hirdetés
tapiowars.jpg

Star Wars-filmet forgatott a magyar apuka

Saját gyerekeit lepte meg a nem mindennapi ajándékkal. Ilyen lenne a Csillagok Háborúja, ha Tápiószentmártonban játszódna!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2015. január 05.


hirdetés

A Tápiószentmártonban élő Scheffer János 5 és 7 éves fiai hatalmas Star Wars-rajongók. Régi vágyuk volt, hogy ők is szerepelhessenek egy ilyen filmben, rohamosztagosokkal és más fantasztikus külsőségekkel körülvéve. Édesapjukat egyik korábbi cikkünk ihlette meg, amiben azt mutattuk be, milyen lenne a legendás eposz most készülő hetedik része, ha Budapesten játszódna. János ennek láttán elhatározta, hogy ő is elkészíti a maga verzióját, saját lakóhelyükre adaptálva.

A koncepciót a fiúkkal közösen találta ki, a jeleneteket külön ehhez forgattak le, illetve saját korábbi fotóit is felhasználta. A vizuális- és hangeffekteket az internetről szerezte be. Bár nem volt idegen számára a videószerkesztő programok kezelése, így is öt teljes napon át dolgozott éjszakába nyúlóan a különleges meglepetésen.

A 11 perc hosszúságú végeredmény, amely a StarWars Tapio Special Edition címet kapta, január 4-én került fel a youtube-ra. Bár természetesen első ránézésre látszik róla (főleg az effektek kidolgozottságából), hogy nem profi alkotók műve, szerintünk ettől még abszolút vállalható. Elvégre hány apukának jutna eszébe ilyen ajándékot adni a gyerekeinek karácsonyra? Mondanunk se kell, teljesen el voltak tőle bűvölve. Nézzétek meg ti is:

Ha szerinted is kedves ajándék a film, nyomj egy lájkot!


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
auto.jpg

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 02.


hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
calidora.jpg

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 04.


hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szalai-anett.png

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.


hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
an-1.png

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.


hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!