hirdetés
 
 
Shane Tusup ezerrel gyakorol: világbajnok golfozó akar lenni
Hosszú Katinka válófélben lévő férje otthagyta az úszást, de egy új sportágban megtalálta önmagát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 21.


hirdetés

Hosszú Katinka válófélben lévő férje, Shane Tusup nemrég nyílt levélben közölte a nagyvilággal, hogy új sportágban próbálja ki magát, ami nem más, mint a golf. Mindössze augusztus óta gyakorol, de nagyon bízik benne, hogy érvényesülni fog és sikereket ér el.

"Rögtön megfogott engem ez a sport, épp úgy, ahogy az úszás tette velem sok-sok évvel ezelőtt...

A sok jó és rossz dolog után, ami 2018-ban történt velem, végül egy gyakorlópályán találtam magam, ahol golfozás közben végre el tudtam gondolkozni, lazulni.

Habár augusztus óta gyakorlom a sportot, csak pár hete körvonalazódott tisztán előttem, hogy minden dilemmám megoldása az, ha teljesen megváltoztatom az eddigi karrierem, és mindent, amit az úszás által megtanultam egy sportról, most a golfban kell hasznosítanom."

Shane Instagramján is posztolt már képeket és videót is arról, hogyan gyakorol - hamarosan már versenyezni is fog, úgyhogy keményen be is kell vetnie magát, hiszen eltökélte, hogy világbajnok lesz.


KÖVESS MINKET:
Gáspár Evelin leszámolt a férfiakkal: "Én nem leszek többé senki babája!"
Elege lett, nem akar többet státuszszimbólum lenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Csalódott a szerelemben, ezért úgy döntött, hogy most magára koncentrál - mondta Gáspár Evelin. A 24 éves lány nem akar státuszszimbólum lenni.

Éveken keresztül élt kapcsolatban, de elege lett:

"Fiatal vagyok, dekoratív, megvan a magamhoz való eszem, és ahhoz, hogy stabil jövőt építsek nem kell pasi. Eldöntöttem, hogy mostantól én irányítok.

Vannak, akik udvarolnak és egy bizonyos határig ezt hagyom is, de egy ponton túl nem engedek. Nem vagyok státuszszimbólum, akit bazári majomként lehet mutogatni! Én nem leszek többé senki babája!" - mondta a Ripostnak.

?

2,548 Likes, 32 Comments - ⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) on Instagram: "?"


KÖVESS MINKET:Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya már kész nő: Noncsi 10. születésnapját ünnepli
Édesanyja közös fotóval köszöntötte fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Tíz éves lett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya. Noncsi már kész nő, és igazi modellként viselkedik anyukája mellett.

"Ez a nap ma róla szól...! 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!" - írta az egyik fotóhoz.

#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????

17.5k Likes, 67 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????"

Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!? #birthdaygirl #alegjobbkislany #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon

13.2k Likes, 114 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a..."


KÖVESS MINKET:
Tücsi és párja elárulták, mi lesz a kislányuk neve
Különleges keresztneveket választottak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Komoly fejtörést okozott a párnak, hogy mi legyen születendő kislányuk neve. Hosszas mérlegelést követően döntöttek amellett, hogy két keresztnevet kap majd a kicsi.

"Sokkal nehezebben is sikerült, mint ahogy azt elképzeltük, de annál nagyobb boldogság volt, amikor megtaláltuk azt, ami mindkettőnknek tetszik. Most Nektek is eláruljuk..." - írta Tücsi a vlogjához.

Végül a Sofron Nara Sophie név mellett döntöttek.

VIDEÓ: Elárulják, hogy mi lesz a kislányuk neve


KÖVESS MINKET:
Lady Gaga is elbénázta új tetoválását, de rendbehozta - azt mondja, részeg volt
Sokkal jobban jött ki a tetkó-bakiból, mint Ariana Grande.
Harpers Bazaar - szmo.hu
2019. február 15.


hirdetés

Néhány új tetoválással lepte meg rajongóit Lady Gaga, de az egyikkel alaposan befürdött. A karjára a saját nevének betűit (G A G A) varratta rá lekottázva, ami önmagában óriási ötlet, ha nem bénázta volna el. A kotta öt vonala helyett ugyanis csak négyet tetováltatott fel - az ötödik lemaradt.

A zeneértő rajongók persze rögtön kiszúrták a bakit, és figyelmeztették az énekesnőt, aki elképesztően jól reagált: azonnal javíttatta a dolgot, és bátran kiposztolta, hogy bizony be volt rúgva, azért rontotta el ezt a zenészként elég kínos hibát.

Még egy videót is kirakott az Instagramra, ahol mutatja az új, immár jó tetkót, és nevetve azt mondja: "A zenei vészhelyzetet elhárítottuk. Már ott van az a szerencsétlen ötödik vonal, amit a kicsit sok tequila miatt lefelejtettem."

Tény, hogy Lady Gaga jobban kezelte a helyzetet, mint nemrég Ariana Grande, aki japánul véletlenül azt varratta magára, hogy "kis faszéngrill", az új számának a címe (7 Rings) helyett. Ő a kritikus kommentekre azzal vágott vissza, hogy miért is kellene tudnia japánul.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x