hirdetés
tusup.png

Shane Tusup ezerrel gyakorol: világbajnok golfozó akar lenni

Hosszú Katinka válófélben lévő férje otthagyta az úszást, de egy új sportágban megtalálta önmagát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 21.


hirdetés

Hosszú Katinka válófélben lévő férje, Shane Tusup nemrég nyílt levélben közölte a nagyvilággal, hogy új sportágban próbálja ki magát, ami nem más, mint a golf. Mindössze augusztus óta gyakorol, de nagyon bízik benne, hogy érvényesülni fog és sikereket ér el.

"Rögtön megfogott engem ez a sport, épp úgy, ahogy az úszás tette velem sok-sok évvel ezelőtt...

A sok jó és rossz dolog után, ami 2018-ban történt velem, végül egy gyakorlópályán találtam magam, ahol golfozás közben végre el tudtam gondolkozni, lazulni.

Habár augusztus óta gyakorlom a sportot, csak pár hete körvonalazódott tisztán előttem, hogy minden dilemmám megoldása az, ha teljesen megváltoztatom az eddigi karrierem, és mindent, amit az úszás által megtanultam egy sportról, most a golfban kell hasznosítanom."

Shane Instagramján is posztolt már képeket és videót is arról, hogyan gyakorol - hamarosan már versenyezni is fog, úgyhogy keményen be is kell vetnie magát, hiszen eltökélte, hogy világbajnok lesz.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
klapka-gyorgy-fia-klapka-dennis.jpg

Klapka György fia elárulta, hogy mekkora volt az öröksége

Klapka Dennis őszintén mesélt arról is, milyen viszonyban áll a családtagjaival.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 21.Egyáltalán nem él áloméletet Klapka György és Mary Zsuzsi fia - erről ő maga számolt be a Hiteles Híreknek adott interjújában.

Klapka Dennis elárulta, hogy a százmilliós örökség, amit állítólag kapott, nem is létezett.

"Feleannyit se kaptunk fejenként! Ez egy nagy mese volt. Talán a negyede jutott mindenkinek!"

- vallotta be.

Mint mondta, jelenleg albérletben él, mert ha lakást venne, el is fogyna a pénze. Elmondása szerint napi 4 ezer forint jut számára a megélhetésre, ha befizeti a rezsit és a bérleti díjat. Nem is szeretne luxuséletet élni, őt nem érdeklik a drága cuccok. Inkább venne öltönyt a Tescóban, mint egy luxusüzletben, sőt a haját is maga nyírja.

A mindennapok során is szinte csak magára számíthat, a családja ugyanis nagyon eltávolodott tőle, sőt egymástól is.

"Tavaly karácsonykor sem köszöntött fel senki senkit. Nem tudom, ki merre jár, a testvéreim telefonszámát sem ismerem. Sajnos úgy alakult, hogy mindenki elment a maga irányába. Nálunk mindig is az volt a jellemző, hogy valaki családot alapított, akkor már csakis arra koncentrált. A húgom még az esküvőjére sem hívott meg senkit"

- mesélte Klapka Dennis.

Azt is hozzátette, hogy ha bármi baja lenne, például kórházba kerülne, nem tudna kit felhívni a szerettei közül. Jelenleg még párja sincs, csupán édesapja özvegyével ápol jó kapcsolatot.

"Egyedül rá számíthatok a családból. Anyám helyett anyámként bánt velem, ezt soha nem felejtem el. Mindig ott volt mellettem, ha bajban voltam, és tudom, hogy jót akar nekem"

- mondta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
meghan-harry-gyernek-tehesseg-szeretlekmagyarorszag-1000x563.jpg

Meghan Markle 3,5 millió forintos Valentino ruhában ment esküvőre

A sussexi hercegné olyan sztárokkal bulizott együtt, mint Karlie Kloss, Katy Perry és Orlando Bloom.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 21.Harry herceg és Meghan hercegné Misha Nonoo divattervező esküvőjére voltak hivatalosak pénteken - írja a Daily Mail.

Az esküvőt Rómában a Villa Aureliában tartották.

A vendégek többek között olyan hírességek voltak, mint Ivanka Trump, az Egyesült Államok elnökének lánya vagy Paul McCartney, a Beatles egykori tagja. Meghan Markle az esküvőn egy 9000 fontos, azaz 3,5 millió forintba kerülő fekete Valentino ruhát viselt.

A darabot bárki megvásárolhatja, aki megengedheti magának. De az is elképzelhető, hogy a hercegnének nem került pénzbe, hanem a divatház maga küldte neki ajándékba.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
vasvari-vivien.jpg

Vasvári Vivien nem hajlandó elköltözni a családi fészekből, hiába mondta fel férje az albérletet

A luxusfeleség nem szeretné gyermekeit idegen helyre vinni, ki is jelentette, hogy maradnak jelenlegi otthonukban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 21.Egyre nő a feszültség Vasvári Vivien és férje között, amióta kiderült, hogy szakítottak.

A luxusfeleség szeptember elején jelentette be, hogy elválnak útjaik, ám az okokról akkor még nem árult el semmit. A pár tavaly nyáron házasodott össze, nem sokkal azután, hogy megszületett közös gyerekük, Edward. Négy évig voltak együtt, tavaly az RTL Klub Nyerő Páros című műsorát is megnyerték.

A kétgyermekes édesanya később elmondta, többször is volt mélypont a kapcsolatukban, és több esélyt is adott férjének a folytatásra, ám végül belátta, hogy nem működik. Azt várta párjától, hogy megváltozik, de ez nem történt meg, ezért döntött a válás mellett.

Azóta Fecsó is elmondta, szerinte mi volt a szakításuk oka. A Fókusznak azt nyilatkozta,

szerinte az volt a fő gond, hogy ő nem szereti, ha korlátozzák a személyes szabadságát, meg akarják neki mondani, hogy mit csináljon. Elmondása szerint rányomta a párkapcsolatára a bélyeget az, hogy nem tud kompromisszumot kötni.

A 39 éves üzletember felmondta a közös lakásuk bérleti szerződését felesége tudta nélkül, ami azt jelenti, hogy Vasvári Viviennek egy hónapja van, hogy elköltözzön a gyerekeivel. Az anya a Blikknek azt mondta, megviselte ez a lépés, ami szerinte egy nagyon rossz húzás volt párjától.

"Bár őszintén szólva semmin nem vagyok meglepődve. Szomorú, hogy haragot érez irántam, és a feszültség mégis a gyereken csattan. Már a Fecsóval való megismerkedésem előtt is itt laktam, a gyerekeknek itt vannak a barátaik, szeretünk itt élni"

– mondta a lapnak.

Most a közösségi oldalán azt is megerősítette, hogy esze ágában sincs elköltözni jelenlegi otthonukból.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
katalin-hercegne.jpg

Árulkodó jeleket látnak Katalin hercegnén – jön a negyedik királyi baba?

Mennek a találgatások.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 21.Felröppent a pletyka, miszerint Katalin hercegné újra várandós.

A royal-szakértők szerint egyre több az árulkodó jel. Szerintük ugyanis Katalin eddig minden terhességénél megváltoztatta a hajszínét, és most sokkal világosabbra festették a tincseit. Továbbá gyakran tesz megjegyzéseket mások kisbabáira, és míg eddig nyilvános volt minden programja és terve, az elkövetkezendő hónapok menetrendjét homály fedi.

Ezekkel a találgatásokkal kicsit szembemegy a tény, hogy Szent Patrik napon a hercegné egy korsó Guinness-szel ünnepelt - mondja a brit Express. Az ünnep viszont márciusban volt, azóta sok minden történhetett...

Katalin nemrégiben Észak-Írországban járt, ahol a tömegben kiszúrt egy öt hónapos kisfiút, akitől majdnem elolvadt. Robert Jobson, a királyi család egyik riportere szerint a kis James Barr apukája megkérdezte a hercegnét, lesz-e következő baba. Katalin erre csak annyit felelt: "Azt hiszem, Vilmos kicsit aggódna."


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x