hirdetés
szarvasos.png

Szarvas rontott be egy fodrászatba: tört-zúzott, és egy hajsütővassal az agancsán távozott

A szalonban lévőket sokkolta a vadállat ámokfutása, amiről videó is készült.
MTI - szmo.hu
2019. október 07.


hirdetés

Beugrott egy szarvas egy Long Island-i fodrászszalon ablakán szombaton.

A váratlan látogató ámokfutását rögzítette a szalon biztonsági kamerája, itt látható a felvétel:

Ahogy látszik is rajta,

a bika átugrott az ablaknál lévő díványon ülő vendég fölött, majd a fodrász és a vendégek megrökönyödésére eltűnt a szalon pihenőhelyiségében, ahonnan egy hajsütő vassal az agancsán tért vissza és az ajtón keresztül távozott.

Jenisse Heredia, az üzlet tulajdonosa éppen egy vendég haját vágta, amikor a szarvas berontott az ablakon. Először azt hitte, hogy egy autó csapódott be, de amikor felnézett, látta, hogy egy szarvas közeledik felé.

A rendőrség közlése szerint egy vendéget fej- és lábfájdalmakkal kórházban kezelnek (a videó alapján ő ülhetett a díványon). Annak ellenére, hogy a szarvas az agancsával tört-zúzott, csak kisebb károkat okozott, az ablakot és a bejárati ajtót törte össze.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
rolex.jpg

Többmilliós Rolexet talált a kanapéban, amit 7500 forintért vásárolt

Mesébe illő történet...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 06.Ha igaz a Business Insider oldalán megjelent hír, akkor egy nőnek akkora szerencséje volt olcsón vásárolt kanapéjával, mintha lottón nyert volna. Nem is maga a bútor volt nagy fogás, hanem a több milliót érő óra, amit valaki benne felejtett.

A portál úgy tudja: a nő számára a használt kanapé sem volt rossz fogás, amit 25 dollárért vásárolt egy üzletben. A párnák között viszont egy luxus időmérőre bukkant, ami egy valódi Rolex Daytona 6241 Paul Newman-példány volt, melynek értékét 250 ezer dollárra becsülik.

A Bob's Watches alapítója is megszólal a cikkben, aki elmesélte, hogyan jutott az órához.

"Néhány hónapja egy kanadai nő hívott és egy óráról beszélt, amelyet eladni akart. Mint mondta, egy nap a kanapén ült, amikor a párnák közé ejtette a telefonját. Bedugta a kezét a párnák közé, hogy kivegye, de telefonja helyett kihúzott egy órát"

- árulta el a meglepett férfi, a személyes vizsgálat után jött rá, hogy az óra egy eredeti Rolex.

A nő elmondta, hogy először 92 éves apjához ment, és megkérdezte tőle, hogy az övé-e, amire az idős rokon válaszolta: "Természetesen ez nem az enyém. Tudod, hogy nem engedhetek meg magamnak egy Rolexet."

A Rolex a Daytona 6241 példányait 1966-tól 1969-ig gyártotta, melyek között a szóban forgó darab különösen értékes. E rövid, hároméves időszak alatt kevesebb, mint 3000 darab készült a 6241-ből, és ezeknek csak kis része készült a Paul Newman-névre keresztelt design szerint.

A nő ezek után felhívta az áruházat, és megkérdezte, hogy valaki érdeklődött-e az eltűnt óráról, és tudják-e, hogy ki volt az előző tulajdonos. Ám az üzlet egyáltalán nem vezetett nyilvántartást korábbi tulajdonosokról, így a nő lassacskán felfogta, hogy az óra már az övé marad, ezért lépett kapcsolatba a szakértővel.

"Negyedmillió dollár a legtöbb ember életét megváltoztató összeg, és Paul Newman Daytona megtalálása egy áruház kanapéjában egyszerűen az egyik legőrültebb történet, amellyel találkoztam"

- mondta a szakember.

Amikor a nőt megkérdezték, hogy mit fog tenni az újonnan szerzett vagyonával, azt válaszolta, hogy "házat vásárol és mellimplantátumra költi".


KÖVESS MINKET:hirdetés
kep.jpg

Disneyland legelső látogatója évente felhasználja az ingyen örökbérletét, amit 1955-ben kapott

Annak idején órákat várt, hogy első lehessen a sorban, de a jelek szerint megérte.
Kép forrása: Disneyland - szmo.hu
2019. október 06.Több olyan dolog van az életben, amikért életkortól függetlenül rajongunk, és ha ezeknek lenne listája, a szórakoztató parkok biztosan felkerülnének rá. A BoredPanda egy valódi rajongó történetét mutatja be, aki nagyon megbecsüli az ingyenes belépésre feljogosító kártyáját, amit első látogatóként kapott.

Dave MacPherson 22 éves főiskolai hallgató volt 1955 júliusában, amikor az első Disneyland megnyitott. Ennek a parknak lett a férfi az első, valódi ügyfele, írja a portál.

A nyitónapot megelőzően a Disney egy nagyszabású eseményt szervezett a helyszínre televíziós közvetítéssel, amelyen csak Walt Disney családja és hírességek járták be a parkot.

Dave MacPherson Disneyland nagy megnyitásakor csak 22 éves volt, és a Long Beach Állami Főiskolán tanult. Ő volt az első ügyfél, aki jegyet kapott a legendás vidámparkban azon a napon, amikor azt a közönség számára is megnyitották.

Miközben a tévében figyelte az 1955. július 17-i nyitónapi ünnepet, eldöntötte, hogy megteszi a 10 mérföldes utat motorján, és amint lehet, elindul, hogy az első legyen a sorban.

Kikapcsolta a tévét, felugrott a motorjára és robogni kezdett, majd miután éjjel 2 körül odaért, beállt a sor elejére. Jó néhány órát várt, majd megvásárolta az első jegyet, amelyet a nagyközönségnek adtak el.

Jegyével kapott egy ingyenes kártyát, mellyel egész életében ingyen léphet be a parkba, és ezt a lelkes rajongó maximálisan ki is használja: minden évben ellátogat családjával, párjával, és azt mondja: idős kora ellenére nagyon élvezi a park attrakcióit.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
korom.jpg

Saját apja hamvaiból készíttette el esküvői körmeit a fiatal menyasszony

Szerinted bizarr, vagy megható?
Kép: Kirsty Meakin, Youtube - szmo.hu
2019. október 06.Minimum meglepő történetről számol be a brit Metro. A lap azt írja: egy nő elhunyt apja hamvaiból készíttette el műkörmeit esküvőjére műkörmös unokatestvérével. A fiatal ara azt mondja: ez egy kicsit olyan, mintha apja fogta volna a kezét és ő kísérte volna az oltárhoz.

Charlotte Watson apja négy hónappal a nő esküvője előtt elvesztette életét. Ezek után döntött úgy a 26 éves menyasszony, hogy apja hamvait beépítteti esküvői körmébe.

Charlotte 2007-ben találkozott a férjével, Nickkel, ám a lagzit nem siették el. A ceremónia megrendezése jóval fontosabb lett, amikor 2017-ben Charlotte apja bejelentette, hogy prosztatarákja szétterjedt a nyirokcsomóiban és a csontjait is megtámadta a betegség.

Charlotte és Nick 2019. augusztus 30-ára tudta megszervezni a nagy napot, ám Charlotte apja addigra meghalt.

"Sajnos apámat meg kellett műteni és végül szepszist kapott a gerincműtét miatt, így április 29-én elveszítettük" - árulta el a nő a lapnak.

A műkörmös Kirsty alaposan dokumentálta a körömkészítés folyamatát, megmutatva követőinek, hogy ő és Charlotte miként válogatták ki a hamvakból finom, porszerű darabokat, és az „apró csontdarabokat”, amik szerintük szépen mutatnak majd a műkörömben.

Kirsty készített egy francia ombre manikűrt, beágyazott drágakövekkel, amihez a hamvak szolgáltattak némi dekorációt.

"Ez az egész számomra azt jelentette, hogy apám fogja a kezem és végigsétál a folyosón" - mondja Charlotte.

"Hihetetlen volt a reakció, nem csupán a család és a barátok részéről, hanem több ezer ember részéről, akik megnézték a videót és megosztották azt" - tette hozzá.

Az esküvő után Kirsty bekereteztette a képeket a pár számára.

Itt látható a körmökről készült videó:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
neil_robertson.jpg

Benézte a helyszínt sznúkervilágbajnok, így lemaradt a világverseny selejtezőjéről

Egy ugyanolyan nevű másik városba vitte a GPS.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 06.Neil Robertson sajnos nem tudta, hogy Angliában két Barnsley nevezetű település van és balszerencséjére pont a helytelen úticélt táplálta be a navigációjába.

Az ausztrál sznúkerrvilágbajnok így lemaradt a selejtezőről, tehát ki kell hagynia a Word Opent - számolt be a hosszabbitas.hu.

Yorkshire helyett ugyanis Gloucestershire-be utazott, és mire rájött, hogy hibás GPS-koordináták irányították, már nem volt ideje megtenni a két város közötti körülbelül 243 km-t.

Robertson végül telefonon lemondta a mérkőzést, amit Ian Burn játék nélkül megnyert, bejutva a 64 közé.

"Remélhetőleg lesz lehetőségem játszani vagy befejezni egy meccset ebben az évadban"

- írta csalódottan Twitter-oldalán, ahol térképen is szemléltette a tervezésbeli hibát.

A snooker-játékos ezzel arra célzott, hogy mostanában nem igazán nevezhette magát a szerencse fiának.

A 2010-es világbajnok a Riga Mastersre több társával együtt azért nem jutott el, mert törölték a Londonból Rigába induló repülőjáratot, a Shanghai Mastersen részben dákóbőrhiba miatt kapott ki az elődöntőben, a China Championshipen pedig betegség miatt kellett feladnia egy mérkőzést.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x