hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Sokkal szigorúbb öltözködési szabályok lesznek a következő királyi esküvőn, mint Harry hercegén
Eugénia hercegnő lagziján senki sem veheti túl lazára a figurát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 14.


hirdetés

Csak pár hónapja volt a világraszóló Harry-Meghan esküvő, máris közeleg a következő királyi mennyegző.

András herceg lánya, Erzsébet királynő unokája, Eugénia yorki hercegnő október 12-én megy férjhez polgári származású párjához, Jack Brooksbankhez, akit egy svájci sítúrán ismert meg körülbelül hét éve. A szertartást a windsori Szent György-kápolnában tartják, ahol májusban Harry herceg és Meghan Markle is egybekeltek.

Clearly I said something funny this time! Sums up Jack in a nutshell! Happy Birthday Jack. ?@marcus.dawes

15 ezer kedvelés, 257 hozzászólás - Princess Eugenie (@princesseugenie) Instagram-hozzászólása: "Clearly I said something funny this time! Sums up Jack in a nutshell! Happy Birthday Jack...."

A nagy napig már egy hónap sincs vissza, így már egyre több minden derül ki az újabb királyi lagziról. Azt már tudjuk, hogy

sokkal szigorúbb dresszkód szerint kell majd megjelenni a násznépnek, mint Harryék esküvőjén.

Az eseményre a nőknek elegáns nappali ruhában és kalapban kell menniük (nagyjából úgy kell felöltözniük, mint ahogy Erzsébet királynő és a királyi család női tagjai szoktak hivatalos eseményeken), míg a férfiak nem vehetnek fel átlagos öltönyt.

At the opening of the Mersey Gateway Bridge, The Duchess of Sussex joins The Queen to watch a performance by local schoolchildren #RoyalVisitCheshire

739.7 ezer kedvelés, 3,767 hozzászólás - Kensington Palace (@kensingtonroyal) Instagram-hozzászólása: "At the opening of the Mersey Gateway Bridge, The Duchess of Sussex joins The Queen to watch a..."

A dresszkód szerint ugyanis az úgynevezett "reggeli öltöny" az elvárás, ami egy jól illeszkedő, nyitott zakóra hasonlít, amiben igazi úriember hatását keltik a férfiak. Ilyet szoktak hordani a királyi család férfi tagjai.

Bár az eredeti nevén morning coat nagyon flancosan hangzik, de egy tipikus esküvői viselet Nagy-Britanniában. Ennek ellenére Harry és Meghan esküvőjén sokkal lazábbak voltak a megjelenésre vonatkozó szabályok, a férfiak akár hosszú öltönyben is megjelenhettek a lagzin.

Morning coat blue by @falconbespoke?️ ?@fcojavier_gm #falconbespoke #wedding #morningcoat #gentleman #mensstyle #bespoke #tailoring #menswear #man #fashion #blogger #sevilla #madrid

113 kedvelés, 2 hozzászólás - Falcon Bespoke (@falconbespoke) Instagram-hozzászólása: "Morning coat blue by @falconbespoke?️ ?@fcojavier_gm #falconbespoke #wedding #morningcoat..."

A Town & Country szerint ez még nem minden,

az októberi esküvő előtt még több részletet közölnek a dresszkóddal kapcsolatban,

így mindenki aszerint jelenhet meg a nagy napon.

Forrás: Cosmopolitan


KÖVESS MINKET:
Hajdú Péter újra szerelmes - gyönyörű modell a barátnője
A műsorvezető elismerte, elcsavarták a fejét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

Újra rátalált a boldogság Hajdú Péterre - írta meg a Ripost. Egy hónapja ismerkedett meg egy 25 éves modellel, Alföldy Annával, aki amellett, hogy fotózásokon vesz részt, kozmetikusként is dolgozik, és azonnal elcsavarta a műsorvezető fejét. A Ripost állítja, megkeresték Hajdút, aki elismerte, hogy újra rátalált a szerelem.

A Ripost szerint ő Hajdú Péter szerelme:


KÖVESS MINKET:"Majdnem elokádtam magam" – Vasvári Vivien igényeinek nem felelt meg Bali
A luxusfeleséget nem nyűgözte le az indonéz nyaralás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

A Feleségek luxuskivitelben sztárja Balin romantikázik férjével, Fecsóval, ám korántsincs elragadtatva az őket körülölelő táj szépségével.

Valentin-napon is hálószobájukból posztolt - az új fejlemények tudatában talán nem is a fülledt erotika, hanem a környezetüket szennyező kosz miatt.

Mindeddig azért kihasználta a hely adta lehetőségeket és közzé tett pár pazar képet a sziget csodáiról, most azonban egy szomorú jelenségre hívta fel a figyelmet, ami beárnyékolta nyaralásukat.

"Sok-sok vízesés van Balin, mi voltunk 2-3 ilyen helyen, egyik sem fogott meg igazán bennünket. Egy fotót azért lehet készíteni... De nagyon koszos volt minden és olyan büdös volt itt, hogy majdnem elokádtam magam... kb. 10 percet töltöttünk itt. Annyira szomorú, hogy Bali gyönyörű természetét rengeteg szemét borítja...nem figyelnek a tisztaságra és ez nagyon nagy probléma!"

- kommentálta egyik friss fotóját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sok-Sok vízesés van Balin, mi voltunk 2-3 ilyen helyen, egyik sem fogott meg igazán bennünket vagyis a körítés borzalmas volt, a vízesés gyönyörű! ? Sokak nem tudnak eljutni ilyen helyekre és nem hisztiből, de szeretnék őszinte véleményt írni a helyekről ahol eddig jártunk.??‍♀️ Egy fotót azért lehet készíteni...? De nagyon koszos volt minden és olyan büdös volt itt, hogy majdnem elokádtam magam...? kb. 10 percet töltöttünk itt.? Annyira szomorú, hogy Bali gyönyörű természetét rengeteg szemét borítja...nem figyelnek a tisztaságra és ez nagyon nagy probléma! ☹️ #bali #waterfall #holiday #travel #vasvarivivien #balitravel #baliindonesia #photo #bali #calzedonia #swimwear ?

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:
Takács Nikolas nevet változtat
Az X-Faktor egykori második helyezettje új művésznéven alkot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

A tehetségkutató első szériájának döntőse mostantól a Nico Ross nevet használja zenei karrierje során.

A döntésre néhány Instagtam-posztból és YouTube-csatornája átnevezéséből derült fény.

Az okát eddig nem lehet tudni, hiszen eddig sem volt átlagosnak nevezhető a keresztneve, mindenesetre az új név sármos csengése és nem kevésbé megnyerő mosolya borítékolhatóan elnyeri mad a rajongók tetszését.


KÖVESS MINKET:
Curtis egy “kamurehab” áldozatává válhatott a Drogriporter szerint
A blog azt írja, Curtis nem professzionális drogterápiás programban vett részt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

A rapper öt és fél hetet töltött elvonón, s miután kijött onnan, elmondása szerint teljesen új ember lett.

A Drogriporter nevű blog egyik szakértője azonban gyanakodni kezdett, mivel szerinte egy rehab korántsem jár olyan kellemes impulzusokkal, mint ahogy azt Curtis posztjában lefestette. Éppen ezért attól tart, hogy a híresség a Narconon venű szcientológus “kamurehab” áldozata lett.

Szerinte a szervezet az említett egyház áltudományos módszereit ülteti át a gyakorlatba, ezáltal valójában hívőket toboroz és nem segíti a valódi gyógyulást. Ebben az esetben Curtis lelkes beszámolója és benyomásai szúrtak szemet a szakértőnek:

"Lelkendezve számolt be a sajtóban Curtis, a drogfüggőséggel küzdő rapper, hogy milyen remek élményekben volt része a drogrehabon: intenzív szaunázás és vitaminkúra. És még pszichológusra/pszichiáterre sem volt szüksége!"

Alapvetően furcsa az, ha egy ilyen program során a páciens efféle "élményekkel" gazdagodik, hiszen ezeknek nincs sok köze ahhoz, amit a szakma drogrehabilitációnak és felépülésnek nevez.

A Drogriporter felhívja a figyelmet arra, hogy mivel jelenleg hazánkban nincs állami drogterápiás és drogprevenciós minőségbiztosítás, a témában járatlan, jószándékú embereket bárki becsaphatja, aki hangzatos szlogenekkel hirdeti a programját.

"A Narconon módszerei pedig nem csak egyszerűen kóklerségek (a méregtelenítésről vallott nézeteiket már ezerszer cáfolták), hanem egyenesen veszélyesek is lehetnek az egészségre. Több halálesetet is regisztráltak a szcientológus kamurehabokban. Ráadásul félő, hogy a szcientológusok a kliensek személyes adataival is visszaélnek az ún. auditálás során."


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x