szabozsofi
Szabó Zsófi újra edzeni kezdett a szülés után, de nem egyedül
A műsorvezető mindent belead, hogy újra régi formájában láthassák a nézők a képernyőn.
Szeretlek Magyarország
2018. április 16.

Szabó Zsófi decemberben hozta világra kisfiát, Mendelt, de már márciusban munkába állt a Story Extra műsorvezetőjeként, így fontos számára, hogy jól mutasson a képernyőn.

Éppen ezért alig 4 hónappal a szülés után már újra el is kezdett edzeni, hogy ismét formába hozza magát.

"Már több mint egy hete újra edzek, ráadásul a férjemmel együtt. Zsoltival közösen megfogadtuk, hogy a tavaszi megújulás idején mi is jobban odafigyelünk magunkra. Egymást motiváljuk, így együtt biztosan könnyebben leadjuk a felszaladt kilókat"

- árulta el a Blikknek a műsorvezető.

Eddig kisfia miatt nem sportolt, a szoptatási idő alatt pedig semmit nem akart megvonni magától. Most viszont szeretne visszatérni szülés előtti alakjához, ezért az étkezésre is odafigyel a mozgás mellett.

Egy speciális diétát követ, mert még terhessége előtt kiderült, hogy inzulinrezisztenciája, ezért nem olyan könnyű számára a fogyás.

"Folytatom a korábbi életmódomat, nagyon odafigyelek arra, mit ehetek és mit nem. Nem lesz könnyű, mert édesszájú vagyok, és a sütiknek nehezen állok ellen, de a kitűzött cél motivál" - mondta Szabó Zsófi.

Amíg párjával az edzőteremben égetik a kalóriát, addig édesanyja vigyáz a kis Mendelre, de folyamatosan telefonközelben van, ha bármi történne.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!