hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Soha nem látott, szívszorító fényképet tett közzé Vajna Tímea
Férje temetése óta először posztolt közösségi oldalára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 05.


hirdetés

A hétfő este megosztott fotó a Fiumei úti sírkertben készült. A korábbi képeken a megemlékezésre hazánkba látogató világsztár, Arnold Schwarzenegger is szerepel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A többi képet, amelyekkel férjére emlékezik, közösségi oldalán lehet megnézni, itt.

Korábbi hírek szerint nagyon megviseli a gyász Vajna Tímeát. Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos életének 75. évében budapesti otthonában hunyt el.


KÖVESS MINKET:
Dallopással gyanúsítják Nagy Ferót a Beatrice legnagyobb slágere kapcsán
Az énekes felháborodott a feltételezésen. Mutatjuk a dalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

A napokban robbant a hír, hogy a Dal egyik indulóját azzal gyanúsították: ellopott egy zenét, azt játszotta a versenyen, ezért ki is zárták.

A botrány után az egyik internetes fórumon egy kommentelő azt állította a Beatrice egyik legnagyobb slágeréről, hogy az is koppintás: az angol Gene Loves Jezebel együttes Motion of Love című száma nagyon hasonlít a Beatrice Azok a boldog, szép napok című számára.

A Gene Loves Jezebel zenekar 1986-ban adta ki a dalát, amely egyesek szerint kísértetiesen hasonlít a Beatrice slágerére 1987-ből.

Itt az angol banda dala, szerinted hasonlít?

A Bors megkereste a zenészt, aki egyértelműen visszautasította a plágiumvádat.

"Hülyeség az egész! Nem loptunk semmit! Magyar viszonyok között a dal kiadására már csak '89-ben nyílt lehetőség. A dal ekkor már várta, hogy talán előbb-utóbb kiadják. A nótát már előtte is játszottuk. Vártunk a kommunista kúltúrfelelősök döntésére. Szerintem ez a kis alternativ zenekar hallhatta és lophatott belőle. Nem létezik, hogy mi lopott nótát adtunk elő valaha is!" – mondta a lapnak felháborodottan Nagy Feró.

A lap megkeresett egy másik zenészt is. Szigeti Ferenc, a Karthago együttes zenésze a bulvárlapnak elmondta, kétségtelenül vannak nagyon hasonló részek, ám szerinte nem feltétlenül kell tudatos plagizálásról beszélni, hiszen felmerülhet az úgynevezett zeneszerzői utánérzés, amely tudat alatt előhozhat olyan dallamokat, amelyeket akár sok évvel azelőtt hallott valahol a szerző.


KÖVESS MINKET:A Való Világ győztese, Zsuzsu többé látni sem akarja a villalakókat
Azt mondja, hogy már visszanézett pár adást, és sok emberben csalódott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

VV Zsuzsu megesküdött arra, hogy senkivel nem tartja majd a kapcsolatot egykori játékostársai közül. Főként azért jutott erre az elhatározásra, mert győzelme után elkezdte visszanézni a műsort, és sok emberben csalódott, mondta.

"Tartom magam ahhoz, amit eddig is mondtam, már nem akarok senkivel találkozni. Majdnem mindenkiben csalódtam, számos dologban csaptak be. Láttam már részeket az adásokból, úgyhogy sok mindent megtudtam. Számomra lezárult ez az egész, a köszönőviszony megmarad, ha összefutunk, de ennél többet egyiküktől sem szeretnék"

- mondta VV Zsuzsu, aki a másik két dobogóssal, Hunorral és Greggel együtt a Blikk vendége volt.

Greg és Zsu viszonya viszont már korábban megromlott, a lap szerint akkor is egymásnak feszültek, amikor megérkeztek hozzájuk. Greg azt mondta, ő sem bánja, ha nem tartják majd a kapcsolatot, hiszen túl sok ideig volt összezárva a lánnyal.

"Rengeteg dolog van, ami irritál vele kapcsolatban, ahogy mondtam is, a kinti életben soha nem álltam volna vele szóba. Mégis összekerültünk és összetartottunk. Aztán szétesett a dolog. Mindegy, ez bent marad, én pedig boldog emberként jöttem ki"

- fejtette ki véleményét Greg, aki a nézeteltérések ellenére egy korábbi ígéretnek megfelelően mégis kap Zsuzs 36 milliós nyereményéből.

"Ezt megbeszéltük korábban, és betartom az ígéretem, kap Greg a nyereményből, de rajta kívül senki más villalakónak nem szándékozom adni"

- tette hozzá a Való Világ első női győztese, aki korábban azt is kifejtette, hogy mire költi majd a főnyereményt.


KÖVESS MINKET:

Boros-Bochkor: újra összeállhat a legendás rádiós páros
1995-ben kezdték a közös munkát, új műfajt teremtettek műsoraikkal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Miután néhány hete megszűnt a Music FM, Bochkor Gábort jelenleg egyetlen csatornán sem hallhatjuk. Noha a Blikk szerint több rádió is megkereste, a műsorvezető konkrét ajánlatokról még nem akart beszélni. A rajongók viszont felvetették, hogy örülnének, ha újra újra együtt hallhatnák őt legendás társával, Boros Lajossal.

Boros Lajos és Bochkor Gábor nemcsak rádióban, de tévében és filmekben is dolgozott együtt. Az RTL Klubon együtt vezették a Kész átverés show-t, az Üvegtigris első részében is együtt játszottak, ott magukat alakították.

A Blikk most megkereste Bochkort és Borost is, mit szólnának az ötlethez. Bochkort a lap munkatársai nem érték el, a betegségéből lábadozó Boros Lajos viszont igen. Ő azt mondta: ha megkeresnék egy ilyen ötlettel, nem mondana nemet.

"Szívesen dolgoznék Bocsival újra együtt, nem mondanék nemet egy ilyen megkeresésre" – kezdte Boros Lajos. "Nyilván egy ilyen munka függ az egészségi állapotomtól is, meg persze sok múlik Bochkoron is. Megmaradt bennem a lelkesedés. Ha az emberek követelnék, hogy újra összeálljunk, nem én lennék a dolog akadálya" – fogalmazott Boros Lajos a Blikknek nyilatkozva.

A két rádiós 1995-ben kezdte a közös munkát a Danubius Rádióban. Cappuccino című műsoruk új műfajt honosított meg a hazai rádiózásban. 1999-ben átmentek a Sláger Rádióba, ahol tíz évig dolgoztak együtt. Ezt követően a Neo FM-hez szerződtek, de nem sokkal később ez is megszűnt, így 18 év után abbahagyták a közös műsorvezetést.


KÖVESS MINKET:
Lady Gaga szakított vőlegényével
Az énekesnő az utóbbi időben többször is utalt már a szakításra néhány tettével.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Eddig mindenki csak találgatta, vajon igaz-e a pletyka, miszerint Lady Gaga és pasija, Christian Carino felbontották a jegyességüket. Az énekesnő az utóbbi időben ugyanis adott néhány olyan jelet, amelyből erre következtettek.

A Grammy-gálán például már nem jelent meg vele a vőlegénye, pedig a Csillag születik című film miatt mostanában elég sok díjátadón vett rész, ahová Christian Carino is mindig elkísérte. De a neves eseményen már az eljegyzési gyűrűje sem volt rajta.

Ezek ugyanakkor még olyan jelek, amiket meg lehet magyarázni azzal, hogy a pasija éppen nem ért rá, vagy a gyűrű nem passzolt a szettjéhez, de Valentin-napon már bizonyos volt, hogy itt valami tényleg megváltozott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wearing @tiffanyandco ✨ #GRAMMYs

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga ugyanis a szerelmesek napján az új tetoválásairól posztolt fotót és a menedzseréről beszélt. Holott ilyenkor elképzelhetőbb, hogy a vőlegényéről posztol az ember.

A hír végül Gaga képviselete erősítette meg People-nek, azt az információt osztották meg a lappal, hogy

Lady Gaga valóban felbontotta az eljegyzését Christian Carinoval.

Ugyanakkor arra is kitértek, hogy nem haragban váltak el, egyszerűen csak nem működött a kapcsolatuk.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x