News here

SZÍNES

Átlátszó ruhájú nőt ábrázoló szobor okozott felháborodást Olaszországban

Az olasz politikusnők szerint ez az alkotás is azt bizonyítja, hogy a nőket továbbra is csak szexualizált testként kezelik.

Link másolása

Sokan kiakadtak egy Olaszországban hétvégén átadott szobron, amely egy női alakot ábrázol igencsak átlátszó ruhában - számolt be róla a BBC.

A Sapri városában kiállított bronzszobrot Emanuele Stifano készítette, akit Luigi Mercantini 1857-ben írt La Spigolatrice di Sapri című verse ihletett meg. A költemény egy gabonaszedő nő szemszögéből íródott, aki otthagyta a munkáját, hogy csatlakozzon egy olasz forradalmár sikertelen expedíciójához, amelyben 300-an meghaltak.

A szobrot vasárnap leplezték le egy kisebb ünnepség keretében, amelyen a helyi politikusok és a korábbi miniszterelnök, Giuseppe Conte is részt vett.

Az olasz politikusnők azonban nem voltak elragadtatva az alkotástól. Monica Cirinnà, a Demokrata Párt szenátora szerint

a szobor egy arcul csapás a történelemnek és a nőknek, akiket még mindig csak szexualizált testként kezelnek.

Pedig arról a bátor elhatározásról kellene szólnia, hogy egy nő úgy döntött, nem megy dolgozni, hogy kiálljon a Bourbon zsarnok ellen. Hasonló kritikát fogalmazott meg a párt egyik parlamenti kéviselője, Laura Boldrini is, aki szerint a mű inkább támadja a nőket, ahelyett hogy ünnepelné.

"Hogy fogadhatják el még az intézmények is a nők szexualizált testként való ábrázolását? A hímsovinizmus Olaszország egyik legrosszabb ismérve"

- írta a Twitteren.

Sapri polgármestere Antonio Gentile azonban megvédte a szobrot, szerinte a szobrász "kifogástalan értelmezéssel" készítette el a művét. A művész, Stifano pedig megdöbbent a kritikákon. Azt írta a Facebookon, hogy ő mindig is arra törekedett a szobrai megalkotásakor, hogy a lehető legkevésbé takarja el a testet, akár férfié, akár nőé. Elmondása szerint a szoborral egy nő eszményének ábrázolása, a büszkeségének, a tudatosság felébresztésének felidézése volt a célja.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Csak egy jó kis tengerparti képet szeretett volna, alaposan meglepődött az eredményen a fiatal nő
Mikor a fotót először megosztotta, a sok aggódó komment miatt törölni kényszerült. Végül az amerikai lány magyarázattal együtt posztolta ki újra a vicces felvételt.

Link másolása

Egy véletlen optikai illúzió miatt kellett egy képet törölnie egy fiatal nőnek. Madi Marotta a tengerparti vidámságát szerette volna megörökíteni, ezért bikiniben, napszemüvegben és széles mosollyal pózolt a kameránk. Majd a fotót meglátva ő maga is elcsodálkozott azon, amit látott.

A képen ugyanis egy napozó nő karja úgy lóg be a képbe, hogy azt a látszatot kelti, mintha a lánynak pénisze nőtt volna, ráadásul még ki is lógna az alsójából.

A vicces fotót minden magyarázat nélkül kitette az Instagramra, ahol aztán dőltek a barátoktól az aggódó üzenetek. Ezért a képet törölte, és a TikTokon egy rövid magyarázattal együtt osztotta meg újra - írja a LadBible, a brit lap a felvételt is megosztotta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Videó: Forró pillanatok a Való Világ zuhanyzójában, közös fürdést csaptak a lányok
Volt, aki még a bikinifelsőtől is megszabadult.

Link másolása

Három villalakó lány úgy döntött, hogy közös zuhanyzást csapnak. VV Anita, VV Reni és VV Lissza a fürdés kezdetén még fürdőruhában tisztálkodott, de végül

Lissza úgy döntött, hogy ledobja a felsőrészt.

Szemmel láthatóan nem volt szégyenlős, míg a két másik lány azért a textilt húzogatva próbált meg mindenhol lefürdeni.

VIDEÓ: A zuhanyból


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Milliókat költött plasztikai beavatkozásokra, mára szinte felismerhetetlenné műtette magát a 25 éves bolgár nő
Andrea Ivanova szerint azonban még van mit alakítani magán, újabb beavatkozásokat tervez.

Link másolása

Alaposan feltöltette az ajkait egy 25 éves bolgár nő, mert szerinte túl unalmas volt a szája. Andrea Ivanova megszállottan plasztikáztatja magát, eddig már 43 beavatkozáson van túl, amivel megszabadult természetes szépségétől.

A mostani hialuronsav-injekciós szájfeltöltése rekord - írja a The Sun.

A nő szeretne a Barbie-babára hasonlítani, ezért már közel hétmillió forintnyi összeget költött magára, és már szinte felismerhetetlenné vált.

Célja még, hogy övé legyen a „világ leghosszabb és leghegyesebb álla”, ezért az állába és arccsontjába is feltöltőinjekciókat kapott. De már mellnagyobbítást is csináltatott. Bevallása szerint szereti az eltúlzott dolgokat:

"Nem szeretem a hétköznapi külsőt, ellenben rajongok a hatalmas formákért és a különc szépségekért. A természetes szépség számomra unalmas, ezért úgy döntöttem, hogy radikálisan megváltoztatom a külsőmet"

- árulta el.

A külsejével még nem elégedett, ezért újabb beavatkozásokat tervez. Karácsonyra például újabb injekciókkal lepi meg magát.

Arról, hogy mit szólnak hozzá az emberek, úgy vélekedett:

„Mindig vannak pozitív és negatív reakciók... az emberek mindig megfordulnak, hogy megnézzenek, megjegyzéseket tesznek rám, suttognak egymásnak.

Vannak, akik ujjal mutogatnak rám, vitatkoznak velem a megjelenésemről, vannak, akik fütyülnek, vannak, akik nevetnek, gúnyolódnak rajtam, és persze vannak, akik odajönnek hozzám, gratulálnak, és fényképezkedni akarnak velem. Akárhová megyek, mindig vannak emberek, akik hajlandók velem fotózkodni, ami csodálatos számomra.”

Forrás: RTL.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Hal a tortán: L.L. Junior rendelt pizzát szolgált fel Zámbó Árpynak
A vendég értelemszerűen nem volt elragadtatva az ételtől.

Link másolása

Véget ért a Hal a tortán e heti műsorfolyama, a versenyt ezúttal Zámbó Árpy nyerte meg. A csapat utoljára L.L. Juniornál vendégeskedett, bár a főzést a rapper másokra hagyta.

Zámbó Jimmy testvére egyébként nem járt jól a vacsorával, mert a tenger gyümölcseit nem szereti, a menü egyik fele pedig tulajdonképpen csak abból állt.

Junior egy hirtelen jött, de nem épp díjnyertes ötlettel oldotta meg a dolgot: egy rendelt pizzát tett Árpy elé, majd tetézve a dolgot, közölte:

„Neked egy ilyet sütöttem gyorsba’”.

A vendég érthetően nem volt elragadtatva a helyzettől. Mint megjegyezte:

„Szerintem ezt valakinek rendelte: vagy a segítőinek vagy valakinek. Ideadta nekem, hogy nesze, itt van, kussoljál, itt a kaja. Így csinált a fejében. Nem eszel? Akkor egyél pizzát. Fain vagy, Junior.”


Link másolása
KÖVESS MINKET: