News here

A NAP SZÉPE

Miss Kanadának tele lett a hócipője, hogy piszkálják az alakja miatt

Rengeteg sértő megjegyzést kapott már, de ez a lány nem adja fel: az interneten szólalt fel az igazáért.
Forrás: A Plus - szmo.hu
2017. január 26.


Link másolása

A Miss Universe szépségverseny egyik idei versenyzője, Siera Bearchell egy Instagram-bejegyzésben reagált arra a sok kritikára, ami mostanában érte őt a testsúlya miatt. Miss Kanada üzenete rövid és egyértelmű:

nem fog megtörni a sok felszínes negatív hozzászólás miatt, sőt, csak még erősebb lesz tőlük.

A Miss Universe résztvevői - akárcsak bármelyik másik szépségversenyé - nagyon is hozzá vannak már szokva ahhoz, hogy állandóan kritizálják őket. Legyen szó akár a zsűri tagjairól, a rajongóikról vagy saját magukról.

?Fifth Avenue Friday? @fifthavenuecollection

Siera Bearchell (@sierabearchell) által közzétett fénykép,

Az egyik versenyzőnek azonban most elege lett azokból a hozzászólásokból, amik arra irányultak, hogy szégyellnie kellene a testét. Egy Instagram-bejegyzésben védte hát meg magát, amelyben önszeretetről és magabiztosságról írt:

„Nemrégiben megkérdezték tőlem, mi történt velem. Miért híztam meg? Azt mondták, pontokat fogok veszíteni. Természetesen ezzel mind az alkatomra utaltak. Való igaz,

"
már nem vagyok olyan karcsú, mint 16 vagy 20 éves koromban voltam, sőt, akár tavaly, de magabiztosabb vagyok, ügyesebb, bölcsebb, alázatosabb és szenvedélyesebb, mint valaha.

„Amint elkezdtem megszeretni azt, aki vagyok ahelyett, hogy mindig a társadalom elvárásainak akartam volna megfelelni, az életnek egy egészen új oldalát ismertem meg. Ezt az oldalt szeretném megmutatni a versenyen is. Olyan tulajdonságokat, amelyek annyira ritkák már manapság: mint az önbecsülés vagy az elfogadás. Mindig azokra a dolgokra koncentrálunk, amiket meg szeretnénk változtatni, ahelyett hogy azt szeretnénk, akik vagyunk.”

Nem sokkal később újabb pozitív üzenetet tett közzé:

„Magabiztos vagyok, és ez tesz gyönyörűvé. Ha lustának, kövérnek és középszerűnek találtok, mit mondotok a többi nőnek a világon? A Miss Universe olyan szervezet, ami a befogadáson és a különbözőségen alapul. Már régen nem az a fajta szépségverseny, ami volt.”

"
A verseny küldetése az, hogy olyan eszközöket adjon a nőknek, amivel a legjobbat hozhatják ki magukból,

„és amivel másokon is segíthetnek. Pontosan ezt teszem én is, és nem fogok megtörni a sok felszínes kritika alatt. Sőt, ezek a kritikák csak még eltökéltebbé tesznek abban, hogy továbbra is olyasmiben vegyek részt, aminek szüksége van a fejlődésre és változásra. Az utazás csak most kezdődött el.”

Bearchell nem az első nő, aki arról ír, hogy megváltozott a szépségverseny. Idén több versenyző is nyíltan beszélt arról, hogy már nem csak a kinézet számít. A tavalyi versenyzők például smink nélkül készítettek magukról szelfit, hogy megmutassák, magabiztosan gyönyörűek, Erin O’Flaherty pedig történelmet írt, amikor magát nyíltan leszbikusnak valló versenyzőként elsőként nyert fordulót.

Manapság, amikor a szépségversenyek az albínókat ünneplik és a Holokauszt-túlélők előtt tisztelegnek, tényleg nem tolerálható már ez a fajta negatív hozzáállás.

Ti mit gondoltok az esetről?

"It takes discipline to have the body of a Miss Universe." It also takes discipline to be accepted into Law School. It takes discipline to run a marathon. It takes discipline to be true to ourselves in a world that is constantly trying to shape us into something we are not. People have asked me if I changed my body to prove a point. No. Our lives are fluid, dynamic and ever-changing. So are our bodies. To be truthful, I restricted my food intake intensely at previous pageants and was miserable, self-conscious and I never felt good enough. No matter how little I ate and how much weight I lost, I constantly compared myself to others and felt like I could still lose more. My mental perception did not match the physical body I saw in the mirror. There were days I would eat a protein bar, workout for hours and struggle to fall asleep because I as so hungry. My body is not naturally lean and that's okay. I am healthy. I am fit. I am confident. I am me. This is who I am right now and I'm okay with it, so you should be too. My fellow ladies, remember that true beauty, and validation start from within. ? #confidentlybeautiful #missuniverse

Siera Bearchell (@sierabearchell) által közzétett fénykép,

Ha érdekes volt a cikk, kattints a megosztásra!


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


A NAP SZÉPE
Tele az internet Herceg Erika meztelen képeivel – megszólalt az X-Faktor mentora is
Még ma is van egy magazin, ahol bevállalna szép, igényes, szexi fotókat.
Fotó: RTL.hu - szmo.hu
2022. október 14.


Link másolása

Az RTL tehetségkutató műsorának mentora, Herceg Erika eddig leginkább Ukrajnában és Oroszországban volt ismert énekesnő. Mióta Magyarországon is egyre többet szerepel a tv képernyőin és egyre nagyobb népszerűségnek örvend, azóta egyre többen keresnek rá az interneten. A keresgélések során pedig meglepő képeket is találhatunk róla.

A Via GRA formáció egykori tagjáról olyan képeket is találni, amiken az énekesnő takarás nélkül mutatja meg az egész testét.

Erika viszont egyáltalán nem titkolja ezeket a képeket, sőt van olyan, amit évekkel később a közösségi oldalán is megosztott a 2012-es fotózásról.

„A Playboy-fotózás 2012-ben történt. Mindennek megvan az ideje, azokban az években erotikus fotókon szerepelni a Playboyban nagyon-nagyon menő volt, akkoriban olyan nagy hatással bírt, hogy beindította a karrierem"

– vallotta be a Blikknek a mentor.

Bár nem szégyelli ezeket a fotókat, de ha ma ismét felkérnék, nem vállalná el, mert nem tartja trendinek.

„Most egyetlen magazinnak vállalnék szép, igényes, szexi fotókat... és az a Vogue”

– árulta le Herceg Erika.

Ha kíváncsi vagy a tízéves szexi fotókra, nincs más teendőd, mint lapozni egyet.Link másolása
KÖVESS MINKET:

A NAP SZÉPE
Palvin Barbira rá sem lehet ismerni halloweeni fotóján
Szuperszexi pózba vágta magát a modell.

Link másolása

Korábban bemutattuk már, hogy hogyan ünnepelték a halloweent a sztárok világszerte. A válogatásunkból kiderült, hogy rémisztgetésből és szexiskedésből sem volt hiány a borzongató ünnepen.

Ha lenne verseny, mindenképp dobogós lehetne Palvin Barbi, aki barátnőjével egy régi filmvígjáték ötletét jelenítették meg jelmezükkel. A Feketék fehéren (White Chicks) című közepesen szellemes 2004-es produkcióban két színesbőrű macsó FBI-ügynök próbálja meg csinos fehér lányoknak öltözve végezni a munkáját. A produkciót a népes Wayans-família jegyezte, a főszerepekben Keenan Ivory és Shawn Wayans ökörködött.

Barbi tehát szőke fehérbőrű nőként úgy döntött, hogy egy fehérbőrű szőke nőnek öltözik be – és az érdekes az, hogy még így is alig lehet felismerni a képeken.

A világhíres modell ráadásként ultraszexi pózba is vágta magát a kép kedvéért.

Ha kíváncsi vagy, hogy sikerült a White Chicks "remakje", lapozz!Link másolása
KÖVESS MINKET:


A NAP SZÉPE
Nem vett melltartót a ruhája alá Dua Lipa
Az Instagramon lehet lapozgatni a legújabb ruhakölteményben pózoló énekesnő fotói között.

Link másolása

Dua Lipa sosem szokott szégyenlős lenni, ha alkalom adódik, akkor merész ruhákban jelenik meg a nyilvánosság előtt. És alkalom sűrűn adódik, például most is, amikor az Instagramján tett közzé pár fotót a legújabb szettjében, ami nem hagy sok teret a képzeletnek...

A ruha elején alig valami tartja össze a két oldalát, de ez csak azért fontos, mert egyértelművé teszi, hogy az énekesnő melltartót nem vett alá.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


A NAP SZÉPE
A rajongókat is lesokkolta Kylie Jenner félmeztelen képe
Már több mint 4 millióan kedvelték az új intim fényképét.

Link másolása

Kylie Jenner nem a visszafogottságáról híres, és ha valaki azt gondolta, hogy második gyermeke megszületése után kicsit visszavesz a szexizésből, az téved. A pár nap múlva a 25. születésnapját ünneplő celeb nemcsak bájai mutogatásában jár az élen, hanem a fotói szerkesztésében is. A közelmúltban sikerült is egy agyonretusált képével kiakasztania a követőit:

A Kardashian lányok féltestvérét, Kylie Jennert jelenleg 367 millióan követik az Instagramon: ebből már több mint 4 millióan kedvelték az új fényképét, amelyen félmeztelenül pózol, a melleit csak a saját termékei takarják.

A kép a CR Fashion Book számára készült.

A fotót IDE KATTINTVA lehet megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET: