hirdetés
Szexelős videojátékokat ígértek, több mint egymillió dollárt kalapoztak össze vele
Az alkotók ígérete szerint idén nyáron már elérhető lesz a korai hozzáférésű verzió.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.


hirdetés

Nem semmi összeget dobtak össze annak a csapatnak, akik mindössze annyit ígértek, hogy készítenek videojátékot, amiben szexelni lehet a programban feltűnő női karakterekkel. Mostanra 1,3 millió dollárt, azaz közel 364 millió forintnyi összeget kalapoztak össze a Kickstarteren, de továbbra is támogathatók, így jó eséllyel tovább emelkedik az összeg.

A Studio FOW fejlesztőcsapat korábban azzal szerzett magának hírnevet, hogy ismert játékkarakterek főszereplésével készítettek animált pornófilmeket. Most viszont ennél többet vágytak, és megalkották a Subverse névre keresztelt programjukat, ezzel sikerült a hatalmas összeget összegyűjteni néhány nap alatt.

Leírása szerint a a Subverse egy sci-fi környezetbe oltott taktikai és árkád lövöldözős játék lesz, ahol a Marie Celeste űrhajó kapitányaként nemcsak űrcsatákat és csapat-alapú küzdelmeket kell levezényelni, de legénység is toborozható, akikkel aztán lehetőség lesz ágyba bújni.

Hivatalos megjelenési dátum ugyan még nincs, de az alkotók ígérete szerint idén nyáron már elérhető lesz a korai hozzáférésű (de még nem végleges) verzió.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
28 év kóma után ébredt fel egy autóbalesetet szenvedett nő
A baleset 1991-ben történt, ekkor fia mindössze 4 éves volt.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 22.Az Independent írta meg annak a nőnek a történetét, aki 28 év után ébredt fel a kómából, amibe egy autóbalesetet követően zuhant. A Munira Abdulla nevű asszony fia elmondta, sosem adta fel, mert érezte, egy nap felébredhet édesanyja.

A baleset 1991-ben történt, ekkor fia mindössze 4 éves volt. A buszon együtt utaztak, a nő a baleset során magához ölelte fiát, hogy megvédje az esetleges sérülésektől, aki így karcolásokkal megúszta.

A szaúdi herceg 2017-ben felajánlotta, hogy kifizeti a nő speciális kezelését Németországban, ahol az orvosok mindent megtettek azért, hogy a nő állapota javuljon.

Munira Abdulla állapota tavaly nyáron kezdett javulni, amikor fura hangokat kezdett kiadni, majd a fia három nappal később arra ébredt, hogy valaki a nevén hívja.

"Éveken át álmodtam erről a pillanatról, és a nevem volt az első szó, amit kimondott" – mondta a férfi, akinek édesanyja már képes hosszabban beszélni is. A nő azóta hazatért Abu-Dzabiba, ahol további kezeléseket kap a teljes felépüléséhez.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Hirtelen fékezéssel adott leckét egy férfi a barátjának, aki soha nem kötötte be magát a kocsiban
És még a lábát is feltette a műszerfalra. A videót már ezrek látták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.MINDIG kösd be magad a kocsiban az anyósülésen - egyébként hátul is -, de ha van egy nem túl kíméletes humorú barátod, akkor különösen. A Daily Mail beszámolója szerint ezt a leckét tanulta meg az a srác, aki Brazília fővárosában utazott gyanútlanul a barátjával, biztonsági öv nélkül, a mobilját nézegetve, a lábait a műszerfalon pihentetve.

A férfi, aki telefonról videózta az utazást - nyilván azért, mert már kitervelte a csínyt - először ellenőrizte, hogy senki nincs előttük az úton, majd hirtelen teljes erővel rátaposott a Chevrolet fékjére. Társának észbe kapni sem volt ideje, máris az ülés alatt találta magát, ahová ráadásul be is szorult.

A férfi nem mutatott túl sok szánalmat, leplezetlenül végigröhögte, ahogy barátja megpróbál kapaszkodókat találni, és kivergődni az ülés alól. Néhány morcos szó is elhagyta a száját, de ennél nagyobb baj láthatólag nem lett a dologból. A videót viszont felrakták a netre, ahol a közösségi oldalakon és a videómegosztókon szélsebesen elterjedt. Eddig több ezren látták.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Profi szelfiket 'lőtt' két gorilla a gondozóival egy afrikai nemzeti parkban
Két lábra álltak, amit szinte soha nem szoktak, és pózoltak. Elképesztő fotók születtek, bejárták a világot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 22.A BBC számolt be róla, hogy két hatalmas gorilla - egy kifejlett egyed akár 180 kilós is lehet - profi módon "szelfizett" a gondozóival a kongói Virunga Nemzeti Parkban. A gorillák szüleit még egész kicsit korukban orvvadászok lőtték le - ez nem ritka arrafelé - és állatmentők vitték el a nemzeti parkba, ahol gondozók nevelték fel őket.

Innocent Mburanumwe, a park igazgatóhelyettese azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy az állatok annyira sokat vannak emberekkel, hogy egyszerűen elkezdték leutánozni a mozdulataikat.

"Hosszú ideig álltak két lábon a fotókhoz, és láthatóan ugyanúgy próbáltak pózolni, mint a gondozók, ilyet eddig nem láttunk" - mesélte a igazgatóhelyettes.

A fotókért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szépségkirálynő volt, de elcsúfította arcát a rák, most már az életéért küzd
Betegsége olyan agresszívnek bizonyult, hogy négy év kezelés után is kiújult.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.Tambudzai Makinzi a dél-afrikai Fokvárosban él, modell és szépségkirálynő volt, amíg egy agresszív rákfajta meg nem támadta szervezetét - jelent meg a Barcroft TV videójában.

A felvételből kiderül: a lány megtámadó chondrosarcoma egy kimondottan ritka ráktípus, Tambudzai esetében olyan agresszívnek bizonyult, hogy négy év kezelés után is kiújult. Tambu ezután már nem a szépségéért, az életéért aggódott, és hogy családjával minél tovább együtt lehessen.

2015 márciusában Tambu Londonba utazott, hogy életmentő műtéten essen át, 35 órán át hat sebész igyekezett megmenteni. Tambu a művelet során új arcot kapott, melyhez a lábából vettek szöveteket.

Orvos elmondta: 2 kilogrammos tumor van a nő fejében és még ő maga sem látott még hasonló esetet praxisa során.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x