Soha nem lehet gyermeke, mégis két kisbabája lett 4 hónap alatt, és hamarosan újabb gyermekkel bővült a család
Eddig 800 ezren osztották meg Heather csodálatos történetét az anyaságról és az örökbefogadásról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 02.


Könnyekig megható történetet osztott meg egy amerikai nő a Love What Matters oldalon. Az amerikai Utah államban élő Heather Crockett elmesélte, hogy bár 13 évesen tudta meg a szörnyű diagnózist, hogy rendellenesen fejlődő petefészke miatt soha nem lehet gyermeke, rövid időn belül mégis többszörös anya lett, és férjével jelenleg 5 kisfiút nevelnek.

Heather leírta, hogy 6 hetes volt, amikor az ultrahang-vizsgálatnál észrevették, hogy nem megfelelően fejlődik a petefészke, és már 13 évesen tudta, hogy nem lehet kisbabája. Élete legnagyobb félelme az volt, hogy ha találkozik majd a jövendő párjával, vajon hogyan mondja meg neki, hogy nem teheti apává.

Aztán találkozott Jason-nel, két csodálatos kisfiú egyedülálló apukájával, és összekötötték az életüket.

Heather azt írta, zokogva mondta el Jason-nek élete titkát. De a férfi azt mondta: nem számít, hogyan érkeznek meg a gyermekeik, azok akkor is az ő gyerekeik lesznek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heather Crockett Oram (@heathercrock) által megosztott bejegyzés,

2017 júniusban belevágtak az örökbefogadásba, de nem ezzel foglalkozó ügynökségen keresztül szerették volna lebonyolítani, mivel drágának találták (Heather azt írta, a végére 55 ezer dolláros, vagyis kb 15 millió forintos a költség). Úgy döntöttek, hogy egyedül csinálják végig, a közösségi oldalak segítségével. Készítettek Facebook-oldalt, elindították az Instagramon a profiljukat fotóikkal, célzott hirdetéseket indítottak, regisztráltak egy örökbefogadással foglalkozó oldalon. Csak néhányan jelentkeztek, és azok is csalónak bizonyultak - Heather leírta azt is, hogy sokan hamisított ultrahang-képekkel és kamu vizsgálati eredményekkel csalnak.

Aztán egyszer csak kaptak egy üzenetet valakitől, hogy terhes az egyik barátja, és a születendő babának családot keres. Szeptember elsején fel is hívta őket egy nő Missouri államból, másfél órán át beszélgettek, tartották később is kapcsolatot, de hivatalos bizonyítékot nem kaptak a terhességről.

Amikor tavaly októberben frissítették az adatlapjukat az adoption.com oldalon, egy várandós nőtől kaptak üzenetet, aki találkozni akart velük. Heather elmesélte, hogy a találkozó nagyon jól sikerült, a baba éppen akkor rúgott, és megérinthette a kismama pocakját, kaptak ultrahangos képet a születendő kisfiúról, majd a várandós nő megkérdezte tőlük, hogy elfogadják-e a gyermekét, és örökké szeretni fogják-e. Ő pedig a férjével együtt zokogásban tört ki.

Három héttel később ott álltak a szülőszobában, és végigkísérhették a kis Andy születését. Mivel nyílt örökbefogadás volt, azóta is kapcsolatban maradtak Andy biológiai szüleivel.

Ekkor jött a fordulat: Heather felvette a kapcsolatot a Missouri-ból telefonáló nővel, aki azt mondta, már másik családnak adja a gyermekét. Pár hónappal később újabb fordulat történt: a nő jelentkezett, higy meggolndolta magát, és mégsem akarja annak a másik családnak adni a gyermeket. Küldött ultrahang képet is születendő kisfiáról.

Heather és a férje elutazott a nőhöz és három gyermekéhez, amikor ennek eljött az ideje, majd másnap a kis Ellis születésénél is ott lehettek.

4 hónap különbséggel 2 újszülött gyermekük lett.

És a történet itt még mindig nem ért véget. Heather újra felvette a kapcsolatot Ellis, a második baba édesanyjával, és a nő elmondta, hogy nehézségeik támadtak. Heather és Jason 10 napra magához hívta Ellis legidősebb testvérét, Seant, végül a 10 napból egész nyár lett, Sean új barátokat szerzett, és Heatherék tudta nélkül beszélt a helyi edzővel, hogy hadd csatlakozzon, és az édesanyját is felhívta, maradhat-e. Az anya azt mondta, örülne neki. Azóta Sean is a család tagja.

És így lett Heathernek és Jason-nek 9 hónap alatt 3 gyermeke. Most 5 fiút nevelnek, és továbbra is posztolják életük egy-egy mozzanatát Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heather Crockett Oram (@heathercrock) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x