News here

SZÍNES

Rákkal diagnosztizálták az onkológián dolgozó brit ápolónőt, miután az orvosa azt mondta, nincs miért aggódnia

A 26 éves nő nehezen élte meg, hogy most őt kellett ellátni a kollégáinak, és hogy neki kellett bevenni azokat a gyógyszereket, amiket eddig ő adott az onkológiára érkező betegeknek.

Link másolása

Sokkolta a brit ápolónőt, amikor megtudta, hogy mellrákkal küzd, miután a háziorvosa azt mondta, nem kell aggódnia a mellében lévő csomó miatt - írja a Daily Mail.

Az állami egészségügyben, onkológiai osztályon dolgozó Sophie Jackson tavaly szeptemberben vette észre, hogy van egy csomó a jobb mellében. Rögtön orvoshoz fordult, aki azonban azt mondta, hogy valószínűleg a menstruációs ciklusa miatt alakult ki a csomó, ha nem tűnik el négy hét múlva sem, megint megvizsgálják. A most 26 éves nő először elhitte, hogy talán nem lehet komoly baj, mert nem volt semmilyen más tünete. Mivel azonban a munkája miatt pontosan tudta, hogy a rák mennyire rejtőzkődő tud lenni, október végén elment egy mellrákkezelésre szakosodott klinikára, ahol egy specialista is megvizsgálta. November elején aztán szörnyű hírt kapott: az invazív ductális karcinómában, vagyis az egyik leggyakoribb emlőrák meglehetősen agresszív típusában szenved.

"Kisírtam a szemeimet, amikor megtudtam. Azt kérdeztem először, hogy meg fogok-e halni, majd azt, hogy ki fog-e hullani a hajam. Mivel a csomón kívül nem volt más tünetem, teljesen váratlanul és sokként ért a diagnózis. Cserbenhagyva éreztem magam. Az orvosok rögtön azt gondolták, hogy ez semmiség, csak a koromra alapozva. Ha vártam volna hetekig, ahogy a háziorvosom javasolta, lehet, hogy ez idő alatt jobban elterjedt volna a rák, és már gyógyíthatatlan lett volna"

- mondta.

Az volt a legnehezebb számára, hogy szinte nem is volt ideje felfogni, hogy rákos, máris szembe kellett néznie a kezelésekkel. Már novemberben lumpektómián esett át, melynek során eltávolították a melléből a csomót a körülötte lévő emlőszövettel együtt. Ezt pár nappal később egy termékenységi kezelés követte, aminek célja az volt, hogy megőrizzék a petesejtjeit. A kemoterápia során használt gyógyszerek ugyanis csökkenthetik az ösztrogénszintet, ezáltal akadályozzák a petesejtek méhbe jutását, és így a menstruáció is elmaradhat. Ettől pedig ideiglenesen, vagy akár véglegesen meddő lehet a beteg nő. Hogy Sophie-nak legyen esélye a teherbe esésre, petesejteket vettek tőle, amelyekből később mesterséges beültetéssel még születhet gyermeke.

A fiatal ápolónő az elmúlt tíz hónapban hat kemoterápián és tíz sugárterápián vett részt. Szerencsére már tünetmentes, de az orvosok figyelmeztették, hogy a daganat a következő két évben visszatérhet.

Ennek megakadályozására a lány rendszeresen injekciózza magát, hogy csökkentse az ösztrogénszintjét, mivel a női nemi hormonok nagy mennyiségben növelhetik a melldaganat kialakulásának kockázatát.

Sophie-t nagyon megviselte az elmúlt időszak, nemcsak testileg, lelkileg is. Nagyon rosszul élte meg, hogy a kemoterápia miatt hullani kezdett a haja, ezért teljesen leborotválta.

Az sem volt könnyű számára, hogy most neki kellett bevennie azokat a gyógyszereket, amiket eddig ő adott az onkológiára érkező betegeknek. Ráadásul a kezelések miatt dolgozni sem tudott, sőt éppen ő volt az, akit el kellett látni a kollégáinak, ami nem volt kellemes érzés számára.

Július közepén térhetett vissza a munkájához, amire már teljesen másként tekint most, hogy ő is volt "a másik oldalon". Most arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy már egészen fiatalon, teljesen egészségesen is lehet valakinek mellrákja. Ezért arra biztatja nőtársait, hogy rendszeresen végezzenek önvizsgálatot, és ragaszkodjanak a vizsgálatokhoz, hiszen a betegség korai felismerése életet menthet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Csak egy jó kis tengerparti képet szeretett volna, alaposan meglepődött az eredményen a fiatal nő
Mikor a fotót először megosztotta, a sok aggódó komment miatt törölni kényszerült. Végül az amerikai lány magyarázattal együtt posztolta ki újra a vicces felvételt.

Link másolása

Egy véletlen optikai illúzió miatt kellett egy képet törölnie egy fiatal nőnek. Madi Marotta a tengerparti vidámságát szerette volna megörökíteni, ezért bikiniben, napszemüvegben és széles mosollyal pózolt a kameránk. Majd a fotót meglátva ő maga is elcsodálkozott azon, amit látott.

A képen ugyanis egy napozó nő karja úgy lóg be a képbe, hogy azt a látszatot kelti, mintha a lánynak pénisze nőtt volna, ráadásul még ki is lógna az alsójából.

A vicces fotót minden magyarázat nélkül kitette az Instagramra, ahol aztán dőltek a barátoktól az aggódó üzenetek. Ezért a képet törölte, és a TikTokon egy rövid magyarázattal együtt osztotta meg újra - írja a LadBible, a brit lap a felvételt is megosztotta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Videó: Forró pillanatok a Való Világ zuhanyzójában, közös fürdést csaptak a lányok
Volt, aki még a bikinifelsőtől is megszabadult.

Link másolása

Három villalakó lány úgy döntött, hogy közös zuhanyzást csapnak. VV Anita, VV Reni és VV Lissza a fürdés kezdetén még fürdőruhában tisztálkodott, de végül

Lissza úgy döntött, hogy ledobja a felsőrészt.

Szemmel láthatóan nem volt szégyenlős, míg a két másik lány azért a textilt húzogatva próbált meg mindenhol lefürdeni.

VIDEÓ: A zuhanyból


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Milliókat költött plasztikai beavatkozásokra, mára szinte felismerhetetlenné műtette magát a 25 éves bolgár nő
Andrea Ivanova szerint azonban még van mit alakítani magán, újabb beavatkozásokat tervez.

Link másolása

Alaposan feltöltette az ajkait egy 25 éves bolgár nő, mert szerinte túl unalmas volt a szája. Andrea Ivanova megszállottan plasztikáztatja magát, eddig már 43 beavatkozáson van túl, amivel megszabadult természetes szépségétől.

A mostani hialuronsav-injekciós szájfeltöltése rekord - írja a The Sun.

A nő szeretne a Barbie-babára hasonlítani, ezért már közel hétmillió forintnyi összeget költött magára, és már szinte felismerhetetlenné vált.

Célja még, hogy övé legyen a „világ leghosszabb és leghegyesebb álla”, ezért az állába és arccsontjába is feltöltőinjekciókat kapott. De már mellnagyobbítást is csináltatott. Bevallása szerint szereti az eltúlzott dolgokat:

"Nem szeretem a hétköznapi külsőt, ellenben rajongok a hatalmas formákért és a különc szépségekért. A természetes szépség számomra unalmas, ezért úgy döntöttem, hogy radikálisan megváltoztatom a külsőmet"

- árulta el.

A külsejével még nem elégedett, ezért újabb beavatkozásokat tervez. Karácsonyra például újabb injekciókkal lepi meg magát.

Arról, hogy mit szólnak hozzá az emberek, úgy vélekedett:

„Mindig vannak pozitív és negatív reakciók... az emberek mindig megfordulnak, hogy megnézzenek, megjegyzéseket tesznek rám, suttognak egymásnak.

Vannak, akik ujjal mutogatnak rám, vitatkoznak velem a megjelenésemről, vannak, akik fütyülnek, vannak, akik nevetnek, gúnyolódnak rajtam, és persze vannak, akik odajönnek hozzám, gratulálnak, és fényképezkedni akarnak velem. Akárhová megyek, mindig vannak emberek, akik hajlandók velem fotózkodni, ami csodálatos számomra.”

Forrás: RTL.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Kiderült, ki lett a VV11 első párbajának győztese
Melina vagy Henrik megy, illetve marad a villában? Erről kellett a közönségnek döntenie.

Link másolása

A nézők döntöttek arról, hogy ki az, aki az első párbaj után győztesen térhet vissza a villába. A videóból kiderül, hogy melyik játékosra mennyien szavaztak.

Elégggé egyértelmű volt a nézők ítélete, ez már rögtön a számok ismeretében látszott, csak akkor még nem lehetett tudni, ki nyeri a párbajt, és kinek kell távoznia.


Link másolása
KÖVESS MINKET: