hirdetés
advent-1.jpg

Sorra posztolják adventi koszorúikat a sztárok: már ég az első gyertya

Dobó Kata, Szandi, Singh Viki, Kasza Tibiék, és még jó páran megmutatták, hogy náluk milyen az idei ünnepi koszorú. És persze a jókívánságok sem maradhattak el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 01.


hirdetés

Itt a tél, és elkezdődött a karácsonyi időszak is.

Ma van advent első vasárnapja, és sokan köszöntik a napot adventi koszorúval, gyertyagyújtással.

A celebek közül is sokan így tesznek, sőt szívesen meg is mutatják, hogy milyen koszorút választottak maguknak.

Kasza Tibi és Darai Andrea adventi koszorúja: "Advent 1 napja. Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az ünnepe! Ne akarjatok túl sokat, ne legyetek elégedetlenek! Nem kell mindennek patyolat tisztának lennie az ünnepekre, és ha nem sikerül a bejgli akkor csak nevessetek egy jót rajta ne pedig sírjatok. Egy a fontos, hogy a család együtt lehessen és szeressétek, becsüljétek egymást és azt amitek van" - írta Andrea az oldalára.

☃️ Advent 1 ❤️? Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az ünnepe!?? Ne akarjatok túl sokat, ne legyetek elégedetlenek! Nem kell mindennek patyolat tisztának lennie az ünnepekre és ha nem sikerül a bejgli akkor csak nevessetek egy jót rajta ne pedig sírjatok !❤️ Egy a fontos, hogy a család együtt lehessen és szeressétek,becsüljétek egymást és azt amitek van !❤️ Ma pedig indulnak az új játékok az oldalamon?? Koszorú és kopogtató: @viraglauravirag ?

11.4k Likes, 28 Comments - KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) on Instagram: "☃️ Advent 1 ❤️? Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az..."

hirdetés

Tolvai Reni a képhez még hozzáírta, hogy imádja ezt az ünnepet:

Eldo Advent vasarnap ❤️ imadom ?? Boldog unnepeket mindenkinek ?

362 Likes, 3 Comments - TOLVAI RENI (@tolvaireni) on Instagram: "Eldo Advent vasarnap ❤️ imadom ?? Boldog unnepeket mindenkinek ?"

Tóth Gabi: "Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet...csodálatosabb nem is lehetne".

Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet.... csodálatosabb nem is lehetne?? . . . . @borsomuhely

11.7k Likes, 33 Comments - @tothgabi on Instagram: "Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet.... csodálatosabb nem is..."

Dobó Kata: "Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon."

Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon. ✨✨✨#ünneprehangolódás? #elsogyertya #advent #viraggalegymosolyert #koszonom #gyonyoru ????

924 Likes, 7 Comments - Dobó Kata (@katadobo) on Instagram: "Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon. ✨✨✨#ünneprehangolódás? #elsogyertya #advent..."

Singh Viki: "Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? Boldog Ünnepeket mindenkinek!!"

#advent Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? ❤️? Sztoriban és bióban a karácsonyi dalom: Hol SZERETET VAN ott minden van!! Nézzétek, szeressétek és osszátok ha tetszik!! Boldog Ünnepeket mindenkinek!! ?❤️

142 Likes, 1 Comments - S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) on Instagram: "#advent Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? ❤️? Sztoriban és bióban a karácsonyi dalom:..."

Boggie az Insta-sztorijában mutatta meg, hogy miket alkottak:

Szandi is meggyújtotta az első gyertyát, erről az Insta-sztoriján számolt be:

Címlapkép: illusztráció


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
pinetrtibor-ujbaratno-illyesjennifer.jpg

Tökhintóval vitték végig Budapest utcáin Pintér Tibor szerelmét a születésnapján

Ilyés Jenifert Tenya lovasszínházának társulata énekelve várta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 04.


hirdetés

Nemrég ünnepelte születésnapját Pintér Tibor szerelme, Ilyés Jenifer. Tenya pedig nem bízta a véletlenre az ünneplést, meglepetés szülinapot szervezett a párjának. Jenifer igazi hercegnőnek érezhette magát, hiszen egy mesebeli tökhintón vitték végig Budapest utcáin.

Pintér Tibor lovasszínházának társulata pedig közösen elénekelte neki a Boldog születésnapot című dalocskát, miközben Jenifer megérkezett a hintóval. Az egészről videó is készült, így azt is látni, hogy Jenifer egy hatalmas rózsacsokorral kiszáll a hintóból. Tenya párja nagyon megilletődött, egy pillanatra még meg is botlott zavarában.

"Szerelmem meglepi szülinapja"

- írta a videóhoz Pintér Tenya.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
kulcsar-edina-legujabb-terhespocak-1000x661.jpg

Kulcsár Edinát kérdőre vonták a kommentelők, miért vörös hajú és kék szemű a kislánya

Új képeket osztott meg kislányáról, sokan szóvá tették, hogy egyik szülőjére sem hasonlít a gyerek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 05.


hirdetés

Két új fotót osztott meg két és fél hónapos kislányáról Kulcsár Edina, a kommentelők pedig máris akcióba lendültek - írja a 24.hu. A közeli fotókon ugyanis jól látszik, hogy Nina kék szemű és szőke hajú, miközben szülei mindketten barna szeműek és hajúak, sőt, a kislány öccse, a lassan kétéves Medox is a barna szeműek táborát erősíti. Sok kommentelőt nem hagyott nyugodni a téma, és szóvá is tették, miért nem hasonlít a gyerek egyik szülőjére sem. Az egyik kommentelő kérdezett rá arra, hogy volt-e a családban vörös hajú és kék szemű felmenő, ezt a kérdést Kulcsár válaszolta meg: nincs tudomása róla, ez pedig az eziránt fogékonyakban tovább gerjesztette a rejtélyt.

Volt, aki a klasszikus példát felhozva a postás közreműködését sejtette a gyerekvállalásban, ám Kulcsár kiábrándította: nő a postásuk.

A kételkedők mellett sokan védelmükbe vették a kétgyermekes anyukát, mondván, hogy ilyen a genetika, semmi furcsa nincs abban, ha nem egyezik a szülők és a gyerek szemszíne. Arra is felhívták többen a figyelmet, hogy a babáknak egy éves korukig még megváltozhat a szemszíne, és a haja is beszőkülhet. Volt azonban, aki szerint Kulcsár dédnagyanyjára hasonlít a kislány, az egykori szépségkirálynő pedig nagyon örült ennek az összehasonlításnak.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
toth-andi4.jpg

„Insta vs. valóság” - ilyen Tóth Andi, amikor kiöltözve pózol, és amikor otthon lazít

Egy beállított és egy spontán képet posztolt magáról az énekesnő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 04.


hirdetés

Vicces posztot tett közzé Tóth Andi az Instagram-oldalán.

Az énekesnő megmutatta, milyen amikor szépen kiöltözve, kisminkelve fotózzák le, és amikor egy spontán kép készül róla pihenés közben.

"Insta vs. valóság" - írta a posztban.

A valóságot ábrázoló képhez kattints a kép jobb oldalán lévő fehér nyílra.

Insta vs Valóság @sierra_tequila_hu ?‍♀️ #tequila #tequilagirl #latina #hangover

null

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
toth-gabi.jpg

Tündéri fotót posztolt Tóth Gabi éppen ma 7 hónapos babájukról

Hannaróza cuki félmosolyára özönlenek a lájkok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 03.


hirdetés

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor kislánya, Hannaróza büszkén hirdeti egy kis táblácskán, hogy épp ma 7 hónapos.

A már nem is olyan kicsi baba meglehetősen kameraérzékeny, a pénteken posztolt Instagram-fotón még a szeme is huncutul mosolyog.

Nem csoda, hogy fél nap alatt több mint 34 ezer lájkot kapott a kép.

?❤️?⚡️✨

null

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!