hirdetés
advent-1.jpg

Sorra posztolják adventi koszorúikat a sztárok: már ég az első gyertya

Dobó Kata, Szandi, Singh Viki, Kasza Tibiék, és még jó páran megmutatták, hogy náluk milyen az idei ünnepi koszorú. És persze a jókívánságok sem maradhattak el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 01.


hirdetés

Itt a tél, és elkezdődött a karácsonyi időszak is.

Ma van advent első vasárnapja, és sokan köszöntik a napot adventi koszorúval, gyertyagyújtással.

A celebek közül is sokan így tesznek, sőt szívesen meg is mutatják, hogy milyen koszorút választottak maguknak.

Kasza Tibi és Darai Andrea adventi koszorúja: "Advent 1 napja. Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az ünnepe! Ne akarjatok túl sokat, ne legyetek elégedetlenek! Nem kell mindennek patyolat tisztának lennie az ünnepekre, és ha nem sikerül a bejgli akkor csak nevessetek egy jót rajta ne pedig sírjatok. Egy a fontos, hogy a család együtt lehessen és szeressétek, becsüljétek egymást és azt amitek van" - írta Andrea az oldalára.

☃️ Advent 1 ❤️? Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az ünnepe!?? Ne akarjatok túl sokat, ne legyetek elégedetlenek! Nem kell mindennek patyolat tisztának lennie az ünnepekre és ha nem sikerül a bejgli akkor csak nevessetek egy jót rajta ne pedig sírjatok !❤️ Egy a fontos, hogy a család együtt lehessen és szeressétek,becsüljétek egymást és azt amitek van !❤️ Ma pedig indulnak az új játékok az oldalamon?? Koszorú és kopogtató: @viraglauravirag ?

11.4k Likes, 28 Comments - KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) on Instagram: "☃️ Advent 1 ❤️? Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az..."

hirdetés

Tolvai Reni a képhez még hozzáírta, hogy imádja ezt az ünnepet:

Eldo Advent vasarnap ❤️ imadom ?? Boldog unnepeket mindenkinek ?

362 Likes, 3 Comments - TOLVAI RENI (@tolvaireni) on Instagram: "Eldo Advent vasarnap ❤️ imadom ?? Boldog unnepeket mindenkinek ?"

Tóth Gabi: "Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet...csodálatosabb nem is lehetne".

Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet.... csodálatosabb nem is lehetne?? . . . . @borsomuhely

11.7k Likes, 33 Comments - @tothgabi on Instagram: "Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet.... csodálatosabb nem is..."

Dobó Kata: "Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon."

Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon. ✨✨✨#ünneprehangolódás? #elsogyertya #advent #viraggalegymosolyert #koszonom #gyonyoru ????

924 Likes, 7 Comments - Dobó Kata (@katadobo) on Instagram: "Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon. ✨✨✨#ünneprehangolódás? #elsogyertya #advent..."

Singh Viki: "Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? Boldog Ünnepeket mindenkinek!!"

#advent Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? ❤️? Sztoriban és bióban a karácsonyi dalom: Hol SZERETET VAN ott minden van!! Nézzétek, szeressétek és osszátok ha tetszik!! Boldog Ünnepeket mindenkinek!! ?❤️

142 Likes, 1 Comments - S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) on Instagram: "#advent Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? ❤️? Sztoriban és bióban a karácsonyi dalom:..."

Boggie az Insta-sztorijában mutatta meg, hogy miket alkottak:

Szandi is meggyújtotta az első gyertyát, erről az Insta-sztoriján számolt be:

Címlapkép: illusztráció


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kylie_jenner_instagram.png

A karanténban sem bírják ki meztelenkedés nélkül az Insta-sztárok – egyre többen akadnak ki rájuk

A kommenteket olvasva megváltozott a világ. Mintha a cicivillantás már nem lenne olyan magasztos tett, mint egy koronavírusos beteget ápoló nővér mosolya.
The Sun - szmo.hu
2020. április 03.


hirdetés

A The Sun beszámolója szerint érdekes, de elkerülhetetlen változás indult meg a nemzetközi celebvilág megítélésében – vagy leginkább az emberek értékrendjében.

Pár hónappal ezelőtt még tízezres kommentáradatok ajnározták agyon a közösségi oldalakon, főként az Instagramon azokat a celebeket, akik kizárólag arról híresek, hogy híresek.

Most viszont, hogy egy világjárvány árnyéka vetül a mindennapjainkra, a COVID-19 fertőzöttek száma hivatalosan és globálisan átlépte az egymilliót, emberek halnak meg, rengetegen veszítik el a megélhetésüket és a jövőképüket, és milliók ülnek otthon kényszerű karaténban, hogy meg ne fertőződjenek, úgy tűnik, kicsit mások lettek a prioritások.

Jól látszik ez az Instagram-sztárok "karanténfotóira" kapott reakciókból. Ők pesze csak a megszokott formájukat hozzák: a járványból gyaníthatóan annyit fognak fel, hogy itt is magamutogatni, sőt meztelenkedni KELL.

A párductestű szupermodell, Emily Ratajkowski például ezzel a fotóval igyekezett bebizonyítani, hogy mennyire elvan az otthoni karanténban a kutyájával.

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

He’s so sick of the snuggles

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Persze kapott egy halom pozitív visszajelzést, de megjelentek a kritikus hangok is:

"Istenem, mindenki tudja, hogy ezzel az egésszel csak azt akarod elérni, hogy mindenki a testedet bámulja."

Vagy egy másik: "Oké, szép vagy, de mi a túrót akarsz itt most ezzel?"

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
majoroshajni.jpg

Majoros Hajnalka: „Ha kellett két nagy mell, oda hívjuk a Dundikát”

Majka felesége a Dundika-korszakról mesélt, amit persze aztán megunt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 03.


hirdetés

A Mondd el Tatár Csillának! második évadában a hetedik adás vendége Majoros Hajni lesz. Majka felesége az ismertté válása előtti időszakról is mesél.

"Akkor minket nagyon foglalkoztattak, és nagyon durván köztudatba raktak minket.

Azaz bármi, ami erotikával kapcsolatos volt, vagy bárhova kellett két nagy mell, oda hívjuk a Dundikát. És akkor én mentem is.

Negatív dolgaim nincsenek ezzel kapcsolatban, de kezdett olyan szinten terhessé válni, hogy azt éreztem, nem engem akarnak, nem én vagyok a fontos, hanem a test" – mondta,

Amikor 22-23 éves volt, tetszett neki ez, aztán végül megunta.

hirdetés

Íme, a részlet a vasárnapi ATV-adást beharangozó videón:

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
barta-sylvia-idojaras-jelentes-koronavirus.jpg

Barta Sylvia is megfertőződött a koronavírussal

Ízületi fájdalmai voltak és láza, eleinte azt hitte, hogy megfázás vagy influenza.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 02.


hirdetés

"Remény" - ezzel a rövid szöveggel és a "karanténban" hashtaggel tett ki fotót Instagramon Barta Sylivia néhány nappal ezelőtt.

Mint utólag kiderült, a TV2 időjárás-jelentője is megfertőződött koronavírussal.

A Borsnak beszélt arról, hogy mi történt vele.

"Ízületi fájdalmaim és lá­zam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza"

- mondta a lapnak.

hirdetés

"Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom"

- árulta el.

"Azonban egy idő után mégis elkezdtem gyanakodni, felhívtam az orvost, és a tesztet szükségesnek ítélte meg. Sajnos pozitív lett, és erről vasárnap értesítettem is a TV2-t".

Azt is elmondta, hogy több mint három hete nem járt emberek között, de egy darabig ez még így lesz.

"A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik. A TV2 szigorú biztonsági protokollja miatt nem tudom, mikor dolgozhatok újra, de most nem is ez a lényeg!"

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés,


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
karoly-herceg.jpg

Így élte meg Károly herceg a koronavírus-fertőzést: először szólalt meg azóta

Mint mondja, szerencséjére, nála csak enyhe tünetek jelentkeztek, de többször is megemlíti az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 01.


hirdetés

A múlt héten mi is megírtuk, hogy a 71 éves brit trónörökös, Károly herceg elkapta a koronavírust.

Most egy videóban beszélt betegségéről, az egészségügyi dolgozók iránti hálájáról és azokról, akik súlyosabb állapotba kerültek a betegség miatt.

„Nemrég én is átestem a koronavíruson, szerencsére viszonylag gyenge tüneteim voltak, ezzel pedig a betegség másik oldalán találtam magam. Még mindig tartom a távolságot és az önkéntes házi karantént. Ahogy mind láthatjuk, ez egy nagyon furcsa, stresszes időszak, többek között azért, mert nem tudunk együtt lenni a családunkkal és nem láthatjuk a barátainkat”

- mondta Károly. Hozzátette: feleségével együtt nagyon sokat gondolnak azokra, akik ezekben a nehéz időben egyedül kényszerülnek szembenézni a nehézségekkel, mert elvesztették szeretteiket. Megemlítette azokat is, akik emberfeletti küzdelemben dolgoznak a koronavírus terjedése ellen. Külön kiemelte az egészségügyi szolgálatban dolgozó önkénteseket is.

hirdetés

Kiemelte, hogy a briteknek nemzetként olyan egészségi, üzleti és jóléti kihívásokkal szembenézniük, amilyenre nagyon rég nem volt példa.

„Egyszer véget fog ez érni. Addig tartsuk egymásban a reményt, és vigyázzunk magunkra, a családunkra és egymásra!”

- fejezte be mondandóját a wales-i herceg.

A message from The Prince of Wales

As Patron of Age UK, The Prince of Wales shares a message on the Coronavirus pandemic and its effect on the older members of the community.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!