Százezrek látták már a pár ezer forintból készült, megható karácsonyi reklámfilmet
Készítője arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy nem mindig a legdrágább ajándék a legértékesebb.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 24.


Hatalmas siker lett egy karácsonyi reklámból, amely a szokásoktól eltérően készült. Egy brit videós megelégelte, hogy az ünnepre a cégek hatalmas költségvetésű reklámfilmeket készítenek. Ezért elkészített egy saját kisfilmet, amely összesen 50 fontjába került.

A rendező Phil Beastall a szerepre egy színészt, Chris Ilston-t kérte fel. A sztori egy lakásban játszódik, és nem a kellékek és a látvány nyűgözi le a nézőt, hanem a mondanivaló. A filmbeli férfi készülődik a karácsonyra, számolja a napokat, de a végén szenteste nem a megszokott ajándékbontogatás következik, hanem valami egészen más.

Egy régi kazettákkal teli doboz, egy régi lejátszó kerül az asztalra. A felvételeken az elhunyt édesanya üzen fiának. Ám a mostani még szívszorítóbb, hiszen az utolsót hallhatja, melyben az anyuka elmondja, hogy szerinte eljött az idő a búcsúra.

A Szeretet Ajándék című kisfilm 2014 óta látható, de most újra előbukkant. A John Lewis-féle karácsonyi reklám minden évben egy várva várt esemény, a rajongók pedig most azt szeretnék, ha a jövő évi kisfilmet Phil Beastall rendezze. A közönséget - úgy tűnik - sokkal jobban megfogta a könnyeket előcsalogató, megható film, amely azt üzeni, hogy nem a legdrágább ajándék a legértékesebb.

VIDEÓ: A kisfilm

A kisfilmet a Facebookon eddig több mint 7,5 millióan látták.

Forrás: Daily Mail


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x