hirdetés

A NAP SZÉPE

Szexi, csipkés fürdőruhában pózol Metzker Viki a jakuzziban

A dögös lemezlovas nemcsak férfi rajongóit nyűgözte le új fotójával.

Link másolása

hirdetés

Mint sok más előadó, Metzker Viki számára is hivatalosan megkezdődött a nyár. A lemezlovas hosszú idő után végre újra zenélhet élőben közönség előtt, amit már természetesen régóta és nagyon várt.

Már több fellépése is volt azóta, hogy a járvány után engedélyezték a koncerteket, ezekről természetesen az Instagram-oldalán is beszámolt.

Nemrég egy új dallal is előrukkolt, ami igazán dögösre sikerült. Ráadásul rapper párja májusban megkérte a kezét, így most talán a legboldogabb időszakát éli.

hirdetés

Viki természetesen a hétvégén is fellépett, de ezen a héten sem fog sokat pihenni, ugyanis számos helyre megy zenélni. Meg is osztotta rajongóival, hogy hol találkozhatnak vele,

ráadásul ezt egy dögös bikinis fotó kíséretében tette.

Lapozz a képhez!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
A NAP SZÉPE

Falatnyi bikiniben pózol Kim Kardashian

A merész, lila színű fürdőruha épphogy takar valamit Kimből.

Link másolása

hirdetés

Kim Karadshian sosem félt megmutatni magát kevés ruhában – bár valószínűleg ebben közrejátszik az is, hogy a plasztikai műtétektől sem riad vissza.

Kétségtelenül formás feneke például örök vita tárgyát képezi, és egymás után bukkannak fel a hírek hol arról, hogy Kim kés alá feküdt, hol arról, hogy tagadja, hogy hátsója bármikor is átesett volna bármilyen beavatkozáson.

A fotóról látszik, hogy majd kicsattan a boldogságtól, és jól érzi magát a bőrében. A büszkeségét követői elől sem rejti el, falatnyi bikiniben mutatja meg testét egyenesen Kaliforniából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

hirdetés

A Kardashian-lányok egyébként rendszeresen az internet-felhasználók és a média kereszttüzébe kerülnek azzal, hogy túl „tökéletes” képeket posztolnak közösségi oldalaikra, de úgy tűnik, hogy ez őket nem hatja meg, és rendszeresen fittyet hánynak arra, mit gondol róluk a világ.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
A NAP SZÉPE

Kylie Jenner szexi ruháján falatnyi fehérneműje és formás feneke is átlátszik

Nem csoda, hogy a képek hatalmas népszerűségnek örvendenek, egy nap alatt majdnem 8 millió lájkot kaptak.

Link másolása

hirdetés

Nemrégiben mi is megmutattuk, milyen elképesztő változáson esett át a népszerű modell Kylie Jenner. A celeblány még gyerek volt, amikor a Kardashian-valóságshow révén híressé vált a családjával együtt. A reality régebbi részeiben, de akár az interneten fellelhető képeken is meg lehet nézni, hogy Kylie egy teljesen átlagos kinézetű kislány volt, mégsem volt megelégedve magával. Nemrég például azt nyilatkozta, hogy szerinte nem volt "csókolnivaló" a szája vékony ajkai miatt, ezért is nagyobbíttatta meg. De minden bizonnyal nem ez volt az egyetlen szépészeti beavatkozása.

A teljesen átalakult Kylie szívesen mutogatja telt idomait. Most éppen egy olyan ruhát vett fel, ami első ránézésre még - hozzá képest - konszolidáltnak látszik, ám amint megfordul, láthatóvá válik a "trükk".

A képekért lapozz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE

Tolvai Reni szexi fürdőruhája úgy takar, hogy mindent megmutat

A 'kis fekete' nagyon csalafinta egy darab.

Link másolása

hirdetés

Tolvai Reni

megint egy dögös ruhadarabbal jelentkezett a közösségi oldalán.

Az énekesnő szívesen mutogatja magát szexi cuccokban, nem rejti el csábos idomait.

Nemrégiben például

Legutóbbi fotóján egy igencsak rafinált fürdőruhában pózol. Az egyrészes "kis fekete" igazából félig bikini. A sztorijába kitett képen ez még jobban látszik.

hirdetés

A képért lapozz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE

Mihalik Enikő meztelenül mutatta meg szülés előtti pocakját – lehet, hogy már megszületett a baba?

A modell elég sejtelmes mondatot fűzött hozzá a fotóhoz.

Link másolása

hirdetés

Mihalik Enikő tavasszal jelentette be, hogy babát vár, sőt, azt is hamar elárulta, hogy kislánya lesz. A babát nyárra várták férjével, azonban mint nemrég elárulta, a kicsi a vártnál tovább maradt a pocakjában.

"Valaki lekéste a születési időpontját, bár úgy tűnik, hogy nagyon bent sem szeretne maradni. Mi történik odabent kislány?"

- tette fel a kérdést a csinos kismama Instagram-oldalán.

Mostanra azonban már lehet, hogy világra is hozta első gyermekét, az utóbbi egy hétben ugyanis nem nagyon jelentkezett a közösségi oldalán.

Most megtörte a csendet, egy kismamafotót osztott meg magáról, amin teljesen meztelenül látható, csak egy fürdőköpenyt visel lazán.

A modell egy sejtelmes mondatot is elejtett posztjában a szülésre vonatkozóan.

hirdetés

Lapozz a képhez!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: