hirdetés
shane-tusup.png

Shane Tusup: A válással mindent elvesztettem, de talpra kellett állnom

Hosszú Katinka exférjének ma már egyáltalán nincs kapcsolata az úszással, helyette a golfban épít karriert. Motivációs tréningeket tart és igyekszik pozitív energiákat közvetíteni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.


hirdetés

Hosszú interjút adott Shane Tusup a 24.hu-nak.

Hosszú Katinka exférje az úszás után golfozói karriert kezdett felépíteni magának, és ebben a tekintetben mindenképp nagyon jó év van mögötte, fogalmazott.

"Ez az egész arról szólt, hogy belevágjak egy olyan dologba, amit még sosem csináltam korábban, hogy kitoljam a saját határaim. Ez extrém kihívás volt számomra, de nagyon élveztem"

- részletezte, hozzátéve, hogy jó helyzetből várja a következő idényt, habár idén a világbajnokságra nem sikerült kijutnia.

Azon van, hogy tiszta lapot nyisson az életében, és ez igaz az újonnan kipróbált golfra is.

"Volt, aki megjegyezte, hogy olvasott rólam, és ahogy haladtunk előre az idényben, úgy foglalkoztak egyre többet velem, kérdezgették, hogy ez igaz, tényleg ilyen eredményeid vannak? Engem ez nem igazán érdekelt. Shane Tusup vagyok, egy újonc golfozó, aki meg akarja mutatni, hogy ebben a szuper sportban is viheti valamire."

Az úszással ugyanakkor már nincs kapcsolata, azt leszámítva, hogy a barátoktól és ismerősöktől kap néha üzeneteket.

A dél-koreai vizes vébét nem is követte, mert éppen egy golfversenyen volt.

A motivációs tréningeket is tartó Tusup igyekszik pozitív energiákat közvetíteni, nem a múlton rágódni.

"A válással mindent elvesztettem, de nem sajnáltathattam magam, talpra kellett állnom. Ha segíthetek az embereknek azzal, hogy elmondom a saját történetemet, a saját gondolataimat, az nagyszerű érzés. Az életben a dolgokhoz való helyes hozzáállás az egyik legfontosabb. Én például sosem tartottam magam úszóedzőnek, sokkal inkább olyan specialistának, aki képes másokból kihozni a legjobb teljesítményt."

Shane Tusup természetesen Hosszú Katinkáról is beszélt az interjúban.

A továbbiakért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
ujmusor.png

Ördög Nóra és Stohl András közösen vezeti a TV2 új műsorát

A téma a lakásfelújítás lesz, és egy profi csapat változtatja át benne családok otthonát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 14.Ördög Nóra és Stohl András közösen vezetnek majd műsort a TV2-n. Az Újratervezés című műsor témája a lakásfelújítás lesz, egy profi csapat változtatja át benne családok otthonát. A produkcióba olyanok jelentkezést várják, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg álmaikat, írja a Blikk. A szereplők történetét a családtagok bemutatkozásától egészen a lakás átadásáig lehet majd végigkövetni.

A doku-reality elemekkel tűzdelt műsorban a jelentkezők közül Ördög Nóra és Stohl András választja ki azokat, akik végül majd beléphetnek az újjá varázsolt otthonba, és akiknek történetét a műsorvezetők az első lépéstől kezdve végigkísérik majd.

Egy kis ízelítő belőle:


KÖVESS MINKET:hirdetés
som-balogh-edina-1000x603.jpg

Pedofil zaklatta Som-Balogh Edina kétéves kislányát a közösségi médián keresztül

A színésznő ezután úgy döntött, nem posztol több képet a gyerekeiről a közösségi oldalain.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.Döbbenetes dologról számolt be Som-Balogh Edina: 2 éves kislányát szemelte ki magának egy pedofil.

A Barátok közt egykori színésznője sok képet oszt meg a közösségi oldalain a gyerekeiről, a 6 éves Noelről és a 2 éves Liliről, itt vetett szemet a férfi a kislányra.

"A legédesebb gyönyörűség! Próbálok egyre kevesebb képet kitenni róluk, de olyan nehéz megállni, annyira büszke vagyok rájuk és minden nap hálát adok értük"

- írta ehhez a Liliről készült képhez a büszke édesanya.

A szülők nagyon megdöbbentek, amikor észrevették, hogy egyre jobban érdeklődik a pedofil a gyerekük iránt.

„Eleinte a kommentekre figyeltünk fel, amelyek már önmagukban sokkolóak voltak, de akkor ijedtünk meg igazán, amikor ez a pszichopata leveleket kezdett el küldözgetni a lányomnak címezve”

– mondta a Hot! magazinnak.

Som-Balogh Edina és férje a nyomozókhoz fordultak segítségért az ügyben. Elhatározták, hogy ezután nem posztolnak több képet a gyerekeikről, hogy megvédjék őket a hasonló támadásoktól.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
wolfkati.png

Húsz év után elköltözött férjétől Wolf Kati, válságba került a házassága

A pár sokáig dolgozott a kapcsolatuk megmentésén, de nem sikerült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.Wolf Kati házassága válságba került, derül ki a Story magazin legújabb számából.

Az énekesnő eddig sem beszélt gyakran a magánéletéről, most pedig kifejezetten nehezére esnek az erre irányuló kérdések. Főképp azért, mert fél éve elköltözött a férjétől, akivel 20 éven át voltak együtt.

Szüleit, akik már 50 éve élnek boldog házasságban, mindig is követendő példaképeknek tekintette.

"Soha egy hangos szó nem volt köztük, nem vitatkoztak, nem veszekedtek. Egy gyereknek álom egy ilyen családban élni, felnőni, így – érthető módon – ők voltak számomra a követendő példa. Ákos, a férjem is hasonló példát látott maga előtt, és mi is így szerettük volna, ezen dolgoztunk, hogy összejöjjön. Mégsem sikerült, máshogy osztotta a sors"

- nyilatkozta a lapnak Wolf Kati, aki ugyan nem vált el gyermekei apjától, de lányaival elköltözött tőle. Igaz, nagyjából 5 percnyi távolságra, hogy a gyerekek szabadon mozoghassanak a szüleik között. Az énekesnő jó viszonyban maradt férjével.

"Továbbra is együtt neveljük a gyerekeinket, ez nagyon fontos mindannyiunknak. Velük kapcsolatban mindig mindent ugyanúgy megbeszélünk, mint eddig, közös programokat is csinálunk négyesben"

– mondta.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
radics-gigi.png

Radics Gigi szakított Amerikában élő szerelmével

Egy évig voltak együtt, de mivel Kai Los Angelesben, az énekesnő pedig Budapesten él, nagyon nehezen működött a távkapcsolat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.Radics Gigi és Amerikában élő szerelme, Kai véget vetettek kapcsolatuknak, számolt be a Story Magazin. A 23 éves énekesnő arról is beszélt, mennyire nehéz volt működtetni a távkapcsolatot úgy, hogy ő Budapesten, míg a párja Los Angelesben élt.

Mint mondta a lapnak, akkor sem tudtak túl sok időt együtt tölteni, amikor meglátogatta Kait Amerikában, mert a férfi ott élte a mindennapjait és ezer dologgal kellett egyszerre foglalkoznia.

"Előfordult, hogy nem maradt rám ideje"

- nyilatkozta.

A külön töltött idő egyáltalán nem tett jót a kapcsolatuknak, sőt. Sok mindent megváltoztatott, de úgy tűnik, sajnos nem a kedvező irányba.

"Távolodni kezdtünk egymástól, egyre kevesebbet kerestük a másikat. Amint ezt észrevettem, azonnal felhoztam neki a témát, mert nem szeretem kerülgetni a dolgokat. Megkérdeztem, szerinte mi lenne a megoldás. Végül arra jutottunk, jobb, ha elválnak útjaink"

- összegezte Gigi, aki egy évig volt együtt párjával. Most örül az egyedüllétnek, ugyanakkor nem zárkózna el egy újabb szerelemtől se, ha úgy hozná az élet.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x