hirdetés
advent-1.jpg

Sorra posztolják adventi koszorúikat a sztárok: már ég az első gyertya

Dobó Kata, Szandi, Singh Viki, Kasza Tibiék, és még jó páran megmutatták, hogy náluk milyen az idei ünnepi koszorú. És persze a jókívánságok sem maradhattak el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 01.


hirdetés

Itt a tél, és elkezdődött a karácsonyi időszak is.

Ma van advent első vasárnapja, és sokan köszöntik a napot adventi koszorúval, gyertyagyújtással.

A celebek közül is sokan így tesznek, sőt szívesen meg is mutatják, hogy milyen koszorút választottak maguknak.

Kasza Tibi és Darai Andrea adventi koszorúja: "Advent 1 napja. Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az ünnepe! Ne akarjatok túl sokat, ne legyetek elégedetlenek! Nem kell mindennek patyolat tisztának lennie az ünnepekre, és ha nem sikerül a bejgli akkor csak nevessetek egy jót rajta ne pedig sírjatok. Egy a fontos, hogy a család együtt lehessen és szeressétek, becsüljétek egymást és azt amitek van" - írta Andrea az oldalára.

hirdetés

☃️ Advent 1 ❤️? Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az ünnepe!?? Ne akarjatok túl sokat, ne legyetek elégedetlenek! Nem kell mindennek patyolat tisztának lennie az ünnepekre és ha nem sikerül a bejgli akkor csak nevessetek egy jót rajta ne pedig sírjatok !❤️ Egy a fontos, hogy a család együtt lehessen és szeressétek,becsüljétek egymást és azt amitek van !❤️ Ma pedig indulnak az új játékok az oldalamon?? Koszorú és kopogtató: @viraglauravirag ?

11.4k Likes, 28 Comments - KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) on Instagram: "☃️ Advent 1 ❤️? Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az..."

Tolvai Reni a képhez még hozzáírta, hogy imádja ezt az ünnepet:

Eldo Advent vasarnap ❤️ imadom ?? Boldog unnepeket mindenkinek ?

362 Likes, 3 Comments - TOLVAI RENI (@tolvaireni) on Instagram: "Eldo Advent vasarnap ❤️ imadom ?? Boldog unnepeket mindenkinek ?"

Tóth Gabi: "Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet...csodálatosabb nem is lehetne".

Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet.... csodálatosabb nem is lehetne?? . . . . @borsomuhely

11.7k Likes, 33 Comments - @tothgabi on Instagram: "Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet.... csodálatosabb nem is..."

Dobó Kata: "Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon."

Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon. ✨✨✨#ünneprehangolódás? #elsogyertya #advent #viraggalegymosolyert #koszonom #gyonyoru ????

924 Likes, 7 Comments - Dobó Kata (@katadobo) on Instagram: "Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon. ✨✨✨#ünneprehangolódás? #elsogyertya #advent..."

Singh Viki: "Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? Boldog Ünnepeket mindenkinek!!"

#advent Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? ❤️? Sztoriban és bióban a karácsonyi dalom: Hol SZERETET VAN ott minden van!! Nézzétek, szeressétek és osszátok ha tetszik!! Boldog Ünnepeket mindenkinek!! ?❤️

142 Likes, 1 Comments - S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) on Instagram: "#advent Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? ❤️? Sztoriban és bióban a karácsonyi dalom:..."

hirdetés

Boggie az Insta-sztorijában mutatta meg, hogy miket alkottak:

Szandi is meggyújtotta az első gyertyát, erről az Insta-sztoriján számolt be:

Címlapkép: illusztráció


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
unnep5.png

Így ünnepelte X-Faktoros győzelmét Ruszó Tibi - alig tudott énekelni a sok öleléstől

Mindenki berohant, hogy gratulálhasson a győztesnek, aki meghatottan mondott köszönetet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 15.


hirdetés

hirdetés

VIDEÓ: Ruszó Tibi újra elénekli saját dalát a finálé végén


KÖVESS MINKET:

hirdetés
puzserrobert.jpg

Újabb Majka-Puzsér háború dúl a Facebookon

Puzsér Róbert ismét beszólt Majkának, aki ezt nem hagyta annyiban - legalábbis ez derül ki Puzsér Facebook-oldaláról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 14.


hirdetés

Puzsér Róbert a Hírklikken publikált cikkében írt szombat reggel a TV2 műsorairól, melyben megemlítette Majka saját fejlesztésű vetélkedőjét is. Ezzel viszont ismét elindított egy lavinát.

"Üdítő adalék, hogy Majka papa saját fejlesztésű vetélkedője is a földbe állt, hiába verte nyálát az ózdi hős, hogy majd megújítja vele a televíziózást Magyarországon"

- fogalmazott a cikkben Puzsér Róbert, aki szerint mindezt Majka nem hagyta szó nélkül.

hirdetés

Puzsér esti posztjában azt állítja, ezt a választ kapta Majkától:

„Most komolyan! Ki alkalmazza Puzsért? Ki a f.szom ad pénzt azért, hogy megnézze, vagy elolvassa ezt a nyilvánvaló bolondot?...Vagyis ez hülyeség mert a bolondért én is adok pénzt a cirkuszban...De b.szki!!! Ott a bolond civilben nem bolond!!! Ez meg fullba nyomja a kretént 0-24ben. Az ő jelenléte, és használata a médiában meglepőbb, mint Donald Trump elnöksége, vagy a britek Brexitje. Egyedül az ő részéről értem ezt az egészet. Szegénykémnek valamit kell csinálnia, hogy legyen pénze Xanaxra. Elhasznált panelmondatok, kamu intelligens beszólások, évről évre a nélkülözésből fakadó emberutálat...Tényleg kíváncsi lennék egy pszichiáter véleményére róla. Az egyetlen esélye ennek a szánalmas p.csnek,hogy egyszer valahol összefutunk és akkora barackot nyomok a fejére, hogy benne lesz a híradóban két hétig.”

- idézi Majkát állítása szerint Puzsér Róbert.

Majd válaszol is rá:

"Bevallom, érzek némi büszkeséget, hogy egy ekkora formátumú előadóművész és televíziós személyiség akar pofán verni.

Vajon mit tenne Majka papa fordított helyzetben? Szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Előadna egy dalt, amelyből kiderülne, hogy ebbe a félelembe ő ma még belehal, aztán beülne az étterme előtt parkoló luxuskocsijába, és szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Két facebook-promóció közé beékelne egy bejegyzést arról, hogy milyen szánalmas p*cs az, aki Mészáros Lőrinc tévéjének jól tartott porondmestereként azon szakmázik, hogy engem ki és miért fizet, ahelyett, hogy azt a kérdést tenné fel, őt ki és miért fizeti, aztán szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Esetleg megpróbálná megkülönböztetni a bolondot a bohóctól, ha már pénzt adott érte, és már szaladna is a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg?

"Nem kell a kamugengszterkedés, Majka papa! Mindenki tudja, hogy bőven van mit vesztened, ahhoz pedig úgy ragaszkodsz, hogy a tíz körmöd is beletörik"

- zárja posztját Puzsér Róbert.

Majka és Puzsér között nem ez az első összezördülés, ugyanis Puzsér Róbert akkor is beszólt Majkának, amikor a rapper kiakadt, mert Krúbi nyert az idei Fonogram-gálán 'az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele' és 'az év felfedezettje' kategóriákban is.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
kiss-ramona-x-faktor-finale.jpg

Ebben a csodálatos ruhában tündököl Kiss Ramóna az X-Faktor fináléjában

Az élő showk alatt sok kritikát kapott extra szettjei miatt, most viszont a kommentelők is odavannak a ruhaválasztásért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 14.


hirdetés

Szombat este véget ér a 2019-es X-Faktor, néhány óra múlva kiderül, hogy Vanek Andor, Ruszó Tibi vagy Zdroba Patrik nyeri az idei szériát. Az élő showk alatt ugyanakkor nemcsak a versenyzők, a produkciók vagy Puskás Peti és Dallos Bogi kapcsolata kaptak nagy figyelmet, hanem a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna ruhái is.

Rami ruháit idén Lakatos Márk álmodta meg, akivel egészen extra szetteket is választottak az elő showk alkalmával.

Az X-Faktor műsorvezetőjének még frufrut is vágtak az egyik adásra, sőt egyszerre viselt férfi és női ruhát is.

hirdetés

Rami nemrég megosztotta mind a négy szettet, amit viselt:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kinek melyik ruci tetszett a legjobban? A-B-C-D? #xfaktor2019

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

A vagány szettek ugyanakkor nem arattak mindig felhőtlen sikert, ugyanis sokan kritizálták Ramit és Lakatos Márkot a választásaik miatt. Lékai-Kiss Ramóna viszont a fináléban egy csodálatos, csillogó ruhakölteményben vezeti a műsort, amiről több fotót is megosztottak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


hirdetés
faktor.png

X-Faktor: ilyen volt Ruszó Tibi győztes dala a színpadról

Puskás Peti megörökítette a megható pillanatot, ahogy Ruszó Tibi első saját dalát énekli, miközben a versenyzőtársai a nyakába borulva gratulálnak neki, a mentorok pedig könnyezve nézik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 15.


hirdetés

Szombat este nem sokkal éjfél előtt kiderült, ki nyerte a 2019-es X-Faktort. Az első körös szavazás végén a nézők döntése alapján Zdroba Patrik kapta a legkevesebb szavazatot, így ő esett ki. A második körös szavazás során a két 16 éves versenyző, Ruszó Tibi és Vanek Andor küzdhetett a 2019-es X-Faktor győztese címért, aminek végén a Ruszó Tibi nyerte a versenyt.

Ruszó Tibi az RTL Extra videójában többek közt arról beszél, el sem akarta hinni, amikor először mondták neki, hogy olyan hangja van, mint Kökény Attilának. "Nagyon jó érzés volt" - mondta az énekes.

hirdetés

A műsor végén Ruszó Tibi ismét elénekelte első saját dalát, a dal alatt pedig befutottak a színpadra az X-Faktor döntősei és elárasztották ölelésekkel. A győztes és a mentorok is könnyezve álltak a produkció alatt.

Puskás Peti pedig rögzítette és az Instagramjára is feltöltötte az idei X-Faktor utolsó pillanatait, így mi is kicsit átélhetjük, milyen volt a színpadon állni, miközben Ruszó Tibit ünnepelte az egész stúdió.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
hirdetés

 

Az a pillanat... ❤️❤️❤️ #xfaktor #mentor #rtlklub #apuskaspeti #puskaspeti #byealex #dallosbogi #gasparlaci #ruszotibi

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!