Szeptemberben újra Édes Napok
Édes finomságokkal, szórakoztató programokkal és számtalan újdonsággal vár benneteket szeptember 20 és 22 között az Édes Napok Budapest a Millenáris Parkban.
Sz.: SZM (X), fotó: Mervai Márk - szmo.hu
2013. augusztus 05.


Idén ünnepli 3. születésnapját a főváros egyetlen csokoládé-, és édességünnepe az Édes Napok Budapest. A rendezvény új helyszínen vár benneteket, a Budai Várból a Millenárisra költözik és az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár hivatalos, kihelyezett társrendezvénye lesz.

A főtéma az étcsokoládé, amit különböző formákban kóstolhattok majd. Ezúttal is találkozhattok neves hazai kézműves csokoládégyártókkal, valamint a világmárkákat forgalmazó kereskedőkkel, híres cukrászokkal és fagylaltozókkal. Az ismert termékeken kívül sok-sok újdonság vár rátok.

A vendégország Svájc lesz, így megízlelhetitek az eredeti svájci csokikat és édességeket, valamint megismerhetitek a tradicionális csokoládémanufaktúrákat. Sőt a svájci csokimesterek előadásain és bemutatóin is részt vehettek.

Sarah Jane Evans és Chloé Doutre Roussel csokoládéguruk után most Chantal Coady, a londoni Rococo csokoládébolt és a londoni Csokoládé Akadémia egyik alapítója látogat el Magyarországra. Chantal előadásokat tart majd, dedikálja itthon is kapható Csokoládé című, csokoládé alakú könyvét.

Ha nem csak édességgel szeretnétek jól lakni, akkor lehetőségetek lesz arra, hogy meleg ételt fogyasszatok. A megszokott választéktól eltérően könnyebb, minőségi fogásokból választhattok. Több kiváló étterem és ételkészítő is kitelepül a helyszínre.

Szomjatokat kiváló hazai borokkal, hűsítő koktélokkal csillapíthatjátok. Természetesen azt is kipróbálhatjátok milyen a csokoládé és bor harmóniája együtt. Dietetikai tanácsadással és egy ismert toxikológus előadásával megtudhatjátok azt is hol a határ, mi a mérték, mire kell figyelni az imádott édességfogyasztásnál.

A kicsikre és a nagyokra külön is fókuszálnak a házigazdák, így mindannyian megtalálhatjátok a számotokra kedvező édes programot. A praliné- és csokoládékészítő bemutatókon túl, szakmai workshopok és kiállítások várnak rátok napközben, este pedig zenei produkciókon és koncerteken szórakozhattok.

Időpont:

2013.09.20-22.

Jegyárak:

Felnőtt belépőjegy: 2000,- Forint

Nyugdíjas belépőjegy: 1500,- Forint

Gyerek belépőjegy: 1000,- Forint (6-12 éves korig)

6 éves kor alatt ingyenes a belépés.

Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2 gyerek): 5000,- Forint

Az OMÉK-ra váltott belépőjegy 50% kedvezményre jogosítja az Édes Napok Budapest látogatóit a jegyárakból. A kedvezmény kizárólag a belépő felmutatása esetén vehető igénybe.

A belépőjegy az Édes Napok látogatására, valamint a programokon való részvételre jogosít.

A szervezők fizetőeszközként SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt is elfogadnak.

További infóért katt fesztivál honlapjára!

Ha szívesen ott lennél, nyomj egy lájkot!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x