hirdetés
onyxgourmet.jpg

Sör és kenyérvég: Az idei Gourmet fesztivál nem egyszerű sztárjai

Végigettük a kínálatot, elmondjuk, mik voltak a kedvenceink!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18.


hirdetés

Sör és kenyérvég. Na és persze a paprika, de ez a kettő együtt sokkal drámaibban hangzik a régió legnívósabb magas gasztro-fesztiválján. De legyünk pontosak: sör, paprika és sercli a pontos tematikái az idei Gourmet fesztiválnak. Utóbbi talán némi magyarázatra szorulhat, a sercli jelenthet kenyérvéget, megpirult tésztavéget, és marhafartőt is.

Mivel az előző kettőt borzasztóan egyszerű beépíteni egy tonna fogásba, azt gondoltam volna, hogy a sercli lesz a mellékszál az idén, de tévedtem, a csokin keresztül, a fagylalton át egészen a tányérig mindenbe bele tudták építeni a kreatív séfek ezt a deviáns alapanyagot is.

No de mielőtt felsorolnám mik voltak az idei kedvenceim, fontosnak tartom leszögezni miről is szól a Gourmet fesztivál, és miért nem para, ha elkérnek 2800Ft-ot egy falatnyi ételért. Ez nem egy disznótoros fesztivál, a cél nem a jóllakás, hanem pont az, hogy minél többet tudjunk kóstolni. És ha egy két Michelin csillagos étterem menüjéből 2800Ft-ért tudunk kóstolni, akkor bizony nagyon szerencsésnek kell éreznünk magunkat. Persze nyilván nem mindenkinek való ez, és legfőképpen nem mindenki pénztárcájának, de ha érzel valamit a gasztronómia iránt, akkor mindenképp kint a helyed a magyar gourmandok éves népünnepélyén.

Idén meglepően sok új étterem mutatkozott be a fesztiválon. Az egyik ilyen az ázsiai vonalat követő Aum, akik lerakták elénk azt a bizonyos ronda,de finom levest, aminek már nyoma marad az ízmemóriámban úgy is, hogy rühellem a kókuszt. Ez azért nagy érdem, mert ez a vörös currys kacsaleves rommá van tolva kókusszal. Ami külön meghatott, hogy találtam benne egy kis kacsanyelvet is, amihez még sosem volt szerencsém. A másik ételük, a préselt csülök papayasalátával is megért egy misét.

Szintén nemrég csapódott meteorként a budapesti gasztroszíntérbe a Laurel is, ahol olyan csodákat kóstolhattunk Mede Ádámtól és Ötvös Zsuzsannától mint a körömpörköltös bodag, vagy a malátás, sós karamelles "magnum", ami mellé úgy csúszott a barna sör, mint még soha.

hirdetés

A Société csapata még egy kis food style workshoppal is készült, ahol magunk díszíthettük fel a tányérunkat, de én inkább csak eltüntettem azokat magamban (mármint a tányért magát nem). Kecskesajt,római saláta,paprika és egy kacsagombócos,málnás kápiagazpacho hozta a paprika témát, a Mangalica sörhabbal és serclivel pedig az utóbbi kettőt.

Az Electrolux minden évben érkezik egy fogással, ami a belépőhöz kapott kuponnal ingyenes, ezáltal a legnagyobb sort generálják évről-évre. Idén egy a fogás egy "a világ legjobb paprikáit" felvonultató szendvics, ami meglepően királyra sikeredett.

A La Perle Noire már az elnevezésekben beindítja a nyáltermelést, ami kritikus szintet üt meg a fogások látványával párosítva. Füstölt piquillo paprika, sóska és málnavinaigrette felel a vegán szekcióért, egy elképesztő velős pirítós kalamansis paradicsomsalátával pedig a nagyon nem vegán szekcióért. Ami viszont mindent vitt, az a bundáskenyérben sült mangalica volt paprikás árpával.

Kicsit a vidéki ízek felé kanyarodva bevettük a Viator Apátsági étterem Omnibus nevű kis utánfutóját is, ahol málnás kacsatatárt kóstoltunk mustáros csicsókasalátával, és füstös sertéspofát paprikás knédlivel és tejfölös uborkahabbal.

A Babel standja elé remegő gyomorral érkeztem. Egyike annak a pár étteremnek az országban, ami még a bakancslistámon van, és most kapott egy Michelin csillagot is. Ha mindez nem lenne elég a legkedvesebb alapanyagommal érkeztek, ami a polip, ráadásul ez volt az az étel(mármint a polipos fogás, nem pontosan ez a verzió), ami után a Michelin ellenőr kihívta a séfet megdicsérni. És bár Gourmet feszt szemmel is kicsit parányi adaggal szolgáltak, az élmény örök. Sörben pácolt grillezett polip,paprika,serclimorzsa. Az összes téma pipa.

Az Esca csapata a grill tematikában mindig is brutális volt, és most sem okoztak csalódást a kacsaszív-nyársukkal, amit örökké tudtam volna enni. A másik fogásuk a Hortobágyi palacsinta is a faszénről érkezik, és egy olyan savanyú káposzta körettel, ami megszólal. Kissé rendhagyó elemként pedig bónusz csirkelábbal kérhető. Én összedobtam a két fogást egy tányérra a kapirgálóval együtt, és elkészült a legfinomabb káosz tálja az idei Gourmet-n.

Az Onyx pedig akkorát jött, hogy már el is fogyott ez a fogás. Abszolút nyertesek a tematika értelmezésében, ugyanis nem csak belekomponálták egy ételbe a sört,a paprikát, és a serclit is, de a sercli mindkét értelmezését is. Ez az étel a BBQ marhafartő,füstös paprika,sör,sercli. Az első sercli maga a marhafartő, a kenyérvéges értelmezése pedig a tányérban merül ki, ami egy általuk sütött kenyérvég. A kivitelezés, az ízek, és még az adag tisztességes mérete is 5-ös. Nem hiába az a két csillag na...

Egy világbajnok bélpoklosnak is sok lenne a teljes paletta végigevése, de a vállalkozó kedvűeknek van rá még másfél napjuk. Ha már viszont tényleg nem tudunk egy falatot sem letuszkolni a nyelőcsövünkön, érdemes rámenni a grandiózus italkínálatra is, akár egy kávéval indítva a Sunshine Dealer standjától, majd megkóstolni az új Hungária Zöld Veltellini pezsgőt, végül kilyukadni a Kreinbachernél, vagy a Gilvesy pincészetnél, vagy ahol éppen meglátod egy haverodat bemákolva, aki az alkoholban keresi már a kajakómából kifelé vezető serclivel kikövezett utat.

 


hirdetés
KÖVESS MINKET:





Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
DSC_4321.jpg

10 hely a Balatonnál, ahol télen is jót ehetsz

Gondoltad volna, hogy a Badacsony és a Balaton télen is virágzik és pezseg? Mi leteszteltük a környéket a hétvégén, a Gasztrohegy apropójából.
Szöveg: Vass Adrienn; fotó: Csákvári Péter - szmo.hu
2020. január 22.


hirdetés

Mostanában egyre többet hallani arról, hogy a Balatonon nincs vége az életnek a nyári hónapok után sem, hogy a vendéglátóhelyek egész éves nyitvatartásra rendezkednek be. Örülünk az ilyen híreknek, de míg a saját szemünkkel nem láttuk, mi is nehezen hittük ezt el...

A hétvégén egy páratlan összefogás, a Gasztrohegy januári eseményén jártunk, és valóban leesett az állunk. Pezsgett a környék, és meglepően sok helyen készültek finom ételekkel és jó borokkal. És nem törődve a dérrel és faggyal, rengeteg turista lepte el a hegyet és környékét. A téma a Vadászidény volt, de nem csak különleges vadhúsokat kóstoltunk. Mondjuk és mutatjuk a saját élményeinket!

A cikk végén pedig megtaláljátok a Gasztroheggyel kapcsolatos egyéb tudnivalókat is. Hiszen februárban is várnak titeket egy különleges hosszúhétvégével.

Február 15-16-án a Disznóságoké lesz a főszerep!

Lelövöm a poént már az elején. A 10 vendéglátóhely, ami összekapcsolódott a Gasztrohegy alkalmával, mind fantasztikusan szerepelt. Egész egyszerűen nem találtunk olyan ételt ami ne ízlett volna, és nem volt olyan helyszín, ahova ne térnénk vissza örömmel. Ez számunkra és óriási meglepetés volt, és abszolút ritkaság számba megy. Úgy tűnik, hogy ez az összefogás már csak azért is hasznos, mert a név garancia a minőségi vendéglátásra, ráadásul egyáltalán nem csak vidéki körülményekhez képest. Ezek a menük és helyek egy városban is jól mennének, és véleményem szerintem akár más országban is megállnák a helyüket.

hirdetés

Egy vagy két nap persze kevés 10 hely megismerésére, mi is péntektől keddig hosszabbítottuk meg a hétvégénket, és nektek is jó szívvel ajánlhatjuk a több napos tartózkodást.  

Tilia - A Badacsonyi Borvendéglő

A Tilia étterem a Neptun Hotelhez tartozik, ami az elmúlt években tulajdonosváltáson és komoly felújításon esett át. Érdemes náluk megszállni, mert az apró wellness részleg mellett, remek reggelivel és egyszerre modern, bohém és elegáns szobákkal várják a vendégeket.

Az étterem egy pincében található, de a design annyira kellemes és hangulatos, hogy az ember szívesen időzik egy kávé vagy limonádé mellett még pár percet... órát.

A vadászidényes tematikához kapcsolódva itt egy remek gemenci vadgulyás volt az étlapon, meg túrófánk erdei bogyósok lekvárjával. Egyiket sem tudtuk kihagyni, és mindegyiket nagyon szerettük.

Laposa Birtok

Laposáék rendesen bevették a Badacsonyt, és nagy szerepük van abban, hogy a környék így él és virul. Remek boraik mellé most  muflon szűz volt tálalva a hegyen. Talán ez volt a környék legkülönlegesebb fogása. Nagy élmény volt egy ilyen vadat kóstolni. Nem is tudtuk, hogy a meleg konyhájuk miatt is megéri már feléjük járni.

Pláne Badacsony Borterasz

Annyira klassz ez a hely, hogy arra szó nincs. Maga az épület is olyan, mint egy különleges hobbitkunyhó, és ami bent fogad, arra végképp nincs felkészülve az ember. Különleges borok és jó hangulat. Kaja fronton pedig vadnyúl rillettes, kardamomos kalács és répa chutney volt a hétvége sztárja. Nekem ez az egy hely és ez az egy étel is bőven elég lett volna a boldogsághoz. Vissza kell jönni tavasszal is, amikor él a terasz, és üzemben van a sparhelt!

Hotel Bonvino Wine & Spa

A Bonvinoban két éjszakát töltöttünk, de duplaennyi se lett volna elég. Remek a wellness, barátságosak és kényelmesek a szobák, és a félpanziós ellátás is meglepően jó élmény volt.

Náluk a svédasztalos reggelibe és vacsorába kóstoltunk bele, és nehezen tudtunk megállni 1-2 ételnél (jó, nem is álltunk meg). Vannak azok a hotelvacsorák, amikor összevissza tömsz mindent magadba, de úgy igazán nem marad meg semmi. Hát itt körülbelül az összes ételt fejből fel tudnám sorolni, mert annyi klassz lehetőség volt és olyan jók voltak az ízek.

Egy egész napos gasztrotúra után csak akkor megy le az ember vacsorázni, ha komoly indoka van rá. Én alig vártam, hogy egy jó levessel zárjam itt a napot... aztán alig vártam, hogy reggelizhessek egyet.

A folytatásért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:





hirdetés
DSC_3117.jpg

A legszexibb budapesti pizzéria! – a Digónál jártunk, a Kazinczy utcában

Végre éttermi körülmények között is ehetünk igazi nápolyi pizzát a belvárosban. Teszteltük a helyet.
Fotó: Csákvári Péter, szöveg: Vass Adrienn - szmo.hu
2020. január 18.


hirdetés

Decemberben új egységgel bővült a Digó pizzéria flottája, de mi szokásunktól eltérően nem siettünk annyira hozzájuk. Hiszen ettünk már jópár Digó pizzát az elmúlt években. Először az Akvárium előtt bűvöltek el, majd a fesztiválokon faltuk őket két koncert között, és a Rómain is megnéztük a teraszukat. Így valahogy azt éreztük, hogy mi már mindent láttunk tűlük.

Mit mutathatnak még nekünk? Miért kellene a Kazinczy utcát is útba ejtenünk?

Aztán az egyik héten valahogy csak megjött a kedvünk a jó nápolyi pizzához, és reméltük, hogy hoz valami olyan újdonságot az hely, ami miatt érdemes lesz tollat ragadni. És láss csodát, most itt vagyunk.

Nem tudom, pontosan mire számítottam, de egy ilyen étterembelsőre biztos nem. A srácok részéről megmaradt a laza, közvetlen fogadtatás, de a berendezés és a kések, villák, poharak együttes hangulata teljesen más szintre emeli a Digótól megszokott élményt.

Rendesen elegáns és szexi a hely. De nem úgy elegáns, hogy csak ingben tudsz beülni, hanem inkább trendi, fiatalos és letisztult hangulatot áraszt.

hirdetés

Nyugis elektronika cseng a fülbe, és a pizzák mellett a borok és koktélok is repkednek ki az asztalokhoz. Még semmit nem ettem, de már nagyon bírtam az egészet.

És ha már újdonságot akartunk, hagytuk rábeszélni magunkat az előételre. Azaz az előételekre. És ez volt a hét, ha nem a hónap legjobb döntése.

Burrata a kemencéből - 1490 forint

A burrata egy friss sajt, aminek a külső része szilárdabb mozzarella, a belseje pedig egy tejszínesebb, lágyabb sajt. Ezt ők a fokhagymás paradicsomszósszal együtt a kemencébe tolják pár percre. Mielőtt forró és lágy formájában elénk kerül, még egy kis pecorinot és bazsalikomot kap a tetejére, és egy fűszeres-diós-fenyőmagos focacciát mártogathatunk bele.

Óriási adag, és szó szerint orgazmus az ízlelőbimbóknak.

Én ennél többet azon az estén nem is kívántam már, az előételnél megjött a csoda. És ez még csak nem is az én előételem volt...

Antipasti D.O.P tál - 1790 forint

Idézem: "A kemencés burrata mellé összeválogattunk nektek egy előétel tálat eredetvédett alapanyagokból.

Alig lehet megszámolni, mennyi ínyencség van rajta, de pármai sonkát, olasz szalámit, pecorino sajtot, mozzarellát, parmezánt és focacciát biztosan tartalmaz a tál."

Hát ez így eleve a legjobb borkorcsolya evör, de nyilván volt rajta még többféle savanyított csoda, meg egy kis oliva, meg egy kis kapribogyó... meg nem is tudom pontosan, hogy mi még, hiszen szabályosan sokkot kaptam.

Ez csak az előétel? Ez csak az előétel!

Én nem tudom, hogy meddig tarthatóak ezek az árak, hogy nekik is megérje, de ha rám hallgattok, azon nyomban foglaltok náluk asztalt, amíg tutira ez a felállás.

És még csak ezután jöttek a pizzák.

Ha valakinek nem lenne meg, gyorsan azért tisztázzuk, hogy mitől olyan extra a Digó pizzája, és miért lesz teljesen új élmény neked, ha eddig még nem ismerted a nápolyi stilót.

“A nápolyi pizzának a tésztája az, ami igazán különleges. A hosszú – legalább egy napos – kelesztésnek köszönhetően rendkívül ízletes, puha, középen vékony, de a széle – hirtelen sütés által – akár 2 cm magasra felpuffadt, kívül roppanós, levegősen könnyű tészta keletkezik, amelyen jól láthatóak a fatűz lángjának köszönhető jellemző sötét pöttyök. Az eredeti nápolyi pizza elkészítéséhez elengedhetetlen a hagyományoknak megfelelő felépítésű fatüzeléses kemence, amelynek köszönhetően 480 fokon kevesebb, mint 90 másodperc alatt készül el a pizza.”

A paradicsomuk San Marzano, a Vezúvról, a bivalymozzarellájuk pedig Campaniaból jön. És a többi alapanyag sem megúszós. Elképesztő sonkák és szalámik várják, hogy feltét legyen belőlük.

Marinara - 1990 Ft

Marinara pizzát csak akkor mer rendelni az ember, ha tudja, hogy a tészta és a szósz elég a boldogsághoz, ha ez a két alapanyag, némi főszerrel, olivával és fokhagymával képes megcsinálni a bulit.

Döbbenet, de ez annyit adott, mint máshol a sonkával, gombával, kukoricával és kiló sajttal megborított SE!

Friarielli és nápolyi szalámi - 2890 Ft

Ezt a pizzát úgy ajánlották nekünk. Mert a friarielli olyan extrás feltét, amit nem gyakran látsz a városban, de még Olaszországban sem mindenhol. A brokkolik családjába tartozó, mégis inkább spenótra emlékeztető, savanyított zöldség nem csak kinézetével dobja fel a pizzát. Igazán izgalmas kombináció ez így.

Nem tudtunk belekötni, de annál inkább köszönjük a tippet.

A Digó igazán meglepett. Ez a legstílusosabb pizzéria most Pesten, ahol a minőségi nápolyi mellett jó bort, koktélt és előételt is érdemes fogyasztani.

Nem tudom nem ajánlani őket, pedig szívem szerint inkább megtartanám magamnak a tippet, hogy mindig legyen szabad asztalom, ha arra járok!


hirdetés
KÖVESS MINKET:






hirdetés
81301844_2503813153200052_210568189094920192_n-1.jpg

Milyen pezsgővel koccints szilveszterkor? Segítünk!

Ha te sem tudod, milyen pezsgőt válassz, ismerkedj meg ezzel a fenséges nedűvel, és fogadj el pár hasznos tippet a vásárlás előtt.
Vass Adrienn - szmo.hu
2019. december 30.


hirdetés

Szilveszterkor még azokban a háztartásokban is előkerülnek a pezsgők, ahol amúgy nem túl gyakran kerül alkohol az asztalra, és minél ritkábban iszik az ember, annál kevésbé jártas a szeszek világában.

A pezsgő egy olyan borszármazék, amelynél a bor második érése magában a palackban megy végbe.

Az első pezsgőt 1670 – 1715 között Reims közelében, a champagne-i borvidékhez tartozó Szent Benedek-rendi apátság pincevezetője, dom. Pierre Pérignon készítette.

Parafa dugóval zárt le egy borosüveget, amelyet viaszba mártott drótkengyellel erősített rá.

Egy ideig próbálták titokban tartani a készítési folyamatot, azonban a 18. században már sokfelé ismeretes volt, és a 19. században már Európa-szerte készítettek pezsgőt.

hirdetés

Pezsgő szavunkat gróf Széchenyi István alkotta, aki a Hitel című munkájában elsőként nevezte a franciák champagne-át pezsgőnek.

És most jöjjenek a támpontok ahhoz, hogy jól választhassunk.

Komolyabb szakértelem nélkül a legegyszerűbb megoldás az, ha a nagyobb múltú pincészetektől választ az ember.

Ha valami igazán jót keresünk, az eljárás szerint Méthode Traditionnelle, azaz palackban érlelt pezsgők között kutakodjunk.

Ezen kívül az érlelés hossza is fontos. Minél tovább tart, annál izgalmasabb aromákat érezhetünk ki a pezsgőből, és annál krémesebb lesz a habzása.

Az, hogy mennyire édes pezsgőt választunk, az ízlésünkön múlik, de érdemes kísérletezni a szárazabbakkal.

A pezsgők világában a brut, azaz a száraz a legnépszerűbb.

Kicsit talán furcsának tűnhet, de az extra dry-nak magasabb a cukortartalma, mint a brut-nek, és még a száraz pezsgő is tartalmaz némi cukrot.

Cukortartalom szerinti besorolás:

Nyerspezsgő (brut nature, zéro dosage): a cukortartalom kevesebb mint 3 g/l

Extra brut: 0-6 g/l

Száraz (brut): kevesebb mint 15 g/l

Extra dry: 12-20 g/l

Dry (sec): 17-35 g/l

Félédes (demi sec, medium dry: 33-50 g/l

Édes (doux): több mint 50 g/l

Akár a hipermarketek polcain is találhatunk különösen jó tételeket.

A Hungaria rozéja például meglepő eredményekkel zárta szereplését a Franciaországban megrendezett világversenyen.

A pincészet egyik ’legifjabb’ tétele, az üde, mélyrózsaszín színű Hungaria Rosé Extra Dry nem csupán aranyérmet szerzett, hanem óriási szenzációként a világ TOP10 legjobb pezsgője közt végzett a francia Effervescents du Monde 2019 világversenyen. Ez a különleges pezsgősiker azért is lenyűgöző, mert ez az első alkalom, hogy Magyarország ilyen elismerésben részesült a dijoni megmérettetésen. A Hungaria Rosé Extra Dry mellett pedig csak francia és spanyol versenytársak kerültek a TOP10-es elitkörbe.

Miért pezsgővel koccintunk szilveszterkor?

A hagyományok szerint szilveszterkor szokás volt durrogtatni és hangoskodni, elűzve ezzel az óév minden búját és bánatát. Éjfél elteltével csakis gazdagságot hozó italt szabad fogyasztani, mert akkor az újévben nem kell hiányt szenvednünk semmiben.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:






hirdetés
11.jpg

Traktor: Egy étterem, ahol a köret a sztár

Teszteltük a budapesti belváros egyik legújabb helyét.
Csákvári Péter - szmo.hu
2019. december 06.


hirdetés

Az elmúlt egy évben kismilliószor hallottam a Traktor Farmfoodról, és határozottan biztos vagyok benne, hogy nem csak azért jegyeztem meg a nevét, mert alapvetően tetszik ez a két szó. A Traktorral együtt a séf, Bicsár Attila neve is beleégett az agyamba sőt, még az étterem bejáratába helyezett, ikonikussá tett Porsche traktor képe is elraktározódott, anélkül hogy valaha is jártam volna az étteremben. Na ezt nevezem én marketingnek.

Mire idén ősszel elhatároztam magam, hogy megnézem magamnak ezt a Traktort, zárt ajtók fogadtak átalakítás miatt, amit igazán nem értettem, mert 1 éves éttermek esetében nem túl gyakori, hogy bezár csak úgy átalakítgani. Nem kellett azonban sokáig várni, újra megnyitotta a kapuit, ráadásul elhagyták a farmfood szót is a nevükből, és mindehhez csaptak egy olyan nyitóbulit, hogy a fal adta a másikat.

Szó se róla, nem tartom veszett ötletnek, hogy ha van az a pénz, akkor bevessenek egy ilyen erős újranyitópartit, hiszen alapvetően nem lenne egy nagy hír, egy újracsomagolt étterem, de ha egy jó száz ember végignézi benne egy többszázkilós tonhal kifilézését, majd megkóstolhatja, na az már hír.

Az étterem alapvetően egy érdekes menüvel operál, aminek az a lényege, hogy "körethez választunk köretet”. Emiatt értelemszerűen veszett kreatívak, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy bonyolultak lennének.

A pankó morzsában sült zellerkockák például nem tekinthetőek brutálisan kicsavart dolognak, mégis valami új, nem megszokott és baromi finom megoldás. Ami szintén zseniális volt, az a pirított fodroskeles csicsóka, amivel egy vödörrel meg tudtam volna enni, pedig még mindig csak zöldségekről beszéltünk.

hirdetés

A köreteken túl is van azonban élet, van kínai ötfűszerrel tálalt kacsamell, wasabis marha tatár, de a klasszikus rántott csirke, gulyásleves és a somlói galuska is ugyanúgy játszik az étlapon.

Az is lenyűgöző volt, ahogy a gigantikus tonhalat, amit a vendégek szeme láttára filéztek ki, pár perc múlv a tányérainkon tisztelhettük egy uborkás salsával, ami valami parádés ízekkel támadt az arcunkba.

Az átalakítás oka pedig az volt, hogy az étterem kinézetét is ehhez a szellemiséghez csiszolják.

A munkálatokat  pedig a nemrég nemzetközi Red Dot elismerést kapó Laki Eszter és a dániai tapasztalatokkal is rendelkező Csap Viktor vezette, akik a tervezés és kivitelezés során mindvégig arra törekedtek, hogy munkájukkal az étterem ars poeticáját tükrözzék.  A végeredmény pedig egy igazán hangulatos, dzsungel-kert stiló lett, hatalmas terekkel.

A Traktor a belváros új, izgalmas találkozóhelye címre pályázik. Hiszen egy fancy sushizó és egy legendás szórakozóhely környezetében igazán remek helyszín lehet egy őrült éjszaka megalapozásához.

Közben pedig a tapaszos hangulatot kedvelők éppúgy jól járhatnak, mint a vegák, akiknek a húson túl is mutatnak valami eredetit.

 

Cím:

Zrínyi utca 2.

Nyitva tartás:

12:00 - 23:00

www.traktorbudapest.hu

hirdetés
KÖVESS MINKET:








Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!