Sokkos állapotba került a Soroksáron meggyilkolt nő férje, miután behívták a rendőrségre
A rendőrség bejelentette, hogy megtalálták az elkövetőt, majd beszéltek az áldozat családtagjaival is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 07.


Pénteken egy szűkszavú közleményt adott ki a rendőrség, melyben azt írták, hogy gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit a 2013-as soroksári gyilkosság ügyében.

A közleményben felidézték, hogy az eset 2013. szeptember 25-én Budapest XXIII. kerületében, Szigetdűlőben történt. Egy 36 éves helybeli nőt kora este Soroksár külterületén, kocogás közben támadtak meg. Holttestére másnap hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá. Támadói lemeztelenítették, speciális matrózcsomókat használva megkötözték, brutálisan megverték, megbecstelenítették, majd megfojtották - írta az MTI.

A bejelentést követően a rendőrség beszélt az áldozat férjével és édesanyjával is - írta meg a Blikk. Kardos Lajos, a meggyilkolt Gyurik Krisztina férje teljesen összeomlott, mikor elhagyta a rendőrséget. A lap leírása szerint a kezét tördelte és fel-alá járkált, nagyon megviselte mindaz, amit megtudott. Azt nem mondhatta el, hogy mit modtak neki, de sokként érte a hír. A végén pedig annyit közölt, hogy már csak haza akar menni a fiához.

A rendőrség korábban annyit közölt, hogy az ügy további részleteiről a rövidesen tájékoztatást adnak.

Címlapkép: illusztráció


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x