Sokkal szigorúbb öltözködési szabályok lesznek a következő királyi esküvőn, mint Harry hercegén
Eugénia hercegnő lagziján senki sem veheti túl lazára a figurát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 14.


Csak pár hónapja volt a világraszóló Harry-Meghan esküvő, máris közeleg a következő királyi mennyegző.

András herceg lánya, Erzsébet királynő unokája, Eugénia yorki hercegnő október 12-én megy férjhez polgári származású párjához, Jack Brooksbankhez, akit egy svájci sítúrán ismert meg körülbelül hét éve. A szertartást a windsori Szent György-kápolnában tartják, ahol májusban Harry herceg és Meghan Markle is egybekeltek.

Clearly I said something funny this time! Sums up Jack in a nutshell! Happy Birthday Jack. ?@marcus.dawes

15 ezer kedvelés, 257 hozzászólás - Princess Eugenie (@princesseugenie) Instagram-hozzászólása: "Clearly I said something funny this time! Sums up Jack in a nutshell! Happy Birthday Jack...."

A nagy napig már egy hónap sincs vissza, így már egyre több minden derül ki az újabb királyi lagziról. Azt már tudjuk, hogy

sokkal szigorúbb dresszkód szerint kell majd megjelenni a násznépnek, mint Harryék esküvőjén.

Az eseményre a nőknek elegáns nappali ruhában és kalapban kell menniük (nagyjából úgy kell felöltözniük, mint ahogy Erzsébet királynő és a királyi család női tagjai szoktak hivatalos eseményeken), míg a férfiak nem vehetnek fel átlagos öltönyt.

At the opening of the Mersey Gateway Bridge, The Duchess of Sussex joins The Queen to watch a performance by local schoolchildren #RoyalVisitCheshire

739.7 ezer kedvelés, 3,767 hozzászólás - Kensington Palace (@kensingtonroyal) Instagram-hozzászólása: "At the opening of the Mersey Gateway Bridge, The Duchess of Sussex joins The Queen to watch a..."

A dresszkód szerint ugyanis az úgynevezett "reggeli öltöny" az elvárás, ami egy jól illeszkedő, nyitott zakóra hasonlít, amiben igazi úriember hatását keltik a férfiak. Ilyet szoktak hordani a királyi család férfi tagjai.

Bár az eredeti nevén morning coat nagyon flancosan hangzik, de egy tipikus esküvői viselet Nagy-Britanniában. Ennek ellenére Harry és Meghan esküvőjén sokkal lazábbak voltak a megjelenésre vonatkozó szabályok, a férfiak akár hosszú öltönyben is megjelenhettek a lagzin.

Morning coat blue by @falconbespoke?️ ?@fcojavier_gm #falconbespoke #wedding #morningcoat #gentleman #mensstyle #bespoke #tailoring #menswear #man #fashion #blogger #sevilla #madrid

113 kedvelés, 2 hozzászólás - Falcon Bespoke (@falconbespoke) Instagram-hozzászólása: "Morning coat blue by @falconbespoke?️ ?@fcojavier_gm #falconbespoke #wedding #morningcoat..."

A Town & Country szerint ez még nem minden,

az októberi esküvő előtt még több részletet közölnek a dresszkóddal kapcsolatban,

így mindenki aszerint jelenhet meg a nagy napon.

Forrás: Cosmopolitan


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x