Gyönyörű ruhában mutatta meg babapocakját a Barátok közt egykori színésznője
Szabó Kitti már azt is elárulta, hogy milyen nemű babát vár, és mi lesz a kicsi neve.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 05.


Szabó Kitti hamarosan édesanyja lesz, terhességének egyes fázisairól saját YouTube-csatornáján is rendszeresen beszámol követőinek.

A Barátok közt egykori Lindája már azt is elárulta, hogy párjával kisfiút várnak, aki majd a Félix nevet kapja szüleitől.

A még kismamaként is pörgős és életvidám színésznő már többször posztolt magáról olyan képeket, amiken látszik a kerekedő pocakja. Most egy olyan képet töltött fel Instagram-oldalára, amin egy csodaszép korall színű ruhában fogja igencsak kerek hasát.

"Ott van bent... Igaz, hogy kisfiam lesz, de ennek a korall ruhának nem tudtam ellenállni. Ráadásul olyan stílusban köthetem meg a felső részét, ahogy csak szeretném"

- írta a fotóhoz.

Követői szerint is remekül áll neki ez a szín és a ruha is, de egyébként is gyönyörű kismama.

Ott van bent ...??? Igaz, hogy kisfiam lesz, de ennek a korall ruhának nem tudtam ellenállni!? Ráadásul, olyan stílusban köthetem meg a felső részét, ahogy csak szeretném...?? #infinitydress #pregnant #maternity #felixbaba

8,541 Likes, 16 Comments - Szabó Kitti (@szabokitta) on Instagram: "Ott van bent ...??? Igaz, hogy kisfiam lesz, de ennek a korall ruhának nem tudtam ellenállni!?..."


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x