoddal???”

„Hirtelen nem ismertem fel! Először azt hittem, Gáspár Evelin.”

„Miért retusálod ennyire az arcod mostanában? Eddig mindig olyan büszkén mondtad, hogy smink nélkül is vállalod az arcod...”

Persze sok követőjének tetszett az ajándék, balesetmentes közlekedést kívántak az influenszernek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Egyedül él a világ egyik legtávolabbi szigetén, hajóval szállítanak neki ételt
Hivatalosan nincs egyetlen lakosa sem a szigetnek, ahol a 27 éves James Sinclair hat hónapig él. Munkája miatt viszont egyáltalán nem unatkozik.

Link másolása

Egy férfi egyedül él a világ egyik legtávolabbi szigetén, de elmondása szerint így sem unatkozik. James Sinclair a Dél-Georgia szigetén lakik, 2000 kilométerre Argentína partjaitól. Ott nincsenek állandó lakosok, az élelmiszert pedig hajón szállítják.

James az itt töltött idejét a sziget mindennapi működésének felügyeletével tölti. Kormányzati tisztként ő vezeti a postát, esküvőt szervez vagy felügyeli a vizeket.

A 27 éves férfi a brit Antarktisz-kutatási csapat mellett él, akik a King Edward Point sziget állatpopulációira vigyáznak. Szerződése szerint most hat hónapig dolgozik a szigeten, ezt követően három hónapra visszatér Argentínába.

A szigeten nem messze található Grytviken település, ahol egykor bálnavadászattal foglalkoztak és ahol az állatokat feldolgozták. Az 1904 és 1966 között működő üzemben 175 000 bálnát vágtak le, de ma már csak a rozsdás gyármaradványokat lehet felfedezni.

"Egyáltalán nem unatkoztam. Mindig van valami tennivaló. Ez egy hihetetlen hely. Majdnem olyan, mint a Himalája, csak az Atlanti-óceán déli részén. Hegyekkel és gleccserekkel vagyok körülvéve"

- mondta James a Mirror beszámolója szerint, aki már több mint egy hónapja él a szigeten.

"Az itteni vadvilág egyszerűen hihetetlen. Látni olyan madarakat, aminek 11 méteres szárnyfesztávolsággal. De látni lehet a világ legnagyobb emlősét is, a kék bálnát. Ez abszolút kiváltság."

Először 2018-ban jelentkezett erre a különleges állásra, de a koronavírus miatt akkor nem jutott el ide. Miután újra jelentkezett, négy évvel később megkapta az állást.

„Nagyon boldog voltam, amikor felhívtak, hogy megkaptam az állást. Két héttel később már a Falkland-szigetekre repültem. Nagyon boldog voltam. Elég nehéz volt otthagyni a családot. Vacsoráztunk, de közben olyan érzésem volt, mintha a temetésemen lennék."

Jamesnek és a csapatnak van egy orvosa a szigeten, aki tud segíteni szükség esetén. Egy éves élelmiszerkészlettel rendelkeznek, amit minden januárban újra feltöltenek. Ezen felül havonta egyszer friss élelmiszert is szállítanak a szigetre. Akinek nem szimpatikus a kínálat, az persze rendelhet magának mást is. Rokonokat és barátokat kérnek meg, hogy küldjenek nekik csomagokat, ami elég sok idő után érkezik csak meg.

Van a szigeten egy régi börtön is, amit ma már csak raktározásra használnak. Egy időben istentiszteletet is tartottak a templomban, amikor még bálnavadászok is dolgoztak a szigeten.

„A rádió a hét minden napján, 24 órában működik – azon pedig reagálni kell a hívásokra. Mindig van tennivaló, és sok időt töltünk kint a tengeren járőrözéssel. Jelenleg 27-en dolgozunk a bázison"

Korán kelnek és egyből kapcsolatba lépnek a beérkező hajókkal. „Ha egy hajó érkezik a Cumberland-öbölbe, felszállunk rá és elvégezzük a biztonsági ellenőrzéseket."

James azt is elárulta, hogy nemrég esküvőt is tartottak, mert két látogató a szigeten szeretett volna megházasodni.

A szigetekre csak vízummal lehet ellátogatni, ráadásul ezen felül 130 fontot kell befizetni a háromnapos tartózkodásért. Ezt követően minden nap további 20 fontot kell megfizetni.

A férfi nem dolgozik, akkor szabadidejében síel, vagy a hegyek között túrázik. De van a szigeten egy bár, könyvtár, edzőterem és szauna is.

Márciusban fejezi be a hároméves szerződésének első hat hónapig tartó periódusát. Ezt követően három hónap szünetet tart. Azt tervezi, hogy abban a három hónapban körbeutazza Dél-Amerikát – mielőtt újabb hat hónapra visszatér a szigetre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Botrány a Hal a tortánban: Gáspár Evelin annyira összeveszett Polgár Árpáddal, hogy leállt a forgatás
Gáspár Győző lánya elmesélte, miért hagyta ott majdnem a forgatást.

Link másolása

Nem volt zökkenőmentes a Hal a tortán szerdai adásának forgatása: hangos szóváltás miatt kellett leállítani a kamerákat - számolt be róla a Bors.

Történt ugyanis, hogy amikor Polgár Tünde vendégül látta Gáspár Evelint, Erdélyi Mónikát, L. L. Juniort és Zámbó Árpy-t,

Evelin olyan csúnyán összeveszett Tünde férjével, Polgár Árpáddal, hogy kis híján otthagyta a forgatást, Polgár pedig nem volt hajlandó kamera elé állni.

Gáspár Evelin a Borsnak elmondta: a konfliktus abból indult ki, hogy egy kicsit késve érkeztek meg Tihanyba, ahol Polgár Tünde megvendégelte őket. Mivel még ott is várniuk kellett, megkérdezte, hogy mi történt, amire Polgár Árpád így válaszolt:

„Közölte velem, idézem: Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt! Nem is a mondataival volt a baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés és ezt nem csak én éreztem így. Junior jelezte is, hogy ezt tisztázni kéne, így ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogy ha problémája van vele, hívja föl és tisztázzák. Na ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek. Ezen a ponton mindenkinek elkerekedett a szeme, mert egyáltalán nem értettük, miért viselkedik így. Végül Polgár Árpi kijelentette, hogy ő a továbbiakban nem is hajlandó kamera elé állni és ezzel elvonult”

Gáspár Győző lánya elmondta, hogy rettenetesen rosszul esett neki ez a bánásmód, és csak a rutinja tartotta vissza attól, hogy elsírja magát. Annyira kiborult, hogy fel is hívta az édesapját, hogy menjen el érte, mert nem akart tovább ott maradni.

„Egyértelmű volt, hogy nem vagyok szívesen látott vendég. Végül persze győzött a kötelesség tudatom és húsz perc múlva folytattuk a felvételeket, de a hangulat nem volt valami fényes és ez látszott is az adásban”

- mesélte Evelin.

Azt is elárulta, hogy nem sokkal az eset után ő és a párja összefutottak a Polgár házaspárral a Sziget Fesztiválon, és míg Tünde visszaköszönt nekik, addig a férje szó nélkül elfordította a fejét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Bay Éva nem hajlandó drága tojást venni, inkább mással helyettesíti
A muffinba például szódabikarbónával kevert citromlét tesz tojás helyett, de a zsiradékot is mással helyettesíti.

Link másolása

A hírességeket is elérte a spórolás - hangzott el a Tények Plusz műsorában, amelyben Tücsi és Bay Éva mondták el, hogyan takarékoskodnak a jelenlegi gazdasági helyzetben. Utóbbi nagyon szeret sütni-főzni, de az elszálló élelmiszerárak nála is kiverték a biztosítékot. Amikor néhány hete elment egy boltba és meglátta a tojás árát, nem akarta elhinni, mi van odaírva.

„Teljesen eldobtam magam, mikor elmentem vásárolni egy úgymond multicéghez, ahol nagyon szeretek vásárolni egyébként. Mondom, veszek 18 darab tojást. Aztán mondom, mi van? 120 forint?!”

Azóta ugyan már hatósági áras lett a tojás is, de az egykori tévébemondó azóta sem hajlandó venni. Inkább a süteményekből is kihagyja ezt az összetevőt, a muffinban például szódabikarbónába öntött citromlével helyettesíti a tojást. Zsiradék helyett pedig házi sütőtökpürét használ.

Azt is elárulta, hogy náluk minden izzó több éve energiatakarékos, és mivel ő nem tud melegben aludni, nem is fűtik fel túlságosan a házat.


Link másolása
KÖVESS MINKET: