News here

SZÍNES

A férj szerint a feleségének kéne fizetnie a tápszert, ha nem hajlandó szoptatni

Számára nem elfogadható indok az, hogy elfáradt a szervezete.

Link másolása

Az egész Reddit lángba borult, miután egy férfi felháborodott posztot írt arról, hogy neje abbahagyta a szoptatást és inkább tápszerre szeretne váltani, írja a 24.hu.

"Én vagyok a seggfej, ha azt gondolom, hogy a feleségemnek a saját pénzéből kellene fizetnie a tápszert?" - írta a férfi.

Mint kiderült, az anyuka hat hónapja, a baba születése óta szoptat, azonban a szervezete nem bírja tovább a kiképzést, ezért szeretne váltani.

Az apuka azonban nem érti a dolgot, hiszen a nőnek "egy csomó teje van, és ok nélkül akarja abbahagyni a szoptatást", neki pedig ilyen körülmények között nincs kedve finanszírozni a tápszert. Úgy gondolja, hogy mivel a felesége hozta meg ezt a döntést, az ő dolga a babatáp vásárlása is a szűk családi kasszából.

Nem meglepő módon rengetegen kiakadtak a férfi megnyilvánulásán, és őrült kommentháború vette kezdetét Redditen. Az apuka egy darabig állta a sarat és - a rá jellemző arrogáns stílusban - válaszolgatott is, majd miután egy felhasználó azt javasolta neki, hogy inkább cseréljen ki a lakásban minden tejet anyatejre, mert az gazdaságosabb, törölte posztját, majd saját profilját is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: