hirdetés
sting-interju-1000x699.jpg

Sting elárulta, miért imádja Magyarországot és mi volt az első élménye nálunk

A világsztár az RTL Klubnak adott exkluzív interjút keddi, budapesti koncertje előtt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 04.


hirdetés

Sting kedden lépett fel 12. alkalommal Magyarországon, a koncert előtt pedig interjút adott az RTL Klubnak. A világhírű zenész az elmúlt három évben háromszor is járt nálunk, legutóbb 8 hónappal ezelőtt utazott Budapestre, akkor a Hősök terén adott ingyenes koncertet, ami alatt szinte végig szakadt az eső, mégis rengetegen ott maradtak, hogy végighallgassák őt.

A zenész elárulta, nagyon jól esett neki, hogy ennyien hallgatták őt az időjárás ellenére.

"Nagyon megtisztelő érzés, hogy az emberek maradtak, miközben az ösztöneik azt súghatták, menjenek haza. Ez csodálatos volt, otthon éreztem magam"

- mesélte Sting, aki visszaemlékezett első budapesti koncertjére is, ami még a rendszerváltás előtt, 1988-ban.

"Csodálatos volt Magyarországra jönni először, nagyon sok szovjet háborús emlékművet láttam és láttam azt is, hogy milyen hihetetlen történelmi város Budapest, elképesztő építészettel. Tudtam, hogy az Osztrák Magyar Monarchia egyik fő központja volt, ismertem a történetét. Szóval nagyon érdekes volt, egy nagy stadionban játszottunk, a közönség pedig rock'n'roll volt, pont olyan, mint a világ másik felén."

- emlékezett vissza Sting, aki azt is elárulta, hogy magyar borokat is kedveli. A borászat ugyanakkor nem áll távol a zenésztől, hiszen a feleségével közösen saját szőlészete és borai is vannak.

A világsztár most a régi dalait újrahangszerelte és az új albumával turnézik, ezért adott ismét koncertet Budapesten. Ugyanakkor úgy, ahogy korábban, most sem tartotta magát távol a politikától és az RTL Klubnak ezúttal a Brexitről, Nagy-Britannia Európai Unióból való kilépéséről beszélt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
victoriabeckham.jpg

Victoria Beckham magyar modellel reklámozza új pólóját

A divattervező saját Instagram-oldalán is megosztotta az Axente Vanessáról készült fotókat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 26.Magyar modell viseli Victoria Beckham új pólóját. A divatguru a Pride (a szexuális kisebbségek identitáspolitikai mozgalma) alkalmából dobott piacra egy egyszerű, mégis sokatmondó felsőt, amit Axente Vanessával reklámoz - szúrta ki a 24.hu.

A világon most számos városban tartanak Pride-rendezvényeket, Magyarországon is most zajlik a Pride-hónap. Victoria Beckham divatcége sem akart elmenni a melegek és más szexuális kisebbségek körüli felhajtás mellett, sőt támogatja is a mozgalmat azzal, hogy

készített egy fehér pólót, amelynek felirata színes betűkkel írva azt hirdeti: "Mindenki megérdemli a szerelmet". A felsőt a divatképeken Axente Vanessa magyar modell viseli.

A szőke szépség külföldön már hasonló ismertségre tett szert, mint Palvin Barbara, európai és amerikai divatcégekkel és modellügynökségekkel is dolgozik, de Ázsiában is voltak már fotózásai.

Úgy tűnik, David Beckham felesége - aki az egyik legnagyobb név a divatszakmában - is felismerte Vanessa szépségét, ha őt választotta modelljének.

Az üzletasszony saját Instagram-oldalán is megosztotta a modellről készült fotókat. Vanessa szintén büszkén reklámozta a pólót közösségi oldalán.

A fotóért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
borics-adam.jpg

Hatalmas KO-val fektette két vállra Amerikát a magyar ketrecharcos

Borics Ádám ma már Floridában él, de egyetlen percre sem felejti el, honnan jött.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 29.A 25 éves Borics Ádámról először azután írtunk, hogy a New York-i Madison Square Gardenben tartott gálán legyőzte amerikai ellenfelét egy repülő térdrúgással.

A Heves megyei Sirokról származó fiú el is sírta magát a meghatottságtól, amikor a meccs utáni sajtótájékoztatón egy kérdésre válaszolva felidézte, honnan hová jutott el.

A legmagasabban jegyzett magyar ketrecharcost Egerben látogatta meg a Fókusz stábja, ahol mesélt nehézségekről, álmokról, floridai életéről, anyagi helyzetéről, és felidézte élete eddigi legboldogabb estéjét is.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
alezredes.png

Az első magyar katonanő, aki missziós kontingenst vezet – Afganisztánban

Langenbrinck Katalin alezredes hat hónapig szolált Afganisztánban. Soha, semmilyen feladat során nem jelentett neki problémát, hogy nőként látott el kontingensparancsnoki beosztást.
Fotó: MH NTE - szmo.hu
2019. június 27.Langenbrinck Katalin személyében először került katonanő missziós kontingens élére, írja a Honvédelem.hu. Az alezredes, aki egyben az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság Logisztika Osztály főtisztje, november 18-án vette át az afganisztáni hadszíntéren működő MH Nemzeti Támogató Elem parancsnoki beosztását.

Hat hónapos szolgálata leteltével, parancsnoki munkája elismeréseként a Magyar Honvédség parancsnoka emléktárgyat adományozott neki. A kontingens volt parancsnoka szerint az elmúlt időszak nem volt könnyű, de nagyon jó csapattal dolgozott együtt. Azt mondta:

nem érti, miért olyan „nagy szám”, hogy nőként látott el kontingensparancsnoki beosztást. Számára ez soha, semmilyen feladat során nem jelentett problémát, nemzetközi környezetben pedig, ahogy tapasztalta, egyáltalán nem szokatlan a női katonai vezető.

Katalinnak már volt korábban missziós tapasztalata (kétszer is volt Afganisztánban kiküldetésben), és arra is érzett magában kedvet, erőt és ambíciót, hogy vezetőként is megmérettesse magát.

„A Nemzeti Támogató Elem fő feladata, hogy a hadszíntéren szolgálatot teljesítő katonákat logisztikailag teljeskörűen ellássa, támogassa. Korábbi misszióim során az ellátottak közé tartoztam. A mostani kiküldetésem során viszont a csapatommal mi feleltünk a kint lévő összes magyar katona ellátásáért” – idézi őt a cikk.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
motoros.jpg

A magyar motoros, aki körbeülteti fával Európát

Farkas András nagyot álmodott, vásárolt egy motort, és elkezdte megvalósítani a tervét: mindennap elültet egy facsemetét valahol a kontinensen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 02.Farkas András nagyot álmodott, elhatározta, hogy saját erőforrásból fákat fog ültetni Európa szerte. Éppen ezért vásárolt egy motort és úgy döntött, hogy körberajzolja vele Európát, közvetlenül a tengerparton. Azért pedig, hogy tegyen Földünkért, minden nap el fog ültetni egy facsemetét, elsősorban olyan helyeken/településeken, ahol a helyiek segítségére lesznek annak későbbi gondozásában.

A nem mindennapi küldetésről és faültetésekről az 57 éves András Instagram-oldalán tájékoztatja folyamatosan az érdeklődőket.

Lapozz András motivációiért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x