hirdetés
rendor-elesztes.png

Szabadnapos rendőr mentett életet, kiderült, hogy az egyik ismerőse apja volt az

Épp edzésből tartott hazafelé a kecskeméti rendőrnő, amikor hirtelen döntenie kellett: ő maga kezdte meg az újraélesztést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 04.


hirdetés

Szabadnapos rendőr mentette meg egy elgázolt gyalogos életét Kecskeméten. A férfit egy busz gázolta el a zebrán. Már nem lélegzett, ezért azonnal megkezdte az újraélesztést. Az életmentést később az egyik kollégája folytatta. A mentők végül stabil, de életveszélyes állapotban vitték kórházba a gyalogost. Később kiderült, hogy a rendőr egyik ismerőse apjának életét mentette meg.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
kobanyai.png

'Csodálatos, szép lány volt, és nagyon jólelkű' - teljesen összetört a Kőbányán megölt lány családja

Édesanyja szerint Kata nem is feltételezte, hogy volt barátja bántaná őt. Mindenkiben megbízott, lehet, hogy ez is okozta a végzetét, mondta sírva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 01.Ahogy mi is beszámoltunk róla, egy frankfurti plázánál fogták el a rendőrök a brutális kőbányai gyilkosság gyanúsítottját. A fiatal férfi, Cs. Dániel után hajtóvadászat indult, miután – a gyanú szerint – brutálisan meggyilkolt egy 23 éves lányt Budapesten. Úgy tudni, Katával egy párt alkottak, de a lány szakított vele, ezt pedig nem bírta elfogadni.

Az áldozatról nem csak a lakása előtt, de egykori munkahelyén, a közeli kisboltnál is rengetegen emlékeztek meg virágokkal, mécsesekkel.

Édesanyja nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta: Katának rengeteg barátja volt, és imádta az életet.

"Csodálatos, szép lány volt, és nagyon jólelkű. Mindenkinek segített, kedves volt, nagyon nyíltszívű. Lehet, hogy ez is okozta a végzetét, hogy mindenkiben megbízott"

- mondta sírva a telefonban.

Az is kiderült, hogy a fiatal lány tele volt tervekkel. Tetoválónak készült, igazi művészlélek volt. Éppen a családi nyaralást tervezték.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
letöltés.png

Agyvérzést kapott Londonban egy fiatal magyar apuka, a mentők fogtak össze érte

A család nem tudta kifizetni a több mint egymillió forintba kerülő hazaszállítást, a polgármester is segített.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 04.Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán osztotta meg azt az esetet, amikor a mentők összefogtak az édesapáért, akit haza kellett hozni Nagy-Britanniából.

A fiatal apuka ugyanis agyvérzést kapott Londonban, de egészségbiztosítás híján az életmentő ellátást követően komoly problémát jelentett a mentővel történő hazaszállítás. A család nem tudta kifizetni a több mint egymillió forintos összeget, így az újkígyósi születésű, dabasi állomásvezető vette kézbe az ügyet - írták a posztban.

"Kiss Tamás bajtársunk felkereste a Békés megyei város polgármesterét, aki azonnal gondoskodott az úthoz szükséges üzemanyag- és kompköltségről.

Miután Ekrik Pál mentőtiszt és Surányi Lajos gépkocsivezető bajtársunk is önként jelentkezett a térítésmentes feladatra, már "csak" egy mentőautó hiányzott az induláshoz, amit végül a Johannita Segítő Szolgálat bocsátott a jólelkű mentők rendelkezésére."

Tegnap reggel az Országos Mentőszolgálat budaörsi mentőállomásán a legmodernebb orvostechnikai felszerelések is bekerültek az autóba és elindultak az 1700 kilométerre lévő betegért.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mento-auto-omsz.png

Egy nálunk nyaraló német rendőr mentette meg egy idős nő életét a Margitszigeten

A nő hirtelen összeesett a Margitszigeten, de a német rendőr azonnal megkezdte az újraélesztést. A mentők gyorsan a helyszínre értek és 40 percig küzdöttek a hölgy életéért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 01.Minden előzetes panasz nélkül esett össze egy idős nő séta közben a Margitszigeten - számolt be Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Szerencséje volt, mert egy éppen nálunk nyaraló német rendőr ment mögötte, és ő azonnal tudta, hogy mit kell tennie.

Mivel a nő nem lélegzett, azonnal megkezdte az újraélesztését.

A mentők esetkocsija gyorsan a helyszínre ért, és emelt szinten folytatták a beavatkozást, ami még hosszú ideig zajlott.

Több mint 40 percig küzdöttek a beteg életéért, de végül sikerült az azonnal megkezdett mellkasi nyomásnak köszönhetően stabil állapotba hozni.

A nőt kórházba vitték, míg az összeverődött tömeg hatalmas tapssal jutalmazta az életmentőket.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
sakal5.jpg

Árván maradt az aranysakálkölyök, még idejében tudtak segítséget hívni

Egy fa tövében ücsörgött, és nyüszített, az orvosi segítség megmentette. Most egy kisállatkertben a kutyák és a család nyújt neki vigaszt, de gondozói bíznak benne, hogy egyszer találnak neki társat is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 03.Egy lelkiismeretes, állatszerető gazda mentette meg a kis aranysakál életét. Ubba pár hete került a Szentendrei Kisállatkerthez, miután árván maradt.

Új családja a Facebookon mesélte el a kölyök szomorú előéletét.

"Zalakomárnál egy gazda minden reggel kihajtja állatait a legelőre, este pedig vissza. Egy nap reggel arra lett figyelmes, hogy egy kis aranysakál ücsörög egy fa tövében. Este aztán, amikor újra kiment a kis sakál, még mindig ott volt, és nyüszített.

A gazda ért az állatokhoz, így nem ment közel, nehogy elriassza, lehetőséget adva arra, hogyha a kis sakál családja a közelben van, megtalálják őt. Sajnos nem így lett.

Másnap reggel a gazda még mindig a fa alatt látta a kis sakált, egyre rosszabb állapotban. Egyértelművé vált, hogy a kis sakál elárvult.

Ekkor a gazda segítséget keresett, és megtalálta az ottani állatvédőket, akik sürgősen állatorvoshoz vitték őt, ahol megállapították, hogy ki van száradva és éhezve. Infúziót, antibiotikumot kapott, és napról napra erősebb lett.

Lapozz a folytatásért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x